Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Právě jsem z pračky vytáhla manželova sluchátka
Kapsy prohledávám vždy, můj milý v nich rád nechává papírové šnufťáky. Ale jak mi mohla utéct sluchátka, to fakt nechápu. A co vy? Co všechno už jste kromě prádla vypraly? Diskuze pro pobavení a malá náplast pro mě, že v tom nejsem sama ![]()
Předevčírem jsem vyprala synovu použitou plenku
dost mě překvapila ta koule, kterou jsem pak vytáhla.
Platební kartu - fungovala. A málem kocoura. Ale ten by pak asi už nefungoval
.
Pastelky do vany. Vzhledem k tomu, ze jsem to pak rovnou zapla i na sušení, tak na všem byla duhová zapecena vrstva ![]()
@katyna1984 A fungovaly? Sluchátka se suší na sluníčku, prý je vždycky naděje, že jim ta koupel neuškodila. Mno, už vybírám nová
![]()
@katyna1984
Taky. Ale ty s baterkou, nastesti po vyschnuti fungovali.
Manželovu peněženku včetně čipu do práce… Vše funguje včetně platební karty i peněženky… ![]()
Pravidelne papirove kaspesniky
, obcas mince, orisky, kaminky (dárky z procházek od deti). Manzel si tudle vypral blikacku na kolo, moje mati jednou tatovi celou penezenku (prezila jen karta a OP)
Já taťkoj telefon ![]()
Ale vyschnul a funguje dal ![]()
Prala jsem na 40 ![]()
Tak u nás se většinou perou kapesníky, žvýkačky, to je pak párty, ale co vím od známých a tak celkově, že i mobily, taky sluchátka, klíče, peníze.. prostě všechno
upřímně přítel taky nosí po kapsách všechno, tam když si člověk šáhne to něco zažije, od cigaret, zapalovačů, klíčů, peněz, dokladů a já už nevím čeho všeho
![]()
Krabičku cigaret dodneška to mám na talíři
pak šroubovák a klíče.
Služební mobil - skončil v koši
Nejvíc mě ale štvou papírové kapesníky ![]()
Papírové kapesníky jsou taková jistota - a zásadně když peru černé! Sušička si s tím celkem poradí, ale i tak je to vždy mnoho radosti ![]()