Co v této situaci?

22
21.2.24 13:14

Co v této situaci?

Dobrý den, mám drobnou postavu, mám 153 cm. Občas mi někdo k drobné postavě něco řekne. Já to takhle mám po mamce, že jsem maličká od přírody.
Je mi 16 let. Dala jsem se do rozhovoru se stejně starým vrstevníkem - klukem. Ptala jsem se ho zda chodí do tanečních. Řekl mi: Já tancuju s někým, kdo dělá velké kroky.
Co byste mu na mém místě odpověděli?
Na ples jsem se tedy vydala s mým kamarádem, hezky jsme to tam celé protancovali.
Bylo to fajn. Když jsem se vracela z plesu, tak jsem tam toho kluka co mi to řekl s těmi velkými kroky potkala a řekl mi: Ahoj, já jsem tě tady sháněl. Co byste mu na tohle odpověděli?

Doma mi řekli, ať chodím hlavně s někým kdo mě přijme takovou jaká jsem i navzdory mé menší postavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
21.2.24 13:29

Já tancuju s někým, kdo dělá velké kroky - já s někým, kdo dělá menší kroky

Já jsem tě tady sháněl- tak jsi mě sehnal, co potřebuješ?
Ale nevím, k čemu je to dobré :nevim:. Příště ti řekne něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35872
21.2.24 13:31
@Lopst píše:
Dobrý den, mám drobnou postavu, mám 153 cm. Občas mi někdo k drobné postavě něco řekne. Já to takhle mám po mamce, že jsem maličká od přírody.
Je mi 16 let. Dala jsem se do rozhovoru se stejně starým vrstevníkem - klukem. Ptala jsem se ho zda chodí do tanečních. Řekl mi: Já tancuju s někým, kdo dělá velké kroky.
Co byste mu na mém místě odpověděli?
Na ples jsem se tedy vydala s mým kamarádem, hezky jsme to tam celé protancovali.
Bylo to fajn. Když jsem se vracela z plesu, tak jsem tam toho kluka co mi to řekl s těmi velkými kroky potkala a řekl mi: Ahoj, já jsem tě tady sháněl. Co byste mu na tohle odpověděli?Doma mi řekli, ať chodím hlavně s někým kdo mě přijme takovou jaká jsem i navzdory mé menší postavě.

Ty to pořád řešíš?
Co jsi mu teda odpověděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16072
21.2.24 13:51

Řekla bych mu, že teď už může jít do háje. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
21.2.24 16:42

Už jsi s tím trapná. Dobře, že tě ten kluk nechce, s tebou by to chudák vyhrál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí