Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj sledujete kauzu? Já jsem z toho úplně vedle, taková krásná holčička. Proč to muselo dojít tak daleko? Vždyť okolí muselo vědět, že rodiče jsou totálně mimo ![]()
no jako hlavně jde o to, že matka nejdříve trvdila že se jí dcerka ztratila z pískoviště neboco. Každá normální matka kdyby se to stalo by přece okamžitě skočila za ní a nezačala vymýšlet pohádky. No, kdovíco jí vlastně udělali. Snad se najde, i když nevěřím že živá ![]()
Stejný příběh už tady byl, jak „matka“ zalehla holčičku v opilosti a pak jí někde pálila v lese
(mmch dostala 3 roky)
J.
Dnes to v TV k „mámě“té holčičky přirovnávali…
je to smutné…taková krásná holčička..
tak to je hrozný, jak to může někdo udělat??? Chudák holčička ![]()
je to fakt hrůza,co by někteří rodiče za to dali mít takovou holčičku,a někdo si toho štěstí neváží.
No, nechci být pesimista, ale jestli se maličká pohřešuje od pondělka, tak jí moc šancí nedávám. Bobišek malá. Stejné jako u té Čermákové a její Terezky…
.
milhaus píše:
je to fakt hrůza,co by někteří rodiče za to dali mít takovou holčičku,a někdo si toho štěstí neváží.
to jsem říkala dnes u TV. Kolik je rodin, co touží po dítěti a nemůžou ho mít. A pak se najdou takoví, co si dětí neváží. Chudinka, jestli musela přihlížet jak její mámá s tátou doma popíjejí.
..hnusss.. Obvzlášť když jsem Čermákovou sem tam potkávala na Kladně po tom co se stalo v podnapilém stavu.. 3 roky bylo fakt málo!!!!!
..proč to řešit takhle sakra??? když už tak mohou dát do dětského domova,,, či pak k adopci… Nechápu ![]()
Chudák holčička…
Mně to připadá, že mamina se prostě vykašlala na hlídání, zakecala se, chlastala nebo kdoví, co dělala - a holčičce se něco stalo… Ona (a zřejmě i tatínek) dobře ví, co (třeba spadla do té řeky), ale chce z toho prostě vyjít čistá, tak mlží a dělá ze sebe oběť… místo aby se k tomu postavila čelem, „selhala jsem, stalo se to a to, a stalo se to mojí vinou“…
Ona s tím bude žít celý život, potrestaná je celá rodina… ale zbytečně zaměstnávají všechny příslušné složky Slovenska.
Ivo, kdybych Čermákovou potkala, tak bych jí asi plivla do „ksichtu“
Fakt strašný. Kolik lidí ve dne, v noci tu maličkou hledalo.
Jo jo, osoby jako jsou p. Čermáková (dnes Pokorná), Stašková apod. by děti mít asi neměly.....
Holčičky je mi moc líto.Trošku ale nechápu proč sousedé rodiny až tet vypovídají o tom že se o dítě nikdo nestaral,rodiče věčně pod vlivem atd..Kdyby to řekl někdo dříve nemuselo se to třeba ani stát.Tim nechci dávat vinu ostatním ale já bych takovou rodinku asi někam náhlasila a raději byla za bonzáka