Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak mě napadá, může to být i nervového původu?? I když nijak ve stresu nejsem… Mám tři děti, je mi 24.let jsem na vše sama.. a občas při nějakých obtížích mě přepadnou myšlenky na to nejhorší.. třeba rakovina střeva nebo ták.. i když v mém věku…
![]()
TAk já bych šla hlavně asi i jinam než na gyndu - k praktikovi..co když je to slepák..
Jinak mě nervama také bolel žaludek, právě proto, že jsem pořád myslela ,že mám rakovinu žaludku - takže tě chápu..Vyšetření sondou mě hrozně uklidnilo a už mě nebolí.
je to nepříjemné ,ale né bolestivé..Ale jaké vyšetření potřebuješ by ti měl doporučit tvůj obvodák.
Mozna blbost ale nekdo pise ze ma hodne silne bolesti pri ovulaci.
už jsem hledala ve spoustech příspěvků na netu… všude se píše něco jiného, už z toho šílím, právě z toho strachu… a taky se dcl bojim k dr.. co když tam ocad nepřinesu zrovna nejlepší zprávy… ![]()
ja mela bolesti pri ovulace, ale jako s..ne, fakt peklo, jako menstruacni a velmi krute
, pri cyste jsem mela totez
to jako ani tak hrozně silné bolesti nejsou… jen právě po tom jídle, že mě to bere na stolici… a někdy to jde jindy ne… jsem četla, že u rak. tlust.střeva bývá tužkovitá stolice.. a já mám někdy.. občas.. jinak mám normální… o průměru tak 1,5cm… kdybych měla rak tak normální stolici nemám vůbec, ne??
Anonymní píše:
to jako ani tak hrozně silné bolesti nejsou… jen právě po tom jídle, že mě to bere na stolici… a někdy to jde jindy ne… jsem četla, že u rak. tlust.střeva bývá tužkovitá stolice.. a já mám někdy.. občas.. jinak mám normální… o průměru tak 1,5cm… kdybych měla rak tak normální stolici nemám vůbec, ne??
Prosím tě přestan hysterčit a jdi k dr..tohle tápání a hádání ti k ničemu není..
njn… já vím že nee.. jen potřebuji ujistit víš jak.....
než dostanu odvahu tam zajíd.....
Anonymní píše:
Tak pokud to souvisí s jídlem, nemusí to být gynekoliogické, jdi k obvoďákovi, gyndačř asi nebude nic moc, když Tě líp nevyšetří a neřeší nic
Když ne slepák (tak jsem to měla já), tak co srůsty z té cysty? Ta tekutina nemá v břiše co dělat u mě to byla příčina těch šílených bolestí jak vždycky praskla cysta způsobená zánětem slepáku , který jsem v sobě nosila 7 let a nikdo si toho jaksi nevšimnul
zajdi si fakt k obvdonímu, to může být zánět ve střevě, cokoliv…
Zdravím… chci se zeptat..pokud nááhodou někdo nevíte… Nebo už jsem z toho nervozní a myslím na to nejhorší.. Měsíc zpět jsem byla na gyndě, ptž jsem měla ostrou bolest v podbřišku, nic nenalezeno, jen tekutina v břiše, tak prý asi cysta praskla. Od čtvrtku je mi opět hrozně… Bolí mě v pravé části podbřišku, někdy ta bolest vystřeluje k pupku až do zad…a takové jakoby tlaky na střeva.. včera mě bylo divně, nutkání na stolici, někdy to šlo, jindy ne, stolice bych řekla normální, jen sem tam nějaký hlen, bez krve.. ode dneška rána mě zase pobolívá v podbříšku pravém, ale i tlaky na konečník a bolí to, jak dosednu… Hlavně o tohle se mi jedná, může to být cystou? že tam je třeba větší a tlačí na střevo? To je asi blbost, ne? Jinak jsem na rohlíkách, a čaji, ale i tak jak toho sním víc, tak mi začne být nevolno, a nutkání na stolici… někdy mám i zimnici… K dr zajdu jen při větších bolestech, ptž mě stejně vždycky poslal domů, že to samo odezní… ale to je měsíc co měsíc..už mě to štve… Málo co běhání kolem tří dětí ještě se nervovat s příznaky a lámat si hlavu co to může být… Horečku nemám.. jen nechut k jídlu a co sním, tak mě to tlačí na stolici… chjoo… fakt nevím… děkuji za odpovědi…