Co upéct pro návštěvu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
12.12.11 20:30
Nikoliv píše:
Péct muffa,aha tak proto už jsme ho dlouho neviděli ve studiu Kamarád :pankac:

se hodně nudíš asi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.12.11 21:10

A co něco slaného? My děláme slané tyčinky z listového těsta. :-) Babička je má moc ráda a vždy se po tom zapráší. Je to rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.12.11 21:13

Taky jsem ji říkala ať udělá něco slaného,třeba ten závin.

• Citovat
  • Upravit
4708
12.12.11 21:43

Míša řezy mňam nebo ten nepečený dort s ovocem to je taky bašta.Dělala jsem z listového těsta perly vyválíš listové těsto skleničkou vykrojíš kolečko do každého kolečka dáš obdélníček nivy přehneš a přitlačíš kraje vajíčkem potřeš posypeš sezamem a pečeš zaprášilo se po nich příště je budu dělat z dvojité dávky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.12.11 22:13

My ty slaný tyčinky děláme tak, že se vyválí listové těsto, tlusté jako na závin. Celá plocha se potře žloutkem, posype normální solí a můžete posypat buď sezamem nebo sýrem, to se normálně nastrouhá sýr a posype se to. Jestli máte rádi kmín, tak kmínové, ale tam bych místo normální soli dala takovou tu hrubší s většíma krystalkama. Pak celou plochu rozřežete na pásky asi 2 cm široké a 5 cm vysoké. (místo nože se dá použít takovéto kolečko, čím se dělí pizza). Pásky se naskládají na plech, kde je položený pečící papír a dá se to do předem vyhřáté trouby. Pečou se na mírnějším stupni a moc dlouho to netrvá..až budou zlátnout tak je to hotové. Já spíš hlídám spodní část tyčinky, aby nebyla spálená.
Kdyžtak dám odkaz na nějaké stránky, tam úplně dole je fotka, nechtěla jsem semka kopírovat fotku, která je cizí.

http://www.topzine.cz/…toveho-testa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport