Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě se líbí tvar. Rty jsou jasně ohraničené, plnější. Spíš smutný měsíc než naštvaný. No ale to má hodně lidí
Tomuhle se říká „resting bitch face“
Máš povislé koutky, ale opravdu jen malinko. Podívej se na YouTube, hledej obličejovou jógu pro „saggy mouth corner“ nebo tak. Dá se to docela dobře zlepšit, nebo tím cvičením minimálně zabránit dalšímu poklesu.
Jo, taky mi to tak přijde, ale za to přece nikdo nemůže, ne?
Každý vypadáme nějak… ![]()
Já znám zase jednoho pohledného muže, který to má úplně opačně. ![]()
Vypadá to, jako kdyby se snad pořád usmíval, až je to zase někdy trochu matoucí… ![]()
Hledej přednosti. Máš celkem solidně plné rty. To u mě aby člověk nějaký horní ret pohledal ![]()
Ano, vidím to. Kamarádka to má taky. Má dokonalý resting bitch face. Někteří lidé to prostě mají. Není to nic strašného. Okolí obvykle ví, že se tak jen tváříte a nejste ve skutečnosti naštvaná ![]()
Ono taky zalezi, jak se clovek celkove tvari a jaka z nej jde energie
Ale celkove mi dotaz prijde jako hledani problemu tam, kde nejsou.
Pokud se ti tvé rty nelíbí, tak kromě face yoga pomůže dobrá nálada a více se usmívat - efekt viditelný ihned.
@Anonymní píše: Více
Ano, máš je trošku povislé, ale jinak máš hezký tvar rtů. Šikovný plastický chirurg by ti koutky pozvednul během pár minut. Stačí trochu kyseliny hyaluronové. Zrovna nedávno jsem na tom byla taky. ![]()
Máš foto před a po? ![]()
Mě se rty na fotce zdají bez oči i smutné, když není vidět zbytek, ale tohle bych asi neřešila. Celkově se mi líbí, případně rtěnkou nějak poupravit jsi zkoušela?
A to vadi mit naštvaný výraz? Ja mam pokud se neusmívám vážný až odměřený výraz v obličeji a je mi to upne jedno.
Já to mám taky tak. Často se mě lidi ptají, co mi je, přitom se tvářím neutrálně. Říká se tomu resting bitch face
* koukám, že už to tady spoustu lidí napsalo
![]()
Asi řeším kraviny, ale mám pocit, že když se nesmějí a tvářím se normálně, tak mám jakoby " naštvaný výraz" neboli rty
prostě mi připadají ty koutky jakoby dolů, obrácený měsíc. Je to jen můj pocit, nebo to vidíte taky.