Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zjistila jsem, že zítra je svátek. Taky budu péct. Udělám mrkvové koláčky. Jsou taky celkem rychlé. Teda mi přijdou rychlé.
U nás je hajlajt granková bábovka, všech surovin dávejte o půlku víc, jinak prej bude malinká a nízká:
Hele, zkousela jsi kouknout na bezpecstarsuby.doma.cz? Maj tam fakt cool recepty, jednoduchy a rychle. Anebo ja delam tvarohovou bleskovku – jen mix tvarohu, vajicka a cukru, peces to fakt par minut a je to MŇAM 😋.
No joo, tak to znám! 😄 Zkus mrknout na stránky „Kluci v akci“ nebo „Bábovka každý den,“ tam často najdu něco zajímavého a hlavně rychlého! 🍰 Když peču narychlo pro rodinu, je moučníková záchrana rychlý kyškový koláč - stačí základ a oblíbené ovoce navrch! 👩🍳 💕
Záleží co máte rádi. Pokud pečete z instagramu zkuste mrknout na IG surovadcerka. Já se snažím pro děti zdravěji, zároveň aby to pro ně bylo nějakým způsobem zajímavé, barevné. Nedávno jsem podle ní společně s barvícími přírodními prášky happypower dělala jogurtový řez. Byl krásně modrý díky spirulíně, chutný a děti byly nadšené a ve škole jim to ostatní záviděli, krásný modrý řez.
Takže peču i do školy aby se podělili.
Opravdu rychle se daji upect cookies. ![]()
Na 170 peces 12-15 min. Ja doporucuju recept podle Miri. Na instagramu jako “holka z moravy”.