Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Sekanou, květák obalovaný, zapečený brambory s kur. masem, sýrem a smetanou, omáčku na divoko, španělský ptáček
Pol. Brokolicová, kulajda, pórková, dýňová
Příspěvek upraven 07.09.18 v 09:15
Já nedávno pekla kuře a co se nesnědlo, tak jsem líně zamrazila. Dneska jsem to vyndala, uvařím rýži a bude. Zítra sekanou. Jo a koupila jsem buchtičky. Udělám šodó. 37tt únava, tak to trochu pytlikuju
![]()
Vzhledem k tomu, ze manžel omylem koupil tvrdý tvaroh místo měkkého, tak budou jahodove knedliky s tvarohem
co budu dělat s dalšími balenimi netuším. Jo a večer cockovka, zítra panenka s kaší a v neděli asi kralik na zelenině
Lečo, segedín, kuřecí prsa po provensálsku s rýží, švestkové knedlíky s mákem, smetanová sunkovo - žampionová omáčka se špagetami, brokolicová placičky s kaší, brokolicová omeleta, syrové placičky…
v lednici poslední porce leča, dneska a zítra bude slepičí polévka a v neděli španělské ptáčky a s rýží ![]()
Včera bylo kuře na smetaně s knedlíkě a dneska bude pečené vepřové maso s bramborem a okurkový salát
![]()
Tento týden jsme měli lososa s kaší, špagety s masovými kuličkami a cuketovo rajčatovou omáčkou se sýrem, dneska zapékám maso se zavařenou cuketkou (nastrouhaná cuketa, cibule, česnek, sojovka), posypala jsem to sýrem a udělám k tomu rýži.
Minulý týden byla rajská s knedlíkem, pečené kuře s bramborem…
Koukni na tuto diskuzi . Jsem si jistá, že na těch více než 1800 stránkách nějakou inspiraci najdeš.
zelňačka, syn má amolety s marmeládou a šlehačkou a zbytek rodiny sladkou rýži s borůvkama
. zítra smažené žampiony s bramborovou kaší
Dnes bramborová kaše a karbenátky se sýrem, včera byly zapékané žampiony a pečené brambory, zítra špagety s boloňskou omáčkou, neděle asi vepřo knedlo zelo. Jinak na příští týden mám naplánovanou čočku na husto, rajskou, šunkofleky, pečené kuře, bramborový guláš, na víkend koprovku a řízky.
@mamaho Obdivuju ty, co si to umí takhle naplánovat, já vždycky večer přemýšlím, co druhý den uvařím, pokud nic nezbylo ![]()