Co to je???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
14.7.09 13:23

Co to je???

Ahoj holky,jdu si zas pro radu.
Včera jsem malé (8 měsíců)dávala jablečnou přesnidávku s ovesnýma vločkama.Snědla pět lžiček a nechtěla,pak to začlo.Zničeho nic vykulila oči,hlava celá červená,vyplazený jazyk a něco mezi dušením a nadavováním.Trvalo to tak deset sekund a pak osmkrát po sobě pořád.Naštěstí jsem byla blízko doktorky,tak jsem tam běžela,samozřejmě malá s tím přestala,Mudr. vyšetřila a že prej je dobrá,že ji asi zaskočilo.
Jenže dneska nechce moc jíst ani pít,má zvýšenou teplotu,protivná až hrůza.Nadavovala jenom dvakrát,ale už to nebyla taková hrůza jak včera.
Taky nám roste zub,Mudr říkala,že už bude brzo,má to strašně nateklé.
Může mít u zubů i to nadavování?Stalo se vám to taky?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
14.7.09 13:38

Nenalepily se jí ty vločky do krku ? to by možná vysvětlovalo to nadavování. Nemyslím, že by s tím dnešní teplota a nejezení souviselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
14.7.09 13:45

Taky jsem si říkala,že by to mohlo být vločkama,ale proč ji nadavovalo i dneska,to nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.7.09 13:50

Nemůže to být nějaká alergie? (potravinová..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.7.09 20:58

Ja jsem si take po precteni prvni casti rikala, ze to muze byt tema vlockama. Domca ji vsechny ovocne presnidavky, u tehle jablecne s vlockama sni pulku, pak se mu jakoby zacne zvedat zaludek a uz nechce, jednou se mi po tom dokonce poblinkal, skoro celou tu presnidavku. 8O Proste mu ty vlocky hoodne vadej, a ja blb na to vzdy zapomenu :roll:

Ale pokud to ma i dalsi dny, tak bud to spolu nesouvisi a teplota je ze zubu a nadavovani proste z neceho jineho a nebo treba reakce na ty vlocky?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
14.7.09 21:28

Tak na odpolední svačinku jsem ji dala jinou přesnidávku a bylo to v pohodě,možná si ráno vzpomněla na to nadavování a zkusila to na mě,nebo nevím,ale ted má pěkné horečky,tak snad je to ze zubů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+