Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A ještě jsem zapomněla na O víle Amálce a žabce Márince. Krásu nesmírnou budu muset přivézt od našich. Neteři jsem svého času četla jen tu první pohádku o dvou Ivanech. Mně se ty obrázky moc líbily, ani nad lebkou jsem se nepozastavila. Asi už jsem byla vycvičená knihou pohádek Boženy Němcové, Alabastrová ručička se snad jmenovala ta kniha.
@Bibi239 Jestli hledáš něco netradičního, tak třeba tohle. My se u toho docela nasmýli
Občas jsem dětem musela něco vysvětlovat, ale šlo to:
https://www.kosmas.cz/…tluste-vile/

To je teda blbá diskuze. Už mám v košíku Květušku a její zahrádku a Karlíka a továrnu na čokoládu. Ať to admin zamkne ![]()
@Baba píše:
To je teda blbá diskuze. Už mám v košíku Květušku a její zahrádku a Karlíka a továrnu na čokoládu. Ať to admin zamkne
Kvetusku nekupuj, nebo dopadnes jako nasi. Je to silne navykove ![]()
Jo a bracha zase miloval od Sekory Uprchlik na ptacim strome. To je opravdu hezka knizka ![]()
@Berousik píše:
Kvetusku nekupuj, nebo dopadnes jako nasi. Je to silne navykove
Ahoj, tak nás baví Honzíkova cesta, Hocour modroočko, Děti z Bulerbynu, Kája Mařík, Letadélko káně, a uplně nejvíc všechno s medvídkem Pú ![]()
@Berousik já koupila Hrubínův Špalíček pohádek, tam je Květuška taky.
Mně baví čís tmuminy a momentálně čtu malýmu tady to http://www.fantasya.cz/zbozi/draci-rod. Ale nejsou mu ještě nai dva a je mu to fuk, on je u mého čtení rád usíná
, takže jak velké děti by to bavilo nevím, SPíš tak šest a víc bych tipla.
@Baba píše:
To je teda blbá diskuze. Už mám v košíku Květušku a její zahrádku a Karlíka a továrnu na čokoládu. Ať to admin zamkne
Květušku mají děti taky rády. Myslím ale, že tebe to bavit nebude.
@leňula2 píše:Květušku mají děti taky rády. Myslím ale, že tebe to bavit nebude.
Už sem ji z košíku vyhodila, ale jen proto, že Hrubínův Špalíček máme doma
Že tam je Květuška si nepamatuju. Doma pak kouknu, jetli máme to správné vydání.
A proč by mě to nemělo bavit? Taková duše romantická sem přece ![]()
Těším se na Alenku z planety Země. To sem zkoušela číst asi před rokem, úspěch to moc nemělo, Munkki na to byla asi ještě prťavá. Tak dáme repete.
@Baba Já nevím, myslím, že je to romantický až moc. Takový nijaký. Mě to teda nebaví, čtu to jen kvůli dětem. Je to celé rýmované, mega dlouhá báseň. Je úplně na konci Špalíčku.
@leňula2 píše:
@Baba Já nevím, myslím, že je to romantický až moc. Takový nijaký. Mě to teda nebaví, čtu to jen kvůli dětem. Je to celé rýmované, mega dlouhá báseň. Je úplně na konci Špalíčku.
Do zítřka umřu zvědavostí ![]()