Co všechno dáváte do sušičky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
21.7.19 13:23
@Kfětoslava píše:
Tak proč sis pořizovala sušičku? :)

Nějak jsem před tím nešpekulovala nad tím, kolik věcí se sušit smí a kolik ne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
21.7.19 13:34

Skoro všechno, akorát takové ty umělé materiály (krajky, bryndaky podšité igelitem, silonky apod) ne to se mi tam ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
21.7.19 13:34

Suším všechno a je pravda, že chlap někdy vrčí, že se mu srazily kalhoty, ale narve je na sebe a za chvíli to prý povolí. Spíš se mi stává, že ručníky a utěrky mi jdou, po usušení v sušičce, po použití - brzy cítit vlhkem, nebo spíš trochu zatuchlinou. Po usušení venku to nedělá. Tak tyto jediný suším na sušáku, jiné prádlo ze sušičky to nedělá. Máte to někdo taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.19 13:38
@Petája píše:
Suším všechno a je pravda, že chlap někdy vrčí, že se mu srazily kalhoty, ale narve je na sebe a za chvíli to prý povolí. Spíš se mi stává, že ručníky a utěrky mi jdou, po usušení v sušičce, po použití - brzy cítit vlhkem, nebo spíš trochu zatuchlinou. Po usušení venku to nedělá. Tak tyto jediný suším na sušáku, jiné prádlo ze sušičky to nedělá. Máte to někdo taky tak?

To mi nedělá. Zrovna ručníky jsou ze sušičky super, měkké, nadýchané.

Asi ti v nich zůstává vlhkost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.7.19 13:38

My ji nemame. Teprve minuly tyden jsem objevila jeji kouzlo, kdyz jsem byla u sestry.
Jeste letos bude doma. Nalozine si ji pod stromek.
Uz jsem doma oznamila, ze nic jineho nechci, ale susicka letos bude.
My mame rucniky smirgl papir a segra rucniky hebke krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
21.7.19 13:43

Do sušičky dávám všechno, ručníky jsou fakt super, měkoučké, žádná prkna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
21.7.19 13:45

Suším všechno, i softshell. Někdy i ten silon - ale mezi ostatním oblečením. Ale máme obyčejné oblečení - bavlněná trička, džíny, tepláky. Svoje halenky tam suším taky, ale peru je zvlášť od ostatního oblečení a pak suším jen je, takže je tam třeba jen 5 kusů. A často je nedosuším a nechávám pak na ramínku. Jinak se mi zmačkají rukávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
21.7.19 14:11

Taky susim uplne vsechno, krom par kousku, co se tam bud desne zmackaji nebo naopak maji byt mackane a suska je narovná… Omylem jsem tam hodila i 100% merino triko a prezilo. Softshell zcela bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
21.7.19 14:17

Nedávám podprsenky, softshell, nepromokavé věci, silonky a manželovy košile. Mě by zajímalo, jestli dáváte košile a jestli jsou ze sušičky ok? A zehlite je pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
21.7.19 14:27

@Pipi 00 manželovy košile tam nedávám, svoje ano. Jsou v pohodě, jen se musí vyžehlit. Ale suším je s ostatním prádlem. Sušička na i speciální program na košile, ten jsem ale nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
21.7.19 14:29

Zakladatelko neboj se toho a zkus to tam proste mrsknout..co tam dat nebo ne proste podle intuice popr. oblibenosti noseni :) kdo rika ze se nemusi ze susicky zehlit pekne keca, je to zmuchlany ale kdyz to poskladas jeste teply tak se to narovna. Popr. v pulce programu dej pauzu, vytahni tricka na raminka doschnout a je vyzehleno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.7.19 15:16

Já suším vše. Kdysi jsem se taky bála, ale na cedulky už nekoukám a prostě tam dám vše a je to. A nic se mi zatím nezničilo. @Renca8 proti pomackaní mi pomáhá to trošku roztrepat než to dám do sušičky a nedávat ji moc plnou a skládat teplé hned po dosuseni nebo než se přestane úplně točit. Ale košile ty musím skoro všechny žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.7.19 15:41

Ja tam davam vsechno i merino veci, softshell, outdoor, pradlo, trika s obrazkem naruby, kosile, jen menim programy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.7.19 16:24

Holky dávate tedy do sušičky i miminkovské? Nám přijede susička ve čtvrtek, takže zatím nemám naprosto žádnou zkušenost. Radovala jsem se, že budu na malou rovnou házet na žehlící prkno a strašná hromada věciček miminkovských má to značení NE do sušičky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.7.19 16:33

@Janita3 ano, já dávám do sušičky i miminkovske oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný