Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
znáte tuto firmu na prodej šperků?
a jaké máte zkušenosti s tímto prodejem
díky za reakce Lucie
Ahojda, já osobně znám, neboť jsem si tím chtěla přivydělávat a objednala jsem si u nich vzorník. Jinak prodej nic moc, zkoušela jsem to na MMB a taky na jiných portálech a aucích, ale přijdou mi hodně drahé na to, prodávat na netu. Je hodně velká konkurence.
S osobním prodejem zkušenost nemám. Nejsem ten typ obcházet známé a nabízet. Ale pár šperků od nich mám i někteří z příbuzních (hlavně chirurgickou ocel) a mají pěkné zboží. A asi i kvalitní.
Na přivýdělek to ale není. Aspoň u mě teda ne. Třeba někdo šikovnější bude mít větší štěstí. ![]()
Ahojky kdysi dávno cca 8 let se tím dalopěkně přivydělat ted už ne co přesně by tě zajímalo?
Když budu mluvit za sebe a své známé a příbuzné, kteří mají šperky od SBS Trade, tak můžu říct, že kvalita je super. Máme ty šperky cca 2 roky určitě a bez sebemenších problémů. ![]()
Ale přesně jak psala Pavluša tak mám stejný názor i já. Dnes už si s tím moc přivydělat nejde. Alespoň já teda to štěstí neměla. Podle mě je na internetu hodně velká konkurence. Vydělávala bys, kdybys sháněla nové a nové členy. Je to klasická pyramida, teda aspoň podle mě. ![]()
Kvalita je super akorád u pozlacených věcí se to časem ošoupe ale zase na druhou stranu s reklamací jsem neměla problém, chirurgická ocel a stříbro je uplně v pohodě. ale dneska už to fakt na výdělek není.
Já se přiznám že už neobjednávám a dnes bych do toho asi už nešla