Co to bylo za knihu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co to bylo za knihu?
Ženy, kdysi jsem četla úryvek knihy, ve které se psalo o, jak to říct, vzestupu zla, jakým byl např. Hitler. Bylo tam uvedeno jakési „proroctví“, že ďábel narozený v r. 1998 ve svých 33 letech dosáhne svého vrcholu a bude pro něco lidmi hrozně oslavován (nějaký úspěch na poli medicíny či co). Nikde ale nemůžu najít, co to bylo za knihu a kde jsem se k tomu tehdy dostala, to už taky nevím. Ale jelikož jsem baba praštěná, ráda bych si to přečetla
Nevíte některá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mialina píše: Ženy, kdysi jsem četla úryvek knihy, ve které se psalo o, jak to říct, vzestupu zla, jakým byl např. Hitler. Bylo tam uvedeno jakési „proroctví“, že ďábel narozený v r. 1998 ve svých 33 letech dosáhne svého vrcholu a bude pro něco lidmi hrozně oslavován (nějaký úspěch na poli medicíny či co). Nikde ale nemůžu najít, co to bylo za knihu a kde jsem se k tomu tehdy dostala, to už taky nevím. Ale jelikož jsem baba praštěná, ráda bych si to přečetla![]()
Nevíte některá?
Možná něco od proroka Nostradama. Ale moc bych tomu nevěřil, každý si tam k němu dosadil co chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina píše: Ženy, kdysi jsem četla úryvek knihy, ve které se psalo o, jak to říct, vzestupu zla, jakým byl např. Hitler. Bylo tam uvedeno jakési „proroctví“, že ďábel narozený v r. 1998 ve svých 33 letech dosáhne svého vrcholu a bude pro něco lidmi hrozně oslavován (nějaký úspěch na poli medicíny či co). Nikde ale nemůžu najít, co to bylo za knihu a kde jsem se k tomu tehdy dostala, to už taky nevím. Ale jelikož jsem baba praštěná, ráda bych si to přečetla![]()
Nevíte některá?
No tak to už má nejvyšší čas, ne?
Vím, stará diskuze, ale když už ji někdo vyštrachal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit