Jak přestat být blbá

Anonymní
12.3.15 22:25

Jak přestat být blbá

Zdravím,
jsem fakt blbá, blbá kráva
Mám dvě děti s úžasným chlapem. Dělá co mi na očích vidí, stará se, pozorný, hodný, opravdu reklama na manžela a otce
A já jsem věčně nespokojená a „může“ za to můj ex. Respektive můžu za to já, ale nebýt mého ex neřešila bych tento „problém“

Ex jsem měla víc, tento o kterém píši je můj první (a vypadá to, že poslední) kterého jsem opravdu milovala.
láska, že jsem snad vypnula životní funkce a žila jen z toho.
Jak to bylo intenzivní tak rychle to skončilo
Jednoduše mě vyměnil za jiný model
Moje chyba - byla jsem prý moc hrr, chtěla jsem se k němu stěhovat, zvala jsem ho k nám domu ukázat ho rodičům apod

Po epizodách s několika exempláři jsem se potkala s nynějším manželem.
Nebylo to tak vášnivé a tak zamilované a živočišné jako s Ex, ale bylo mi s ním fajn, věděla jsem, že bude pro mě ten pravý partner a začala s ním žít.
Po 2 letech svatba, děti
vztah máme pořád hezký, opravdu, vážím si ho, starám se o něj, žárlím na něj, chci aby byl spokojený a mám ho opravdu moc ráda. Nemůžu ale napsat s čistým svědomím, že ho miluji - milovala jsem asi jen Ex. Jestli je milování to co jsem zažila s Ex tak to prostě jsem s manželem nezažila a asi to bude celé jádro problému.

jenže…pořád se mi do života vtírá Ex. Ne, že by se on vtíral, ale stane se sem tam, že se ozve on, nebo já, sejdeme se…manželovi jsem nevěrná nebyla.Ale když se s ex potkáme je to šílené. Taková přitažlivost a takové jiskření je neskutečné. S žádným jiným chlapem to tak nemám. s žádným na světě. Ex mě pohladí pod stolem po stehně a já fakt skoro omdlím. O puse ani nemluvím. to se přestane točit svět.
mezi prvním a druhým dítětem jsme byli víc v kontaktu, tvrdil mi, že mě chce zpátky a je to na mě - půjdu do rizika a rozvedu se a zkusíme to spolu nebo ne. Myslela jsem na svoje tehdy jedno dítě a vzala zpátečku. nechtěla jsem dítě připravit o rodinu, o úžasného tátu.

Logicky všechno vím: První láska, nestihla jsem ho pořádně poznat, proto ho stavím na piestát a uctívám a ve finále bych ho reálně nechtěla, protože bych s ním nevydržela.
Musím na něj přestat myslet a přestat si kazit hezké dny rodinné idylky
Logicky to vím, ale prakticky to nejsem schopna provézt

No a teď je to tragický - má vážnou známost. Opravdu vážnou. A já dneska den probrečela. Vidím to jako definitivní konec mého snu o tom jak spolu budeme jednou šťastní (debilní sen, naivní výplod mé fantazie já vím). Když jsem viděla fotky jak spolu bydlí, jak si koupili štěně…bylo mi tak strašně.
Opět logicky vím, že je to vlastně dobře, nebude se ozývat, už jsem pro něj po těch letech uzavřená kapitola a je šťastný…ale tak to bolí.

No román o ničem, rozmazlená blbá manželka jen potřebovala sdělit její psychický rozklad, protože když by to chtěla rozebírat s kýmkoliv kdo ji osobně zná tak by se dozvěděla to co už dávno ví, že má nechat minulost být a těšit se z života jaký má
Až mi někdo poradí jak to udělat a na toho blba přestat myslet tak to velmi ráda udělám

S.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bondatrova
12.3.15 22:31

Nezávidím, taky jsem zažila, viděla, slyšela a ještě teď se vzpamatovávám.
Tak jsem zvědavá, co ti kdo poradí. V sexu vám to funguje?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.15 22:35

Kazda ma takoveho sveho bozskeho. Vetsinou obrovska chemie a vztah zkoncil brzy. Clovek vzpomina jen na to hezke a VYSNIVA SI PREDSTAVY… Dlouho jsem na tom byla stejne. Pomohlo na nekolik let utnout veskery kontakt (ani nesledovat a nevyhledavat fotky!). Dnes uz s nim tak 2× za rok zvladnu kontakt, realne vim, ze pro zivot by nebyl. Nebyla bych s nim stastna. Sveho soucasneho miluji, prestoze nektere veci mi chybi. Se vzpominkama se da naucit zit, nevymizi nikdy…

N.

