Nekvalitní máslo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
24.10.12 19:07

Já kupuji máslo farmářske to je chutné a pak Madetu nebo Tatru, jiné už bych nekoupila, kdysi jsou pár koupila a byla zklamaná, tak že kupuji kvalitní ikdyž stojí třeba 45kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
24.10.12 19:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
24.10.12 19:13
@kolik píše:
http://w­ww. dtest. cz/tes­t/tesco-maslo/13459. dtest. cz/tes­t/tesco-maslo/13459 - stranka nenalezena.

http://www.chemievjidle.cz/…olesnice-rmd
Tohle je to hnusné tesco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
24.10.12 19:13

My kupujeme polabské Čerstvé máslo, to se mrazit nesmí. Nebo teda máslo na farmářským trhu - stojí 150 korun kilo, čili skoro standardní cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
24.10.12 19:14
@panenka87 píše:
Ale jednou jsem koupila i máslo z Lídlu - Pilos a taky nebylo špatný

No i tohle není dobré máslo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.10.12 19:18

@monika32 ale nejhorší nebylo :D Oproti jiným, tady zmiňovaným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.12 19:18
@monika32 píše:
tatra máslo stojí okolo 30,– a je jedno z nejlepších. U nás v akci bývá dokonce za 22,–. Ještě beru jihočeský, ostatní prostě hnus… Nejhorší je máslo z tesca, snad jejich výrobek, má papírový obal…http://www.dtest.cz/test/tesco-maslo/13459 :poblion: Je hnusný a bledý, to nemá ani tu barvu… :nevim:

Tak tohle byl přesně ten hnus… No naštěstí jsem pekla dort a v něm se to ztratilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
24.10.12 19:24

Jeste jsme ted koupili tohle a taky bylo docela dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.10.12 19:25

My máme rádi výrobky z Olmy: http://www.chemievjidle.cz/…a-maslo-olma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.10.12 19:35

My kupujeme Jihočeské máslo nebo Tradiční máslo z Moravy http://www.chemievjidle.cz/…z-moravy-j-r. To mám moc ráda, je vynikající a cenově přijatelnější, když jsem žila na Vysočině, tak jsme ho kupovali vždy, teď bydlím na severu Čech a bohužel tu není moc k dostání, kdyby bylo, kupuju jedině tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
24.10.12 19:55

My kupujem buď Halíře, nebo Madetu nebo Lidlovské Pilos, jiné máslo ani omylem, to co výrobci kolikrát píšou na obal není pravda :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
24.10.12 19:55
@panenka87 píše:
Ale jednou jsem koupila i máslo z Lídlu - Pilos a taky nebylo špatný

v dtesu vyšel nejlíp v poměru cena x kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.12 19:57

Můžeš se obrátit na místní SZPI - Státní zemědělskéou a potravinářskou inspekci. - můžeš jim předat vzorek.
nebo můžeš přes internetové stránky SZPI (elektronická podatelna) napsat žádost o prošetření - musíš udat název potraviny, výrobce plus ovál - to číslo v oválku. datum výroby /spotřeby. plus dopln i místo nákupu. jsou povinni prošetřit každé podání.

další věc je, že není máslo jakomáslo. máslo může být přemražené, ale nesmí se pak jmenovat čerstvé.

jak tu někdo psal o stříbrno červeném obalu, naopak, tohle máslo, dr halíř, v testech velmi uspělo, pokud se jedná málo, které je vyrobeno v mlékárně čejetičky. (je to na obale)-

doporučuju kupovat pouze máslo „čerstvé“ a také máslo, kde je v oválu „CZ“.
nikdy se mi při dodržení těchto dvou kritérií nestlo, řže bych koupila sajrajt.

obecně ale kupuju právě madetu, čejetičky, maximálně tatru.
(a budu asi už jen madetu, protože její ředitel Teplý se nebpjí postavit nesmyslnému rozhodnutí evropského soudu, který přikazuje česku přejmenovat jeho tradiční výrobek - pomazánkové máslo. i pro český trh. což je podle mého projev totální zvůle a tleskám Madetě, že řekla, že to bude vyrábět pod tím názvem dál že jí nikdo nemůže rozkázat přejmenovt výrobek, na jehož vývoji se podílela. a doufm, že i ostatní 3 výrobci se k ní přidají!) - omlouvám se za OT, ale jsem z oboru a hrozně mě oto štve a předsevzala sjem si informovat o tom, co Unie nařizuje… :)
takže za mě už jen madeta :)

@slavuska1 píše:
Ahoj. předevčírem jsem si koupila obyčejné kostkové máslo, za 25 kč. na obale je deklarován obsah ml. tuku 82 procent, jak má být u másla, ale ta kostka, co je uvnitř, to jsme si jistá, že máslo není, přinejlepším bych to přirovnala ke zlaté hané, směsnému tuku. takže jsem pěkně naštvaná, a nevím, mám nějaké nmožnosti? dát tento výrobek otestovat, aby zjistili, jestli tam opravdu je méně ml tuku, než má být? a jak je to s placením? docela mě to totiž štve, já myslela, že máslo je vždycky máslo, toto se mi stalo poprvý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.10.12 20:06

@Mar__tanka1983 takovým stříbrným obalu, a země původu je psaná Belgie. Je tam jen nápis máslo, a pod tím idylický obrázek kravičky a domečků…jak na venkově :lol: mě se tohle právě ještě nestalo, a to už jsem měla hromadu značek másel, i ty obyč privátní značky, ale tohle jsem nezažila :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.10.12 20:10
@Nataša píše:
Můžeš se obrátit na místní SZPI - Státní zemědělskéou a potravinářskou inspekci. - můžeš jim předat vzorek.
nebo můžeš přes internetové stránky SZPI (elektronická podatelna) napsat žádost o prošetření - musíš udat název potraviny, výrobce plus ovál - to číslo v oválku. datum výroby /spotřeby. plus dopln i místo nákupu. jsou povinni prošetřit každé podání.

další věc je, že není máslo jakomáslo. máslo může být přemražené, ale nesmí se pak jmenovat čerstvé.

jak tu někdo psal o stříbrno červeném obalu, naopak, tohle máslo, dr halíř, v testech velmi uspělo, pokud se jedná málo, které je vyrobeno v mlékárně čejetičky. (je to na obale)-

doporučuju kupovat pouze máslo „čerstvé“ a také máslo, kde je v oválu „CZ“.
nikdy se mi při dodržení těchto dvou kritérií nestlo, řže bych koupila sajrajt.

obecně ale kupuju právě madetu, čejetičky, maximálně tatru.
(a budu asi už jen madetu, protože její ředitel Teplý se nebpjí postavit nesmyslnému rozhodnutí evropského soudu, který přikazuje česku přejmenovat jeho tradiční výrobek - pomazánkové máslo. i pro český trh. což je podle mého projev totální zvůle a tleskám Madetě, že řekla, že to bude vyrábět pod tím názvem dál že jí nikdo nemůže rozkázat přejmenovt výrobek, na jehož vývoji se podílela. a doufm, že i ostatní 3 výrobci se k ní přidají!) - omlouvám se za OT, ale jsem z oboru a hrozně mě oto štve a předsevzala sjem si informovat o tom, co Unie nařizuje… :)
takže za mě už jen madeta :) [/citace
ok, tak díky, já se na to na internetu podívám, a zkuím tam napsat. protože toto mě fakt naštvalo :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí