Co vaříte v takových parnech?

139
1.7.12 14:23

Co vaříte v takovích parnech

Zdravíčko. Přišla jsem se vás zeptat co vaříte v horkách co tu panujou vubec se mi jidlo dělat nechce. neni vubec xhut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartickaNela
1.7.12 14:29

@Natafirry24 ahoj, já tedy v takových vedrech nevařím, protože by to ani nikdo nejedl. Mnohem raději si uděláme, nějaký ovocný zeleninoví nebo ovocný salát, ten osvěží. Já osobně bych vydržela třeba na melounua a hroznech celý den :)

• Citovat
  • Upravit
139
1.7.12 14:34
@MartickaNela píše:
@Natafirry24 ahoj, já tedy v takových vedrech nevařím, protože by to ani nikdo nejedl. Mnohem raději si uděláme, nějaký ovocný zeleninoví nebo ovocný salát, ten osvěží. Já osobně bych vydržela třeba na melounua a hroznech celý den :)

No právě, to já taky ale mám ročni holčičku a dlabat melouna celej den no nevím.jinak salaty to mě nenapadlo ale děkuji za info hupsnu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
1.7.12 14:37

@Natafirry24 aha.. tak to mě nenapadlo, takovou situaci budu řešit až příští léto :)

• Citovat
  • Upravit
13141
1.7.12 14:38

Normálně jsem dneska navařila - houbovou polévku s bramborama, játra na cibulce, šťouchané brambory a okurkový salát. K tomu jsem udělala do džbánku pití - citron, máta, trochu grepového 100% džusu a dolét vodou. Výborné a osvěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
1.7.12 14:40

My také salátujem, k tomu někdy těstoviny, nebo rýže, quinoa, trochu vařené pohanky, tofu natural, tempeh a někdy i pečená ryba…

• Citovat
  • Upravit
30628
1.7.12 14:42

Dneska bylo kuřecí na zelenině (rychlovka), rýže a rajský salát, zítra uvařím jen brambory s cibulkou a mléko nebo kefír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
1.7.12 14:43

Dnes byla rajčatovo cibulová polévka a žampionové lasagne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.7.12 14:50

Včera bylo u nás kuře s rýží a dneska zapečené makarony s fazolkama a rajčaty. Na večeři těstovinové nebo zeleninové saláty. Všechno celkem lehká jídla, která zasytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.7.12 14:55

Včera těstovinový salát, dneska bramborová kaše s brokolicí na páře přelité máslem (manžel teda vyměnil za párek :mrgreen: ). Polívku ve vedru nevařím, nikdo by mi to nejedl. Ovoce a zelenina v průběhu dne pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.7.12 14:57

Tak já měla od včera buřtguláš, kdy jsou levné papriky :lol: Ale jinak hodně dělám třeba lečo s bramborem, květákový mozeček a tak, zkrátka zeleninová jídla. A někdy ani to ne a nevařím, ročák dostane skleničku, starší to pro jednou bez teplého jídla přežije, stejně mi toho sní pár lžiček… To mu třeba uvařím vajíčko natvrdo, k tomu dám chleba s máslem a kvalitní šunkou…
Ještě různé nudličky ze zeleninou, rýže se zeleninou. Zkrátka lehká stravitelná jídla, maso moc nedělám. A kdyžtak udělám jídlo až k večeři, když je příjemněji a dostanou i děti večeři teplou a oběd jen tak něco od šunky, sýra, kousek čerstvé zeleniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
1.7.12 15:00

Dneska jsem měla těstovinový salát (vrtule, okurka, rajče, paprika a opečené kuřecí prso), včera brambory naloupačku s tvarohem a okurkovým salátem. Okurkový salát v těchhle teplech jím na litry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
1.7.12 15:06

Ledové kafé, a zmrzku.

• Citovat
  • Upravit
139
1.7.12 15:12

Dik tak jsem si to všechno od vás napsala, a pojedi podle seznamu. polevku dělat asi taky nebudu jo a ten napoj super stou matou hupsnu do kaufu nakoupim vsechno a mam pokoj dik dik moc jste zlatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.7.12 15:13
@MartickaNela píše:
@Natafirry24 aha.. tak to mě nenapadlo, takovou situaci budu řešit až příští léto :)

tak to přejz krasne těhulkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport