Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj, prikladam foto nevite co to muze byt?? ma to na ruce, neni to zadna krupicka ani nic, je to normalne hladky, neni to nic otlacenyho a koukala jsem a mam to jen na ruce, nevite co to je??
Ahoj Market..
je to moc pravidelné najdi v blízkosti něco kde se mohl otlačit.
Měla jsem před týdnem něco podobného s autosedačky.
Taky mi to přijde jako by to bylo otlačené nebo tak něco - podle té pravidelnosti… ![]()
ne nebouchla, uz to tam mam tak pres hodinu, teda mozna to tam je dyl ale tak hodinu to uz pozoruju. nevim co to muze byt a hlavne jak rikate ze je to tak pravidelny
mam to na vnotrni strane ruce mezi loktem a rukou. premyslim jestli nemuzu mi tneco s krvi
mě to hodně připomíná něco,co si můj přítel vždy udělal u sportu,když měl dres a na něco,někoho narazil,tak měl přesně tohle,ale do 24 hod to vymizelo..
To je určitě otlačený.Nic takle pravidelného nemuže být kromě otlačeniny.Vsadim se že nakonec přijdeš i na to co ti to otlačilo
![]()
Měla jsem před týdnem něco podobného s autosedačky.
nenesla jsi náhodou taky autosedačku? ![]()
nene nic jsem nenesla od niceho jsem to neotlacila. ja driv mela nakou petechie to je ze prej mi prosakuje krev krz zilu, ale je to uz davno a vypadalo to podobne (myslim) ale nikdy to nebylo tak velky a tak pravidelny
Jen popremyslej, to mas stopro otlacene. Nic v tom nehledej.
Jednoho znameho kdysi zmlatili a mel vzorek tenisky otisknuty na cele. ![]()
Urcite na to prijdes a pak se tomu zasmejes.
ja nevim jak mam vysvetlit ze to otalceny nemam!!! navic jsem to ted nasla uz i na rameni