Co udělat aby spala celou noc!

mončís
8.5.14 19:11

Co udělat aby spala celou noc!

Holky už jsem z toho nešťastná. Malá rok a půl když byla miminko tak spala celou noc. Koncem sedmého měsíce se to otočilo a je to hrůůůza! dá si večeři, v 8 jde spát a vypije ještě 180 ml sunaru. Usne bez problému a pak to začne. Od půl 12 snad každé dvě hodiny se budí. Někdy usne hned, někdy musím pro mléko. Někdy má období kdy dokáže vypít za noc litr mléka 8o Přijde mi divné, aby měla takový hlad. Myslím si, že si zvykla že se u toho líp usíná, nevim :nevim:
Zachraňte mě někdo prosím :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1826
8.5.14 19:16

Doporučuji japonský chvat Thay-no, určo zabere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
8.5.14 19:17

@mončís já se pridam a pockam co budou za rady… Dceři je 17 m a od února se furt v noci budí a mliko ma tak jedno za noc občas žádný, ale furt se budi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.5.14 19:19

@MambaJ Překlad?:D

• Citovat
  • Upravit
1434
8.5.14 19:19

@mončís a co na to dětská lékařka? Malá je jinak zdravá a prospívá?
U nás bylo noční buzení z toho důvodu, že byla dcera kojená a tak to vyžadovala i v noci. Budila se a já jsem jí dala. Až to bylo neúnosné, tak jsem prostě jednou nedala. Nabídla jsem jí k pití vodu, cucla si, chvilku si pobrekávala jako že nic nebude a pak usnula. Sice to trvalo pár dní, ale nakonec prostě spala celou noc.
Ráda bych ti poradila víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
8.5.14 19:21
@mončís píše:
@MambaJ Překlad?:D

DĚLÁM SI SRANDU, PROMIŇ :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
8.5.14 19:22

Zkus Estvila
Toto zkoušel syn taky :roll: vydržela jsem od 8. asi do 11. měsíce a to kojím, jen jsem si ho vzala k sobě a vytáhla prso, pak už jsem se naštvala, že takhle to dál nejde a zkusili jme estvila, po 3 dnech pohodááá :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: nyní už spí krásně, výjimečně se v noci probudí (už má rok a půl)
Ale chce to pevné nervy a vytrvat dle metody a neměnit názor každý den jinak, to by k ničemu nevedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.5.14 19:23
@MambaJ píše:
DĚLÁM SI SRANDU, PROMIŇ :hug: :mrgreen:

a ještě k tomu napiš, že ti dítě spí od narození celou noc…a pak ti dáme do nosu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís

@venid dětský jsem to neříkala, ale malá je v pořádku. nepozoruji na ní žádné změny. A ano prospívá.

• Citovat
  • Upravit
314

Nás zachránili 2 věci (od té doby spinká celá rodina do růžova žůžova :mrgreen: )
1) naučili jsme malou usínat samotnou (tzv. Estivilova metoda), trvalo to cca 2 týdny (možná 3), ale hrozně to pomohlo. Není již závislák a když se v noci vzbudí, ví že mami neuspává, ví že tam má méďu a ten jí stačí, chvilku si hraje a usne

2) pak následovalo přesunutí do vlastního pokoje a to završilo naši spokojenost. Od té doby spí v průměru o cca 2 - 3 hodiny déle, budí se méně (jen 1× za noc k ránu na trošku mlíčka).

Jak je zvyklá, že „tam nejsme“, tak když se v noci vzbudí, nedožaduje se nás, pohraje si, povykládá a usne :srdce:

prostě pecka.

Ale když rostou zuby, ani toto nepomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.5.14 19:24

@subsomi Podívám se na to ;)

• Citovat
  • Upravit
mončís
8.5.14 19:25

@Ketule007 Malá právě také usíná sama. Doděláme pokojíček a pomaže, tak doufám že to pomůže!

• Citovat
  • Upravit
314
@subsomi píše:
Zkus Estvila
Toto zkoušel syn taky :roll: vydržela jsem od 8. asi do 11. měsíce a to kojím, jen jsem si ho vzala k sobě a vytáhla prso, pak už jsem se naštvala, že takhle to dál nejde a zkusili jme estvila, po 3 dnech pohodááá :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: nyní už spí krásně, výjimečně se v noci probudí (už má rok a půl)
Ale chce to pevné nervy a vytrvat dle metody a neměnit názor každý den jinak, to by k ničemu nevedlo

Jen 3 dny na tuhle metodu? to je pohoda!!! my 3 týdny, ale vyplatilo se to. Já už pak necouvla jen z principu. Malá je chytrá - pochopila rychle - ale také je vytrvalá a paličatá po mě, takže to zkoušela :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
@marrlinka píše:
a ještě k tomu napiš, že ti dítě spí od narození celou noc…a pak ti dáme do nosu :lol: :lol:

ty budeš pěkně agresivní co :mrgreen:… no taky sem to neměla jednoduchý, ale zmákla jsem ji, těch chvatů umím víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.5.14 19:26
@subsomi píše:
Zkus Estvila

jo to je moc chytrej pán…když nám dítě vřeštělo už 3/4 a začalo se ječením dusit, tak mě i chlapi teda nervy vytekly. Moje metóda tohle asi nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí