Simonka :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
5.7.10 12:49

Já se zde moc nevyznám.Je to asi 4 diskuze kam jsem nakoukla za dobu co jsem registrovaná.Nesedim u emimina už roky tak snad mě omlouvá že nepřečtu vše ale většinou poslední příspěvky.
Omlouvám se ale tim spíš nechápu po tom co jsi napsala ty že komentuješ muj příspěvek :nevim: a napomínáš mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
5.7.10 13:15

Komentuji Tvůj příspěvek ze stejného důvodu, jako Ty sama jsi komentovala cizí příspěvek… asi jsi cítila potřebu vyjádřit se k názoru někoho jiného… Já také… o tom to snad v diskusi je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.7.10 13:17

charlot jenže ty jdeš odezdi ke zdi. Překrucuješ moje napsané do absurdna a pak se tomu vysměješ. S takovými já se nerada bavím, nemá to cenu. Proto jsem už nereagovala.
Kdybych já měla reagovat jako ty, napsala bych „takže podle tebe bychom měli zavírat děti od malinka do kriminálu za prohřešky, protože jejich nízký věk a zkušenosti je neomlouvají?“
sama vidíš, kam by to vedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.7.10 13:26

Pudlo to neni pravda a ty to dobře víš a proto jsi neodpověděla na otázku zda by tato matka měla být souzena?
Proto že pokud by jsi napsala že ano znamenalo by to že to co jsi napsala o odsuzování by vyznělo do ztracena a bylo by to protiřečení.

Pokud né tak to ani nevim co bych si o tom myslela.

Mě prostě nepřijde normální co udělala.I kdyby to byla jen náhoda a to nebohé dítě tam spadlo a ona zazmatkovala a šla pít do hospody tak stejně je tu otázka co malé dítě dělá v 21 hodin večer na své narozeniny u řeky místo aby slavilo a sfoukávalo svíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.7.10 13:27

Děti nejsou kriminálníci,ale matky co se nepostarají o své děti ano.To už sem zase motáš uplně jiné téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.7.10 13:44

charlot

takže největší prohřešek je, že vzala dítě k řece?
pane jo, to je mezi námi kriminálnic.

být souzena a odsuzována není to samé
soudit by měli lidé k tomu určení - lidé nestranní a nezaujatí. Lidé, kteří nemají jen informace z médií.
a souzena navíc neznamená odsouzena.

ano souzena být může, ostatně souzen je u nás téměř kdokoliv za cokoliv.
odsouzena? To už nezáleží na nás - protože my o tom prd víme a prdu rozumíme.

Alkoholička a sociopatka sotva může být dobrou matkou - ale když to víme, proč jsme dovolili, aby dítě vychovávala?
brát dítě večer k řece, nehlídat ho a lhát policii je špatné. Ale dokázala by tahlůe žena udělat něco jiného? bylo to v jejích silách?
To je otázka, kterou si bude muset soudce položit.
Protože nikdo by neměl být odsouzen za to, že neudělal to, co udělat nedokáže.

kdybys ty, jiste vzorná matka, vzala dítě místo spaní k řece, schválně se opila a nedávala pozor, viděla že dítě spadlo do řeky, hodila to bobek a ještě lhala - ano - to bys byla jistě odsouzeníhodná.
Protože chránit svoje dítě nám připadá přirozené.

Pokud nešlo o nešťastnou náhodu v kombinaci s nevelkou uvažovací schopností matky a připustíme li nejhorší rysy, jaké média té ženě přiřkla, spíše to ve mě budí dojem, že ta osoba nebyla schopna se o dítě postarat. potom bychom měli být souzeni všichni, protože my, společnost, jsme dopustili, aby taková osoba dítě měla.

