Co udělat aby semnou mluvil

Anonymní
29.6.21 20:43

Co udělat aby semnou mluvil

Zdravím jsem v háji…
Rozesla jsem se milencem…už je to půl roku a já to nedávám…bloku Je si mě, ignoruje…apod…
Ale já sním potřebuji mluvit..jak toho docílit…
Nějaké rady…jsem zoufalá…napadané se akorát predankovat nebo podřezat…a ať ji pak nemocnice kontaktuje…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7210
29.6.21 20:45

Demonstrativní sebevražda je fakt dobrý nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
29.6.21 20:50
@Anonymní píše:
Zdravím jsem v háji…
Rozesla jsem se milencem…už je to půl roku a já to nedávám…bloku Je si mě, ignoruje…apod…
Nějaké rady…jsem zoufalá…napadané se akorát predankovat nebo podřezat…a ať ji pak nemocnice kontaktuje…

Chceš mu hrát na city po půl roce od rozchodu? A co Tvůj přítel? Předpokládám, že když tamto byl milenec, musíš mít nějakého přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
29.6.21 20:51

Nemocnice milence a milenky nekontaktuje. Nárok na sdělení zdravotního stavu má jen rodina. Takže ten tvůj nápad si klidně škrtni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
29.6.21 20:55

Kdyby sis něco udělala, tak ho nemocnice na beton kontaktovat nebude. Proč taky? Nejste příbuzní. Přestaň vymýšlet kraviny, ublížíš jen sama sobě a ničemu tím nepomůžeš.

Lidi nám do života přicházejí a pak zas mizí. S tím se holt musíš smířit. Když s tebou mluvit nechce, tak ho nedonutíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
29.6.21 20:57

Holka, dej si studenej hadr na hlavu, a nedelej ze sebe trubku.. Tohle premysleni je hodne pres caru, tim fakt chlapa neoslnis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
29.6.21 20:59

Joo to udělej. Je to jak z blbého seriálu. Asi má důvod, proč s tebou odmítá být v kontaktu. Chováš se jak hysterka.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
29.6.21 21:03

Se mnou chtel furt navazat kontakt ex a podrezal si ruku. No nevyslo mu to, akorat jsem mu rekla, ze je ubozak a zabouchla mu pred nosem. Takze jak rikam, ze to nema cenu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.21 21:04
@Anonymní píše:
Zdravím jsem v háji…

Dá vědět max tvým rodičům. Nebo máš milence vytetovaného na prsou i s číslem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.6.21 21:06

Co takhle trochu hrdosti? Nechce, tak nechce, snad se nebudeš vnucovat. Nestojí za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
29.6.21 21:12
@Anonymní píše:
Zdravím jsem v háji…

Co tak důležitého mu chceš říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.6.21 21:14

Nastoupit psychiatrickou léčbu.

Zcela seriozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13481
29.6.21 21:18
@Anonymní píše:
Zdravím jsem v háji…

Běž si pokecat s psychologem. Jo, zoufalá jsi dost. Dej se dohromady, tím ho „potrestáš“ nejvíc. Takhle ho utvrzuješ akorát v tom, že dobře dělá, že tě ignoruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5592
29.6.21 21:27
@Anonymní píše:
Zdravím jsem v háji…

Přestaň brát/chlastat a objednej se na psychiatrii a k psyychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
29.6.21 21:29
@Anonymní píše:
Zdravím jsem v háji…

Tak ho nebo ji? Ono je to teda jedno, ale nechápu kde si vzala, ze by nemocnice kontaktovala bývalého milence. Tak max rodinu, manžela. A co tvůj přítel na to? Jinak tedy doporučuji psychologa/psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí