Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Marky tak v tom případě běž k Dr třeba ti pomůže
nebo jí aspoň zavolej.
Market - já měla něco podobnýho asi před měsícem na noze - bylo to tam asi 14 dní a potom to samo zmizelo, ale co to je nemám tušení ![]()
uz jsem ji volala, ted uz tam bohuzel byla jen setra ale mam prijit hned rano a udelaji mi odbery. jsem blazen ted jsem o tom cetla a jsou asi 4priciny tech petechii a na me nejvic priznaku sedi leukemie, ja uz jsem fakt blazen a fakt mi hrabe, ale jsem ted ztoho naka hotova
No tak na leukemii bych to fakt netipovala. máš snad i jiné potíže?
Neblázni, spíš bych řekla, že prostě máš buď křehké cévky, nebo problém se srážlivostí, nebo třeba "jen " nějakou vyrážku. neplaš
market- vůbec to neber podle příznaků. Když zalistuju v nemocech a příznakách, tak bych taky mohla mít skoro vše a přitom jsem zdravá.
no z tech priznaku co jsem cetla mam 4, ubytek vahy treba nevim, jsem dva mesice po porodu takze jsem od ty doby schodila 17kg ale to brat nemuzu jako priznak, ale treba ty modriny ze si mi delaji a nevim z ceho, pak ted ty petechie, bolesti kloubou a svalu, bolest bricha. a krvaceni z rodidel taky nevim, mam to jeste tak nak po porodu rozhazeny takze obcas krvacim. nikdy jsem si to takhle dohromady nedavala ale ted kdyz jsem cetla ty priznaky tak me uplne zamrazilo
Všechno co píšeš může být způsobeno poruchou srážlivosti. I bolesti kloubů a břicha. Všechno co píšeš s tím souvisí. Až na ubytek váhy, ale jestliže jsi po porodu, tak to může být tím. Takže neplaš.
Markétko,
nemáte náhodou ve vaně perličku, bublinky nebo tak něco? Mně se tohle dělalo po porodu. Stačilo, když jsem se jen ve vaně mihla v blízkosti „nasávače“ vody k tvorbě bublinek a potom jsem zjišťovala, že mám různě po těle takovéhle flíčky. Měla jsem slabou cévní stěnu, takže jsem byla pořád samá modřina a po koupelích samý ďupkatý flek ![]()
Držím palce, ať to není žádný vážná zdravotní problém. A příznaky neřeš ![]()