Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Namám doma vůbec nic dala bych si teplý oběd. obchod mám kousek, ale spí mi děti… jedno má měsíc a druhé 14 měsíců, takže varianta dojít nakoupit se zavrhuje. a až se vzbudí, už toho moc nepodělám…
Takže… doma mám vejce, mléko, těstoviny, rýži, všechny mouky, tavené sýry, fazole které nemohu, protože kojím… a vůbec noc mě nenapadá, kdybych měla alespoň brambory prosím o radu… šli by třeba těstoviny s ttím sýrem? ale jak ten sýr? nějak okořenit? něco přidat? jedn roztát?
Já dělám rychlomáčku k těstovinám. jestli máš cibulku, tak osmahnout na pánvi, zalít mlíkem, přidat taveňák, nechat rozpustit ( případně tam dám i nivu nastrouhanou, ale tu jsi nepsala). Sůl, pěpř, případně je dobrý grilovací koření, dodá tomu fajn chuť. K tomu těstoviny
Rychlý a nezdravý ![]()
Tavený sýr bcyh hodila do koše a udělala, vejce rozmíchala v mléku a zapekla s těstovinama, pokud máš doma i zeleninu - značka ideál
Uvarila bych testoviny, pak je dala na panvicku, opekla a zalila vajickem a michala, mnam
Příspěvek upraven 29.03.14 v 15:10
Tak jestli máš doma i kečup, tak si uvař jen těstoviny s kečupem a máš to jako špagety
jednoduchý a teplý to je ![]()
No jasně, mléko ohřát, rozpustit taveňák, přikořenit a dát na těstoviny
kulinářský zázrak to není, ale při hladu se to dá ![]()
Pokud máš ovoce..udělala bych rýži na sladko ![]()
pokud máš i zeleninu, tak zeleninové rizoto či zapékané těstoviny.. ![]()
Lívance, palacinky, besamelová omáčka na těstoviny, zapecene těstoviny, jestli máš kompot, tak ryzovy nakyp. Mrazena zelenina v mrazáku není? Dalo by se udělat ryzoto.
@tomapeta
Od oka ![]()
já to zrovna dnes dělala na velký pánvi, dvě cibule, zalila jsem to pak mlékem, aby bylo rozlité všude, taveňáky jsem tam dala tři. Měli jsme to na dvě porce úplně v pohodě.