Co všechno dáváte do sušičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
23.7.19 22:35

Ponožky suším i já. Hlavně proto, že je opruz je veset :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
24.7.19 08:39

Ještě bych měla jeden dotaz, žehlíte miminkovské ze sušičky? Docela mě udivilo, že prý to není třeba 8o Zítra nám potvora přijede, tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101625
24.7.19 09:08

@Janita3 Nezehlim nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
24.7.19 09:16

@Janita3 Ne, miminkovské oblečení jsem nežehlila. Při prvním dítěti jsem žehlila látkové plíny, protože ty se v sušičce nakrabatily a smrskly - ale to jsem na to měla čas, žehlila jsem vedle postýlky a kochala se u toho spícím andílkem. U druhého dítěte už jsem nežehlila vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.7.19 09:59
@Janita3 píše:
Ještě bych měla jeden dotaz, žehlíte miminkovské ze sušičky? Docela mě udivilo, že prý to není třeba 8o Zítra nám potvora přijede, tak jsem zvědavá :lol:

Podle mých zkušeností se žehlí jen u prvího dítěte. U druhého a dalšího už se to normálně nechává uschnout a dává se to na dítě. I bez sušičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
24.7.19 16:05

@Janita3 ne, nežehlila jsem nikdy nic. Ale jinak ano, pokud někteří žehlí kvůli dezinfekci, tak sušička má také vyšší teplotu a také to oblečení vydezinfikuje. Navíc většinou mají sušičky i nějaký ten program na dětské oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
24.7.19 17:05

Holky jste zlatý, děkuji moc :kytka: Já právě kvůli té lepší dezinfekci chtěla ještě raději žehlit. Bohužel se nám pračka vy*rdelila teď v nejméně vhodnou dobu, když už může malá přijít na svět kdykoliv. Novou přivezou až zítra a když jsem to včera třídila, naprosto nechápu, kde se toho tolik vzalo 8o Úplně mě chytla panika, že bych to žehlila další týden :zed: Asi i tak přejedu body a věcičky na tělíčko, na zbytek se vykvajznu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný