Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Byla jsem navštívit kamarádku v nemocnici, nic moc den, ale když jsem přišla domů…PŘIŠEL mě přivítat syn a dcera stála opodál u stolu
dnes poprvé
Zubily se na mě s těma pár klofákama… Chtělo se mi brečet.
@Petrajtjv píše:
Dcerka(8let) mi dneska jen tak přinesla věneček když šla ze školy tak pro něj došla do cukrárny,dala mi ho se slovy že mě má ráda
,to mi udělalo takovou radost
(věnečky nesnáším
,ale samozřejmě ji to říkat nebudu).Mě potěšilo hlavně to že si na mě takhle vzpomněla
To je krásný!! ![]()
V sobotu jsme byli na únikové hře, byl to super relax a zábava a potěšilo mě, že jsme to zvládli a že jsem tam nebyla za blbce ![]()
Já de.bil jsem nepřišel o levou ruku, to potěší. Místo snížení kotouče pily jsem jí zapnul a moje levačka byla dost blízko. Někdy se fakt divím co jsem to za debi.la.
Mě potěšil manžel když si v absolutně nabitém programu našel půl hodinky na vyvenčení psů, během oblevy mi vyrostlo břicho a tak nezapnu zimní kabát a i na mě je jít ven jen v jeho mikině do -5 stupňů moc velký hardcore. A snad se brzy oteplí a já se zase konečně dostanu zase ven ![]()
Mě naposledy potěšilo když jsem šla z práce na MDŽ k autu a za stěračem jsem měla pytlík čokobonbonů
![]()
Starší syn byl včera celý den bez nehody ![]()
a pravidelně mě potěší zákazníci, když mě chválí, že jsem milá, hodná a ochotná, fakt mám svou práci ráda ![]()
Mladsi dcera minulou sobotu potesila, postavila jsem ji poprve na koleckove brusle a hned jela.
Vcera jsem byla pilna a mam hotoveho 3/4 ukolu do skoly a odevzdavat mam az v dubnu a druhy v kvetnu
(usetrim si stres).
Dcery a syn mi donesli obrazky.
Drobci mali ve skole mi dali na MDZ 85% cokoladu.
@Petrajtjv píše:
Dcerka(8let) mi dneska jen tak přinesla věneček když šla ze školy tak pro něj došla do cukrárny,dala mi ho se slovy že mě má ráda
,to mi udělalo takovou radost
(věnečky nesnáším
,ale samozřejmě ji to říkat nebudu).Mě potěšilo hlavně to že si na mě takhle vzpomněla
Mila holcicka. Ta moje 9,5r. se ptala v jidelne mamko, kdy prijdes domu? Asi za 30 minut. Dojdu domu a tulacka nekde venku. Obchazi snad celou obec particka
. Skola od baraku je 4-5 minut. Takze si zjistovala herecka nase, kolik ma casu. Pritom nema zakaz chodit ven. Ma donest aktovku, prevlect se a bez ven, ale to uz neni ono. Takze jsem se po prichodu musela smat, kdyz jsem zjistila, ze neni doma.
@Ms.Ragdoll Mě nejvíc potěšilo před 3 týdny zjištění, že jsem těhotná
a jinak různé maličkosti každý den. Každý den mě potěší syn čímkoliv, co mi vypráví, že mě obejme, těší se na mě, nebo mám radost z jeho radosti, těší mě, že mi někdo podrží dveře, že muž dneska jen tak koupil mé oblíbené jídlo, že mě pochválil klient v práci.
Nevím jestli se dá říct potěšilo, ale svým způsobem ano. To jak se mi o víkendu věnovali na pohotovosti, kam jsem přijela se zánětem močových cest a to že tam byli všichni milý.
@radkka To je hezký, původně nic moc den, se ti nakonec proměnil v něco vyjmečného ![]()