• Citovat
  • Upravit
3993

Tak to Ti nikdo neporadí, jak na něj přestat myslet. Prostě se prober, máš dvě děti tak začni žít život s nimi, ne ve své minulosti. Protože takhle se Ti může docela lehce stát, že se jednoho dne vzpamatuješ a Tvoje děti už vedle Tebe nebudou, už Tě nebudou potřebovat, už neuslyšíš jejich smích… Protože už budou dospělí a budou mít „svůj“ život. A Ty pak zjistíš, že si jejich dětství promarnila sněním o svém EX místo toho, aby sis to s nimi krásně užila. A to už pak bude pozdě… čas letí strašně rychle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062

Já bych ti doporučila přestat sledovat jeho život, nekontaktovat ho, vyhodit si ho z přátel na FB, smazat číslo v mobilu, prostě udělat tlustou čáru.
Taky si udělej jasno v tom, co vlastně cítíš k manželovi. Mně přijde, že si trochu pleteš lásku se zamilovamostí a hormonální přitažlivostí. To, co tě táhne k ex, to podle mě není láska, to jsou splašené hormóny a na tom se dlouhodobý vážný vztah stavět nedá. To, co píšeš, že cítíš k manželovi, mi jako láska zní mnohem víc.
Držím palce, abys neudělala nějaké unáhlené rozhodnutí nebo chybu, které bys později litovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.3.15 22:36

Je to prokletí, znám to bohužel moc dobře. Jediná rada je utnout všechny kontakty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.15 22:43

Anonymní N - ano to je přesné - vysnívám si i když vím, že by pro život nebyl. přesně vím jak by to dopadlo - po vášnivých měsících? možná roce? by opadly růžové brýle a jen bych zírala co je to za vola oproti mému manželovi. Jak jsem psala, logicky to všechno vím, ale jak poručit mozku (srdci?) aby se na něj konečně vykašlal?
svého současného miluješ stejně jako jsi milovala ex?

Bondatrova - No fuunguje. Asi ano, ale chtěla bych tu vášeň a jiskry jako mám jenom z blbé pusy od ex…nevím jestli to píšu srozumitelně. Sex je, ale s ex by byl lepší (dokud by se nestal stejným „obyčeným“ sexem jako s manželem - pochopitelně)

S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.15 22:46

No takhle to měla kamoska od 15 platonicky milovala jednoho chlapa. Pak se vdala, měla deti a z toho vola byla furt vedle…po x letech ji to přešlo, ale tim ze si našla milence. A kdo to odnáší? Její manžel samozřejmě a ona je furt psychicky v pytli. Hrozné si tim komplikuje zivot. Takze co poradit? Nevim ja jsem do ni pořad hustila ze to nemá smysl ze si to vše jen maluje, přitom uz ji bylo okolo 30, když se ji to jeste drželo. Přitom manžela ma suproveho a to je asi ten problém, je moc hodný a ji asi páli dobre bydlo. Dokonce manžel o milenci ví a řekl at hlavne neodchází, ze ji ho bude tolerovat. Proste ona se asi nudí a vzhlíží k chlapům co jsou nedostupni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.15 22:51

@Kassy ano to máš asi pravdu - určitě máš. do Ex jsem prostě pořád zamilovaná z mě neznámého důvodu spolu s ním neodezněli pubertální hormony zamilovanosti.
K manželovi lásku cítím, ale zamilovaná jako do ex jsem nikdy nebyla a to bude asi ten problém - budu mít pořád pocit, že něco v našem vztahu chybí.

