Co vás naposledy potěšilo?:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6865
19.3.18 17:10

Dnes cizi nestesti. :lol: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.3.18 17:12

Byla jsem navštívit kamarádku v nemocnici, nic moc den, ale když jsem přišla domů…PŘIŠEL mě přivítat syn a dcera stála opodál u stolu :srdce: dnes poprvé :pankac: Zubily se na mě s těma pár klofákama… Chtělo se mi brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.3.18 17:12
@Petrajtjv píše:
Dcerka(8let) mi dneska jen tak přinesla věneček když šla ze školy tak pro něj došla do cukrárny :),dala mi ho se slovy že mě má ráda :srdce:,to mi udělalo takovou radost ;) (věnečky nesnáším :lol:,ale samozřejmě ji to říkat nebudu).Mě potěšilo hlavně to že si na mě takhle vzpomněla :kytka:

To je krásný!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
19.3.18 17:29

V sobotu jsme byli na únikové hře, byl to super relax a zábava a potěšilo mě, že jsme to zvládli a že jsem tam nebyla za blbce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20978
19.3.18 17:33

Já de.bil jsem nepřišel o levou ruku, to potěší. Místo snížení kotouče pily jsem jí zapnul a moje levačka byla dost blízko. Někdy se fakt divím co jsem to za debi.la.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
19.3.18 17:34

Mě potěšil manžel když si v absolutně nabitém programu našel půl hodinky na vyvenčení psů, během oblevy mi vyrostlo břicho a tak nezapnu zimní kabát a i na mě je jít ven jen v jeho mikině do -5 stupňů moc velký hardcore. A snad se brzy oteplí a já se zase konečně dostanu zase ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.3.18 17:39

Mě naposledy potěšilo když jsem šla z práce na MDŽ k autu a za stěračem jsem měla pytlík čokobonbonů :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.18 17:45

To je hezke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.3.18 17:48

Starší syn byl včera celý den bez nehody :dance:
a pravidelně mě potěší zákazníci, když mě chválí, že jsem milá, hodná a ochotná, fakt mám svou práci ráda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.3.18 18:36

Mladsi dcera minulou sobotu potesila, postavila jsem ji poprve na koleckove brusle a hned jela.
Vcera jsem byla pilna a mam hotoveho 3/4 ukolu do skoly a odevzdavat mam az v dubnu a druhy v kvetnu :) (usetrim si stres).
Dcery a syn mi donesli obrazky.
Drobci mali ve skole mi dali na MDZ 85% cokoladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.3.18 18:43
@Petrajtjv píše:
Dcerka(8let) mi dneska jen tak přinesla věneček když šla ze školy tak pro něj došla do cukrárny :),dala mi ho se slovy že mě má ráda :srdce:,to mi udělalo takovou radost ;) (věnečky nesnáším :lol:,ale samozřejmě ji to říkat nebudu).Mě potěšilo hlavně to že si na mě takhle vzpomněla :kytka:

Mila holcicka. Ta moje 9,5r. se ptala v jidelne mamko, kdy prijdes domu? Asi za 30 minut. Dojdu domu a tulacka nekde venku. Obchazi snad celou obec particka :nevim:. Skola od baraku je 4-5 minut. Takze si zjistovala herecka nase, kolik ma casu. Pritom nema zakaz chodit ven. Ma donest aktovku, prevlect se a bez ven, ale to uz neni ono. Takze jsem se po prichodu musela smat, kdyz jsem zjistila, ze neni doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.18 19:23

@Ms.Ragdoll Mě nejvíc potěšilo před 3 týdny zjištění, že jsem těhotná :-) a jinak různé maličkosti každý den. Každý den mě potěší syn čímkoliv, co mi vypráví, že mě obejme, těší se na mě, nebo mám radost z jeho radosti, těší mě, že mi někdo podrží dveře, že muž dneska jen tak koupil mé oblíbené jídlo, že mě pochválil klient v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
19.3.18 20:20

Nevím jestli se dá říct potěšilo, ale svým způsobem ano. To jak se mi o víkendu věnovali na pohotovosti, kam jsem přijela se zánětem močových cest a to že tam byli všichni milý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
19.3.18 20:48

@Pucalkovic Amina Gratuluji :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
19.3.18 20:55

@radkka To je hezký, původně nic moc den, se ti nakonec proměnil v něco vyjmečného :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí