Horečka u 8 mesičního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2047
13.7.09 22:29

Horečka u 8 mesičního

Ahoj, opět se obracim na Vás. Celý den má syn horečky kolem 38-39,5 C. Nevím, zda je to ze zubu, ale podle dasne to nevypadá. Má už asi 2 týdny rýmu, včera se mu zhoršila. Před 2 hodinama jsem mu dala Nurofen 3ml, ale ten po hodině nezabíral a malej hořel a byl k neutěšení. Tak jsem mu dala paralenový 100 čípek a zabral. Ale ted je strašně studenej a zmrzlej navic zpocenej a mokrej. Tak nevim, zda ho přikrýt, nebo odkrýt, nebo na pohotovost. Od doby, co byl očkovaný, tak se v tom pěkně plácáme a nemáte nějaký trik na tu rýmu? Kapky do nosu nepomáhají, pořád mu vysávam nos a za 5 minut mužu znova. Jak se té rýmy máme zbavit? Jsem si říkala, že kojené děti mají lepší obranischopnost a u nás to teda není pravidlem :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
13.7.09 22:34

Nechci strasit, ale nemuze to byt ucho? K te ryme? Taky jsme meli vlekouci se rymu, pak najednou vyletela horecka a bylo to ucho, resp. obe dve.
Jinak jestli je opravdu propoceny na kost, tak asi do sucheho pyzamka, jinak bych ho asi nechala, spanek posiluje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
13.7.09 23:04

Převlíknutý je a už zase hajá. Je opravdu strašně studený, takhle jsem děti nazažila aby byly studený. Zitra zajdu k mudře pro klid. Ale už ted vim, co mi řekne. Že to jsou zuby a hotovo. Na tu rýmu mi dá akorát tak hnědý kapky (které nám nepomužou). Ach jo, kdybych mu mohla nejak pomoci…
Jinak ouška má dobré, ale člověk nikdy neví. Rýmu mu odsávám dukladně aspon myslím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
13.7.09 23:21

Tak snad uz bude do rana lip! :wink:

Mozna mu teplota hodne spadla jestli dostal ten Brufen s Paralenem hodne za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.09 23:35

Ahoj,na rýmu se mi u kluka (a že jí má dost často) osvědčila Vincentka,samozřejmě s ní musím předem zatřepat a nechat bublinky vyprchat.

Nepřihlášená Jaruna

• Citovat
  • Upravit
6545
14.7.09 11:13

Kikoušku jak to dneska vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
14.7.09 13:02

Ahoj, celou noc spal jak zabitý a vubec nic ho neprobudilo. Ráno bez teplot a zatim až do ted. Me strašně vylekalo, že byl tak ledový po těle a zrovna i spocený, ale jak. Snad bude pár dní klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí