Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
mám nějakej splín, nějak na mě doléhají ty smutné diskuze tady.. Pojďmě si napsat něco pěkného, klidně maličkosti
. Co vás naposledy potěšilo, nebo dojalo? ![]()
Mě například dnes potěšil můj chlap.
Donesl mi nečekaně z nákupu, kroužek na klíče.
Předešlý se mi rozbil a pořád jsem si nebyla schopná, hlava děravá že jo, dojít si pro novej ![]()
Pro někoho možná strašná blbost, ale přišlo mi štrašně hezký, že ho to při nákupu vůbec napadlo, on je jinak totiž taky celkem hlava děravá… ![]()
Příspěvek upraven 19.03.18 v 17:08
Pohádala jsem se s přítelem, ale následovalo usmíření a nakonec mě nevyhodil, to mě tedy potěšilo
.
Mě muž dnes koupil gumovou kachničku do vany a taky me pochválil že jsem otevřela dvířka ventilátoru U Krbu aby se nespálil a tím mu dokázala že ho fakt někdy poslouchám
a taky už se druhý den směje nahlas naše holčička A to je teprve radost ![]()
My dneska byly s malou lyžovat, jednak jsem na ní pyšná, jak se za sezónu zlepšila a dneska to dávala na tom ledě, co tam byl místo sněhu, bravurně, ale hlavně ten klid a mír a mráz a do toho sluníčko, modré nebe, sníh se třpytil, žádný lidi
to je balzám na mou duši, takže mně je dneska krásně.
@Anonymní píše:
Pohádala jsem se s přítelem, ale následovalo usmířenía nakonec mě nevyhodil, to mě tedy potěšilo.
Vyplata na učtě dneska rano
a pak email, že nam zitra odpadly cvika i prednaska ve škole
![]()
Dneska jsem byla po dlouhé době objednaná na kosmetiku, takže jsem se půlhodiny nechala hýčkat a výsledek je i vidět ![]()
Dcerka(8let) mi dneska jen tak přinesla věneček když šla ze školy tak pro něj došla do cukrárny
,dala mi ho se slovy že mě má ráda
,to mi udělalo takovou radost
(věnečky nesnáším
,ale samozřejmě ji to říkat nebudu).Mě potěšilo hlavně to že si na mě takhle vzpomněla ![]()
A včera, jestli můžu i za včerejšek, mluvil manžel s jedním naším klientem ( dlouholetým, takže už takový přátelštější vztah máme) a ten ho chválil, že dodaná věc byla perfektní, že má radost a manžel mu do telefonu říkal, že to jsem dělala já a já že jsem hrozně šikovná. A klient říkal, že jo, že to ví. Neví, že jsem je slyšela telefonovat, že jsem byla vedle, ale potěšilo mě to. Jakože uznání
že jsem šikovná vím
, ale že si toho všimli i oni, to mi udělalo radost ![]()
@Petrajtjv píše:
Dcerka(8let) mi dneska jen tak přinesla věneček když šla ze školy tak pro něj došla do cukrárny,dala mi ho se slovy že mě má ráda
,to mi udělalo takovou radost
(věnečky nesnáším
,ale samozřejmě ji to říkat nebudu).Mě potěšilo hlavně to že si na mě takhle vzpomněla
Jééé holky, to je tak pěkný to číst! Uplně mi to zvedá náladu! ![]()
Sobotní vana..
a od minulé středy jsem konečně na mateřské, takže větší klid a méně stresu.. ![]()
@Ms.Ragdoll Radost mi udělalo několik věcí najednou
koupila jsem si nové šaty a pochválil mě šéf. A co mě dojalo, tak péče pražské záchranné stanice o netopýry. Když psali, jak jsou netopýři vyháněni ze špatných úkrytů mrazem a mají hlad, ale dobrovolníci je sbírají a po nocích krmí, než přijde jaro, přišlo mi to hrozně dojemné ![]()