Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Všechno kromě softshellek, krajek a punčoch. Cedulky nezkoumám
Suším vše kromě podprsenek, upletovych věci, punčoch a velmi jemných halenek a šatů. Většina věcí má na sobě, že nesmí do sušičky. Buď to přežije a nebo to doma nechci. Jo a ještě tam nedávám manželovy kalhoty. U něj je to vždy velmi náročné, než něco pořídí. Proto odmítám riskovat, že se i minimálně srazí. ![]()
Susim úplně všechno včetně spodního prádla… na cedulky nekoukam
@Bábrdl Napiš, co ty nesušíš? Já nesuším silon, funkční prádlo apod.
@Kfětoslava píše:
@Bábrdl Napiš, co ty nesušíš? Já nesuším silon, funkční prádlo apod.
Nesuším věci, na kterých je škrtnutá sušička ![]()
@Bábrdl píše:
Nesuším věci, na kterých je škrtnutá sušička
a jaké to jsou? Já to právě nezkoumala. Prostě peru džíny, trika, košile, ručníky, ponožky, trencle a vše jde pak do sušičky ![]()
Suším všechno kromě softshellu a velmi jemných věcí. Zatím všechno i po dvou letech drží. A to jsou to kousky z běžných řetězců s oblečením.
Já susim dítěti všechno, chlapovi též akorát ne kalhoty, pak mi tvrdí, že se mu srazily v lytkach (
). Sobě taky tak, ale nový trička s opatrnosti, nesnáším krátký trika. To víš, v UK je šílená vlhkost, když jsme tam bydleli, bez sušičky to vůbec nešlo. Sama plíseň jinak. Zas tam nemají tak často myčku
. Asi tak: v UK jsme měli odvlhcovac a po návratu do ČR jsme museli zase pořídit zvlhčovač, strašně blbě se nám v tom suchu spalo ![]()
@Kfětoslava píše:
a jaké to jsou? Já to právě nezkoumala. Prostě peru džíny, trika, košile, ručníky, ponožky, trencle a vše jde pak do sušičky
Skoro všechno právě
![]()
Skoro vsechno jak pisi nademnou. Taky byva na pradle prat v ruce-to taky zakladatelko peres v rukach? Ja teda ne
@Bábrdl píše:
Skoro všechno právě![]()
![]()
Tak proč sis pořizovala sušičku? ![]()
@Renca8 píše:
Skoro vsechno jak pisi nademnou. Taky byva na pradle prat v ruce-to taky zakladatelko peres v rukach? Ja teda ne
Mno, na pračce je takový program, u kterého je ručička. Tak to beru jakože ruční praní. ![]()