SBS TRADE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2245
2.7.10 21:02

SBS TRADE

Ahoj holky

znáte tuto firmu na prodej šperků?

a jaké máte zkušenosti s tímto prodejem

díky za reakce Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
326
2.7.10 21:09

Ahojda, já osobně znám, neboť jsem si tím chtěla přivydělávat a objednala jsem si u nich vzorník. Jinak prodej nic moc, zkoušela jsem to na MMB a taky na jiných portálech a aucích, ale přijdou mi hodně drahé na to, prodávat na netu. Je hodně velká konkurence.

S osobním prodejem zkušenost nemám. Nejsem ten typ obcházet známé a nabízet. Ale pár šperků od nich mám i někteří z příbuzních (hlavně chirurgickou ocel) a mají pěkné zboží. A asi i kvalitní.

Na přivýdělek to ale není. Aspoň u mě teda ne. Třeba někdo šikovnější bude mít větší štěstí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
3.7.10 07:52

Ahojky kdysi dávno cca 8 let se tím dalopěkně přivydělat ted už ne co přesně by tě zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
3.7.10 10:07

právě ten přivýdělek a hlavně kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.7.10 11:48

Když budu mluvit za sebe a své známé a příbuzné, kteří mají šperky od SBS Trade, tak můžu říct, že kvalita je super. Máme ty šperky cca 2 roky určitě a bez sebemenších problémů. :palec:

Ale přesně jak psala Pavluša tak mám stejný názor i já. Dnes už si s tím moc přivydělat nejde. Alespoň já teda to štěstí neměla. Podle mě je na internetu hodně velká konkurence. Vydělávala bys, kdybys sháněla nové a nové členy. Je to klasická pyramida, teda aspoň podle mě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
8.7.10 06:58

Kvalita je super akorád u pozlacených věcí se to časem ošoupe ale zase na druhou stranu s reklamací jsem neměla problém, chirurgická ocel a stříbro je uplně v pohodě. ale dneska už to fakt na výdělek není.
Já se přiznám že už neobjednávám a dnes bych do toho asi už nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová