Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, chtel bych se zeptat asi, měsíc a pul mi hučí v uchu v pravém, nekdy to ani přes den ani neslyším, když jdu spát nebo je ticho tak je to hlasite nemůže to být nádor nebo rakovina děkuji pěknou neděli.
@Peepers Tady ti nikdo do hlavy nevidí, může to být leccos. Dojdi si na ORL.
Opravdu to může být cokoliv. A dokonce to ani nemusí mít zjistitelnou příčinu. Já to měla na podzim, několik týdnů v kuse. Nakonec se ukázalo, že to bylo od krční páteře a to jsme ani žádné velké bolesti neměla. Pomohly dvě kvalitní masáže a cvičení.
Já s tím mám problém od krční páteře, ale pro vyloučení jiné závažnější příčiny je třeba ORL vyšetření a CT mozku. Tady nikdo nemá věšteckou kouli. Zašla bych pro začátek za praktickým lékařem a na ORL. Dále potom neurolog.
Je to možné že je to od páteře protože mám skoliózu a mnel sem velke bolesti zad tak je to možné že je to od toho děkuji zatím že ste reagovali ![]()
@Peepers úplně to stejné se děje mě doslova
Nějak s tím nemám velký problem nijak mě to neomezuje ale byl bych rád čím to může být způsobeno
@Pavel09 píše:
@Peepers úplně to stejné se děje mě doslova
Nějak s tím nemám velký problem nijak mě to neomezuje ale byl bych rád čím to může být způsobeno
Mám pískání už půl roku, chodím pravidelně na fyzio a nemeni se to, jen jsem si zvykla a naučila se techniky na usinani. S rymou a únavou se to vždy trochu zhorší a když odejde tak se to vrátí do původního stavu. Orl, ct, mr, sono mám za sebou a nikde nic. Tata má skoro 30 let jak když huci dráty. Doktoři sami nevědí od čeho ten tinnitus je. Me kolikrát pobolivaji uši a cítím celou trubici, tak tam asi někde něco bude ale co se nevi. Jedno ucho piska a druhé sumi. Zvykla jsem si