Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Maminky, pomoc.
S příchodem 40 přišli potíže s mocovyma cestama. Do ty doby jsem měla jeden tezky zánět a 2 menší. Jinak nic. Od minuleho léta jsem se dlouho placala s jedním zánětem, vyléčil se a od ledna trpím na pisek v moči. Vždy přes menstruaci se vyčistím, písek vyloučím s krvi, po menstruaci je tak 5 dnů klid a znovu se vytvoří. Včera jsem to má ultrazvuku na gynde hezky viděla. Jak doktor cílil na močový měchýř, tak bolest veliká. Proto výtoky a bolesti podbřišku. Tak Furolin a čaj z medvědice. Nevíte ale čím to může být? Že mě to pořád tolik zlobí? Pochopitelně v nejmíň vhodném čase, i když to se nehodí nikdy.
@Bellino píše: Více
Ahoj,
ledviny máš čisté? Byla jsi na urologii? Já třeba mám od puberty bílkovinu v moči, pak jeden doktor (při pracovní prohlídce) mi řekl, že to není normální a poslal mě na urologii - 2cm kamínek. Dva roky v pohodě a teď mám jednu koliku za druhou, písek v moči, a už patologickou změnu ledviny = musím na hadičku (JJ stent) - pak to prý bude dobré. Zavedou hadičku, rozbijí kamínek, ten tělo vypudí a budu zase jak dvacítka (haha).
Objednej se na urologii ![]()
Zkus čaj z přesličky. Klidně i litr denně. Trpím na kameny i písek a vždycky mi to pomůže.