Co Vás baví číst dětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7009
4.9.15 18:15

Co vas bavi cist detem?

Ahoj, zjistuju, co cist detem, aby to bavilo i me.
Cetli jsme Lichozrouty, me to bavilo hodne, deti trochu rozpacite. U Putovani za svestkovou vuni jsme hlavne ke konci trpeli vsichni.
Ted cteme Pinocchia, ten nas bavi velmi, i kdyz je to obcas trochu morbidni.

Tak hledam tituly, klasicke pohadky nebavi me, deti zase nemusi nic, kde se mluvi v naznacich a prilis dospelacky, nicmene trochu primocare drastarny neskodi.
Co treba Alenka v risi divu? Nebo Narnie? Neni to prilis komplikovane? Jsem se k temto titulum nikdy poradne nedostala. Nebo co vas bavi cist detem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14093
4.9.15 18:17

Pětiletou baví Děti z Bullerbynu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.15 18:23

@Bibi239 jako dítě jsme milovala Krásu nesmírnou - tuším, že to byly ruské pohádky, ale takové fajně morbid.. mám je doma, jsem zvědavá, kdy se k nim s klukem dostanem.. starší miloval klasické dětské ala rumcajs a pod.. jak začal číst sám, tak vyhledává encyklopedie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 18:23

Čtyřletý má rád Skřítka Medovníčka, Ferdu mravence, Krtečeka, Boba a bobka, Kocoura Modroočka, Kvak a Žbluňk, Kulihráška, Marbulínka

• Citovat
  • Upravit
lucenka
4.9.15 18:24

@martina.se krásu nesmírnou mám taky doma, teda na chatě na půdě

• Citovat
  • Upravit
60142
4.9.15 18:27

Ukradené Vánoce Tima Burtona - velký hit a stálice, ale je to krátký, Krysáci, Čtyřlístek, Birlibán.

Kráse nesmírná je bezva, to na harantech prubnu :mrgreen: Dík za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.15 18:30

@Baba :mrgreen: jj, je to klasika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
4.9.15 18:32

Děti 4 a 6 let. Krysáci, Čaroděj ze země Oz, Chrochtík a Kvikalka na cestě za blýskavým prasátkem, A pak se to stalo, Ferda Mravenec, Mach a Šebestová, Karlík a továrna na čokoládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.9.15 18:33
@martina.se píše:
@Baba :mrgreen: jj, je to klasika..

Hlavně ta lebka, co svítila očima :jazyk: Ty obrázky… se budu bát to číst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.9.15 18:34

@leňula2
Jééé, taky dík za tip. Karlíka seženem, to se bude Munkki líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.9.15 18:39

U nás dlouho vedla kniha Bubetka a Smítko. a pak ty disneyovské, ty ale nemusím já. Teď jsem otevřela Nezbedné pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.15 18:42
@Baba píše:
Hlavně ta lebka, co svítila očima :jazyk: Ty obrázky… se budu bát to číst :mrgreen:

jj, miluju tu knížku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 18:43

Nevím, jak máš staré děti, a le mě se moc líbí Děti z Bullerbynu a knížky od Arthura Ransome - Boj o ostrov, pak možná taky My z ostrova Saltrakan (či jak se to píše, bylo i zfilmováno) a nakonec Bratři lví srdce - ale to je dost velká drasťárna - spíš pro děti starší, co si to přečtou sami.

Já mám doma 3,5letýho kluka a čtu mu co se líbí jemu…mě stačí, že se to líbí jemu a dělá mu to radost, když mu čtu jeho oblíbené příběhy prakticky pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
4.9.15 18:46

Pipi Dlouha Punčocha, Malý princ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
4.9.15 18:50

Ja jsem jako mala milovala od Hrubina O Kvetusce a jeji zahradce. Nasi dost trpeli, bo mi ji cetli temer denne 6 let :roll: :mrgreen: mamka ji umi zpameti jeste ted, kdy mi je 34 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí