Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Takovou bolest kůže mám když jsem a nejsem a nejsem nemocná. Většinou z toho nakonec nic nebylo.
Já se cítím už relativně dobře. Jsem bez horečky. Ale jsem unavena (po tech probdělých nocích) Po Brufenu mam klid cca 6 hodin, pak to nastoupí znovu.Ta bolest je hrozná.
Já měla 5 dnů před třemi týdny nevolnost, průjem, divně v puse..a následně se mi osypaly nohy petechiemi…teď už v pohodě…dočetla jsem se, že mj. covid dělá nejrůznější kožní příznaky…a že může být i jen s gastro příznaky… ![]()
Hezké ráno holky(věřím, že pro ostatní krásné, víkendové)
Minuly víkend lehl syn s teplotou, průjmem a zvracením. Drzelo ho to do středy. Teplota už ne ale od žaludku mu nebylo dobře. Manžel lehl ve středu s horečkou a průjmem. Já ve středu večer s horečkou, totální únavou. Od cca čtvrtku mne páli kůže pí čelem těle-záda jsou naprostý extrém. V noci nespím. Je to pocit spálené kůže, na dotek. Nejde najít vhodnou polohu. Boledr vypnu pouze Brufenem. Horecku už nemám, ale nemám na nic chuť, takže jsem toho moc od středy nesnědla. Manzel i syn už jsou úplně v pořádku. Dvojcatka(4r)to nedostaly.
Nejvíc mne trápí ta pálivá bolest po celých zádech až do boku. Nejde ležet, sedět. Pasovy opar jsem nikdy neměla-a ani náznak nějakých vyrážek.
V pondělí musím do práce a jsem úplně k. o.
Neměl někdo?
Jestli to nepovolí před prací to otočím u praktické.