Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Přistál nám ve skupině zajímavej odkaz: https://secure.realdoll.com
Jakej je váš názor? Měli byste sex s pannou? Jsou pro vas lidi, co ji mají, úchyláci?
Mě to přijde zvláštně ujetý ![]()
Dokazu si predstavit i lepsi vyuziti 6000 dolaru…hele a ty panny, se nejak i hybou? Nebo lezi jak lekla ryba ![]()
Proti gustu…
@Bůča píše:
Přistál nám ve skupině zajímavej odkaz: https://secure.realdoll.com
Jakej je váš názor? Měli byste sex s pannou? Jsou pro vas lidi, co ji mají, úchyláci?
Mě to přijde zvláštně ujetý
Zkus tu pannu vyhodit někam k popelnicím a pak uvidíš, co se bude dít ![]()
bych se musela poptat chlapa, jako vypadaj koukatelnejs nez ja, rano se ji nelekne atd
ale pochybuju, ze by se priznal ![]()
Ten nástavec s tou pusinou!
Johohoooo. ![]()
Mě by to asi nebavilo…
Je studenej a žádný pohyb.
![]()
@mmch píše:
Ten nástavec s tou pusinou!![]()
![]()
Johohoooo.
Mě by to asi nebavilo…Je studenej a žádný pohyb.
![]()
tak nastavec jsem prehlidla
![]()
@Gnaar píše:
Zkus tu pannu vyhodit někam k popelnicím a pak uvidíš, co se bude dít
@ejhle píše:
Dokazu si predstavit i lepsi vyuziti 6000 dolaru…hele a ty panny, se nejak i hybou? Nebo lezi jak lekla ryba
Proti gustu…
nehybou, jen lezi, ale japonci makaj na upgreadu a maj robochlapy ![]()
@ejhle píše:
Dokazu si predstavit i lepsi vyuziti 6000 dolaru…hele a ty panny, se nejak i hybou? Nebo lezi jak lekla ryba
Proti gustu…
ne normálně leží jako skoro každá ženská, ale jsou moc příjemný na dotek a plně polohovatelný. ( kdysi jsem je prodával)
@jakanas píše:
ne normálně leží jako skoro každá ženská, ale jsou moc příjemný na dotek a plně polohovatelný. ( kdysi jsem je prodával)
nekecej, faaakt? to jsi jako chodil jak obchodak po domech, panu pod pazi a nabizels? ![]()
@Bůča je úplně dole jen na obrázku. Nevim proč, ale vzpomněla jsem si na teplej jablkovejkej koláč.
![]()
@Bůča píše:
nekecej, faaakt? to jsi jako chodil jak obchodak po domech, panu pod pazi a nabizels?
měli jsme i půjčovnu. často si to půjčovali na různé velké akce se spoustou chlapů, jako např loučení se svobodou. Obvykle to naprosto zničili i přesto že jde o nezničitelný silikon… jo to byly dobře vydělaný prachy.
jinak to má okolo 25-30kg a z číny to posílají v sedě v dřevěné krabici.
@mmch píše:
@Bůča je úplně dole jen na obrázku. Nevim proč, ale vzpomněla jsem si na teplej jablkovejkej koláč.![]()
![]()
![]()
![]()
@jakanas píše:
měli jsme i půjčovnu. často si to půjčovali na různé velké akce se spoustou chlapů, jako např loučení se svobodou. Obvykle to naprosto zničili i přesto že jde o nezničitelný silikon… jo to byly dobře vydělaný prachy.
jinak to má okolo 25-30kg a z číny to posílají v sedě v dřevěné krabici.
tak to je brutaal, kolik stalo pujceni? ![]()