Žádné rozhodnutí neudělám, v období kdy jsme se poměrně často stýkali jsem měla mnoho příležitostí udělat chybu a byla jsem hodně nakloněna k tomu se rozvést a být s ex, ale neudělala jsem to. To už se opakovat nebude, obzvlášť když má ex vážnou známost..

jinak já ho teď od léta neviděla, nekontaktovala, nehledala, nedívala se na fotky. a bylo to k ničemu..až dneska jsem zjistila, že je od léta ve vážném vztahu a tento rok plánuje svatbu…vzalo mě to, proto jsem napsala, nemám to s kým řešit.
 S

• Citovat
  • Upravit
Meha
12.3.15 22:56
@Anonymní píše:
Kazda ma takoveho sveho bozskeho. Vetsinou obrovska chemie a vztah zkoncil brzy. Clovek vzpomina jen na to hezke a VYSNIVA SI PREDSTAVY… Dlouho jsem na tom byla stejne. Pomohlo na nekolik let utnout veskery kontakt (ani nesledovat a nevyhledavat fotky!). Dnes uz s nim tak 2× za rok zvladnu kontakt, realne vim, ze pro zivot by nebyl. Nebyla bych s nim stastna. Sveho soucasneho miluji, prestoze nektere veci mi chybi. Se vzpominkama se da naucit zit, nevymizi nikdy…N.

Tak to mám štěstí, že mám toho svého Božského doma ;).

• Citovat
  • Upravit
Meha
12.3.15 22:59

Zakladatelko, zníš rozumně, takže věřím, že to překonáš.

Jen s tím, že jsi manžela nepodvedla - pro mě je mnohem horší nevěra to, že na druhého myslíš, chceš s ním být, stýkáš se s ním, než samotný „zásun“. To byla jen poznámka na okraj, nijak Tě nesoudím.

• Citovat
  • Upravit
6536
12.3.15 23:07

Moc tě rozumím. mám taky svého ex se kterým jsem měla dlouholetý vztah, pak si našel jinou. Nejsme spolu už 11 let, ale pořád mezi náma je obrovská a nepopsatelná chemie. Rozum mi říká, že byl fajn, ale že vztah s ním nemá cenu, nemám zamilované růžové brýle už dávno, takže vidím ty jeho nedostatky, a vím, že s ním bych nemohla být. A ani nestojím o něj. Ale proč nás to k sobě tak táhne nechápu a neumím to vysvětlit. Kolikrát si říkám, že s ním nebudu komunikovat a odpovídat mu, ale je to silnější než já. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.15 23:13

@renda81 před odhalením toho, že si dovolil!! milovat někoho jiného než mě, jsem četla někde větu:
přestaňte myslet na svého bývalého. když by to byl opravdu ten pravý nemyslíte, že by jste s ním byla a nebyl bývalý!!!

v tu chvíli mi to dalo smysl - nejsem s ním, protože to tak nemá být, protože by jsme spolu nebyli šťastní, protože bych s ním nemohla být… jenže za chvilku už jsem si říkala, ale vždyť jsme to ani pořádně nezkusili spolu být, byla bych určitě konečně šťastná, on je jediný muž kterého jsem kdy milovala…a jsem v tom znovu

S

• Citovat
  • Upravit
1128
12.3.15 23:18

Hele, za par let ho potkas v obchode, bude mit ples, pupek, rozmazleny decka a skaredou zenu a budes se sama sobe smat, ze jsi kdy na nej tak moc myslela. ;) :)

Jinak si zkus predstavit, kdyby manzel prozival stejne pocity jako Ty. Co by jsi ocekavala, aby s tim delal?… Tak to tak udelej. A vsechny „vasnivy“ pocity vztahni na vztah s manzelem. Zkus tu touhu po ex obratit v plus a cerpej z toho pro svoje manzelstvi. Nevim, jestli se mi dari napsat, co mam na mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.15 23:41

Pupek a ples uz ma :lol: a stejne me to drzi.
Neni to rocni, dvouleta zalezitost. Uz se v tom placam vice jak 10let. O to je to horsi.

Jinak otocit se to tak bych si prala abych to nevedela (coz se snazim. Manzel nevi) co manzel proziva. Ublizilo by mi to. A nevim co bych od nej chtela, ocekavala. Je to tak tezky.
Ja si tu lasku tak nejak kompenzuji detma myslim.
 S

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí