Nekvalitní máslo

31672
24.10.12 18:25

nekvalitní máslo

Ahoj. předevčírem jsem si koupila obyčejné kostkové máslo, za 25 kč. na obale je deklarován obsah ml. tuku 82 procent, jak má být u másla, ale ta kostka, co je uvnitř, to jsme si jistá, že máslo není, přinejlepším bych to přirovnala ke zlaté hané, směsnému tuku. takže jsem pěkně naštvaná, a nevím, mám nějaké nmožnosti? dát tento výrobek otestovat, aby zjistili, jestli tam opravdu je méně ml tuku, než má být? a jak je to s placením? docela mě to totiž štve, já myslela, že máslo je vždycky máslo, toto se mi stalo poprvý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
24.10.12 18:32

Já mám zkušenost že jediný jedlý MÁSLO je Olešnické a tatra…jiný včetně kunína který stojí také kolem 40kč „smrdí“ po margarínu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
24.10.12 18:33

Nemělo na obale krávu? Kdysi jsem jedno koupila a neviděla rozdíl mezi margarínem a máslem, tuk taky 82%. Už si na to dávám pozor a neberu ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.12 18:36

@slavuska1 Podívej se, jestli to není z Německa nebo Polska apod. Oni mají tendence sem posílat přemražené máslo, to co jim přebývá a u nich by už neprodali. Stalo se mi to taky :cert: Je to hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
24.10.12 18:37
@Dice píše:
Já mám zkušenost že jediný jedlý MÁSLO je Olešnické a tatra…jiný včetně kunína který stojí také kolem 40kč „smrdí“ po margarínu :poblion:

Jeste Jihocesky od Madety. Ostatni jsou hnus..
Ted o vikendu jsem byla u mamky, ktera kupuje ty kolem 25 korun a k snidani jsem si namazala cerstvou housku, pak do toho s chuti kousla a fuuuuuj.. Vsechno jsem z housky seskrabala a snedla ji radsi suchou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.10.12 18:38

Mně se to stalo několikrát, taky obsah 82%. Nedalo se to jíst - margarín. Jediná rada - kupuj dražší a kvalitní máslo, české :nevim: Já kupuju másla pouze od dvou výrobců a vím, že to jako máslo i chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.10.12 18:39

Cena kolem 40,–. Od másla za 30,– se nedá už moc čekat, že bude dobré (neříkám, že taková nejsou, já po zkušenosti už „neriskuju“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
24.10.12 18:43
@Pomka píše:
Cena kolem 40,–. Od másla za 30,– se nedá už moc čekat, že bude dobré (neříkám, že taková nejsou, já po zkušenosti už „neriskuju“).

tatra máslo stojí okolo 30,– a je jedno z nejlepších. U nás v akci bývá dokonce za 22,–. Ještě beru jihočeský, ostatní prostě hnus… Nejhorší je máslo z tesca, snad jejich výrobek, má papírový obal…http://www.dtest.cz/test/tesco-maslo/13459 :poblion: Je hnusný a bledý, to nemá ani tu barvu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.10.12 18:47
@Majdula83 píše:
Jeste Jihocesky od Madety. Ostatni jsou hnus..
Ted o vikendu jsem byla u mamky, ktera kupuje ty kolem 25 korun a k snidani jsem si namazala cerstvou housku, pak do toho s chuti kousla a fuuuuuj.. Vsechno jsem z housky seskrabala a snedla ji radsi suchou :lol:

Omlouvám se myslela jsem Jihočeské od madety ne olesnický :oops: :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
24.10.12 18:52

Co se dá u nás koupit máslo má nejvíc 85 % ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.10.12 18:54

@monika32 to je možný, u nás stojí máslo okolo 40,– (Jihočeské, AB máslo). Jiná nekupuji. Když v akci, tak kolem 35,–… Neříkám, že nejsou jiná dobrá, beru dostupná u nás oproti jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
24.10.12 18:56

@slavuska1 a jaký to bylo máslo? značka?
mě se to stalo asi jednou, ale nepamatuju se už co to bylo…
od té doby se mi to nestalo. Kupuju, co kde zrovna je, nejčastěji narážím na Olmu a v pohodě…
tatra mi taky chutná, ale né všude jí mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
24.10.12 18:56
@Pomka píše:
@monika32 to je možný, u nás stojí máslo okolo 40,– (Jihočeské, AB máslo). Jiná nekupuji. Když v akci, tak kolem 35,–… Neříkám, že nejsou jiná dobrá, beru dostupná u nás oproti jiným…

AB není máslo, je to margarin s máslm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.10.12 19:03

Nejhorší máslo je takové to ve stříbrno-červeném obale.
Jinak kupuji interspárový, v zeleném obalu. Je levný a má to dokonce aji chuť! :) Ale je vždy brzy vyprodaný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.10.12 19:05

Ale jednou jsem koupila i máslo z Lídlu - Pilos a taky nebylo špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie