Co za chemii do bazénu?

3549
4.7.10 17:03

Co za chemii do bazénu?

Ahojky prosím o radu.letos máme poprvé velký bazén a voda už se začíná kazit,doteď jsme do ní chemii nedávali žádnou a udržovali ji jen pomocí filtrace,ale už pomalu začíná zelenat,filtrace to sice ještě zvládne,ale už vybíráme nějakou dobrou chemii a mě jde o to,která chemie by byla nejvhodnější pro dítě.Máme dvouletého syna,má lehké problémy s atopem,ale nic hrozného a učí se plavat,takže se vody naloká i když se snažíme jak chceme,aby zavíral pusinku a vodu vyplivával,stejně se stane,že si lokne.Poradíte co používáte?Máte zkušenost s modrou skalicí a jestli je vhodná pro děti,apod.Díky moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
4.7.10 18:12

ja se s dovolenim pridam s dotazem.daji se ty bazenove chemie pouzit i na detsky bazenek nebo musim vodu kazdy den menit?jak zustane voda v bazenku vic jak den uz je to vsechno oslizle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.7.10 18:51

My teda máme taky menší bazén,kvůli malé,a taky jsem obden měnila vodu,tak jsem koupila Baby pool care,je to bez chlóru,a mělo by to ničit řasy a bakterie,tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.7.10 19:03

Baby pool care je ale jenom na malé bazény, nafukovací, dětské. Pokud nechceš chlórovou chemii, které může dráždit dětskou pokožku, existuje kysličníková varianta, nejdřív antichlór a pak udržovací kúra, v Hornbachu to třeba mají, akorát si nepamatuju, jak se to přesně jmenuje, ale je to běžně k dostání, minulý týden jsem kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.7.10 19:26

Holky kde se dá sehnat ten Baby pool care?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.7.10 19:27

ten Baby pool care jsem kupovala v obi,ale viděla jsem ho i v baumaxu,jo a tak v tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.7.10 19:58

Ještě jsem vám chtěla napsat,na tom baby pool care píšou,aby byl účinek přípravku správný,je třeba před prvním ošetřením použít ještě přípravek Blue one baby oxi.Já ho tedy nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
4.7.10 21:19

Mi dáváme savo na bazény a chlorové tablety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová