Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
koupila jsem v Lidlu tyto vánoční silik. formy. Potřebovala bych napéct do jeslí synovi před Vánoci, aby přinesl ke svému svátku (Adam).
Máte nějaký recept na dobré těsto, vláčné? Třeba něco na způsob Brumíka. Nezkoušela jste některá?
Dík ![]()
Klidně bych tam dala nějaké těsto na máslové sušenky, linecké, pak to poslepovala krémem, marmeládou, nutelou a dozdobila.
Nebo perníky by se tam zřejmě daly upéct a domácí čokoládky co se dělají na Vánoce.
Já mám tento recept na brumíky, ale ještě jsem nezkoušela, nemám formu ![]()
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
sestra má formu s autama a lije tam těsto na bábovku ![]()
@zichisek prave jsem chtela napsat, ze ja mam primo plech na brumiky a delala jsem je z babovkoveho testa… naprosty luxus… ![]()
Kolik stály ty formy? Mají je ještě v akci, líbí se mi, že bych si taky pro ně do lídlu skočila
.
A ještě mě napadlo, že těsto na pracky/pracny by se tam dalo upéct, to o vánocích vydrží a hezky by to vypadalo na talíři
.
Ale pro děti je samozřejmě lepší to bábovkové těsto, aby jim to chutnalo.
Emčo a dej, prosím, konkrétní recept na to bábovkový těsto. Já bábovky moc nemusím, tak potřebuju něco fakt moc dobrýho ![]()
Koupila jsem dneska, měli dvě tyto poslední, asi za 55 Kč jedna
Ony asi zas před Vánocema ještě budou ![]()
@Bébka píše:
Díky za tipy, zkusím to Brumíkovo těsto
taky bych zkusila, ale nemam jogurt.. leda, ze bych udelala z jahodoveho nebo tiramisu… ![]()