A zopakuji znova, pokud jsi to náhodou nečetla, že není jisté, jestli vůbec viděla dítě do řeky spadnout. kdyby se ti ztratilo dítě u řeky a ty vy ses koukla na vodu a viděla jen klidnou hladinu, skákala bys do řeky? tříleté dítě už klidně mohlo znát cestu domů a jít.
Informace z médiíí jsou jasně podány tak, aby vyvolaly maximální pozdvižení.

k tomu absurdnu - když se ti nelíbí příklad s dětmi a vyžaduješ přiléhavější podobenství, ačkoliv v jádru jde o totéž, odsoudila bys matku nemocnou myastenií gravis, že jí dítě vypadne z rukou a zraní se? Nebo slepou matku, která šlápne na dítě? namítneš, že za alkoholismus si člověk může sám - tak tedy předpokládejme, že ta žena oslepla po požití metanolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.7.10 18:26
Pudloslava píše:
charlot

pane jo, to je mezi námi kriminálnic. .{color: red}Pudlo ty jsi vše zaobalíš jak se ti hodí.„Já nenapsala že to je prohřešek jen že to je hodně divné chodit pozdě večer s 3 letým dítětem venku {color: red}“

soudit by měli lidé k tomu určení - lidé nestranní a nezaujatí. Lidé, kteří nemají jen informace z médií.

odsouzena? To už nezáleží na nás - protože my o tom prd víme a prdu rozumíme.Tady se ale nikdo nechtěl chopit nějakého odsouzení to jsi napsala ty na příspěvky ostatních,ale jen zde každá vyjádřila názor k matce.nikdo neběžel s poutama nebo s loučema za onou matkou :think:

Alkoholička a sociopatka sotva může být dobrou matkou - ale když to víme, proč jsme dovolili, aby dítě vychovávala?
brát dítě večer k řece, nehlídat ho a lhát policii je špatné. Ale dokázala by tahlůe žena udělat něco jiného? bylo to v jejích silách?
Protože nikdo by neměl být odsouzen za to, že neudělal to, co udělat nedokáže.To ale říkáš přesně to co jsem napsala.debila by jsi nesoudila?Pokud je člověk svéprávný,má občanku a dítě musí nést zodpovědnost za své činy

kdybys ty, jiste vzorná matka, vzala dítě místo spaní k řece, schválně se opila a nedávala pozor, viděla že dítě spadlo do řeky, hodila to bobek a ještě lhala - ano - to bys byla jistě odsouzeníhodná.
Protože chránit svoje dítě nám připadá přirozené.Tak to se nezlob ale to je uplnej nesmysl.Takové chování je snad u matky přirozené a nezáleží na vzdělání.sama bydlim ve čtvrti kde bydlí spoluobčanky kteří nemají snad ani Zš a jsou dobré matky stejně tak jako ty s vejškou těm bez znalostí nešahaj ani po kolena co se týče v mateřské výchově.Pokud nešlo o nešťastnou náhodu v kombinaci s nevelkou uvažovací schopností matky a připustíme li nejhorší rysy, jaké média té ženě přiřkla, spíše to ve mě budí dojem, že ta osoba nebyla schopna se o dítě postarat. potom bychom měli být souzeni všichni, protože my, společnost, jsme dopustili, aby taková osoba dítě měla.To by jsi teda dovolila mít dítě jen těm co mají diplom??Mateřská láska nemá přece s IQ nic společného

A zopakuji znova, pokud jsi to náhodou nečetla, že není jisté, jestli vůbec viděla dítě do řeky spadnout. kdyby se ti ztratilo dítě u řeky a ty vy ses koukla na vodu a viděla jen klidnou hladinu, skákala bys do řeky? tříleté dítě už klidně mohlo znát cestu domů a jít.

k tomu absurdnu - když se ti nelíbí příklad s dětmi a vyžaduješ přiléhavější podobenství, ačkoliv v jádru jde o totéž, odsoudila bys matku nemocnou myastenií gravis, že jí dítě vypadne z rukou a zraní se? Nebo slepou matku, která šlápne na dítě? namítneš, že za alkoholismus si člověk může sám - tak tedy předpokládejme, že ta žena oslepla po požití metanolu.
Tak k tomu už nemám vubec co dodat.
Pudloslava píše:
charlot

pane jo, to je mezi námi kriminálnic.

odsouzena? To už nezáleží na nás - protože my o tom prd víme a prdu rozumíme.

Protože nikdo by neměl být odsouzen za to, že neudělal to, co udělat nedokáže.

Protože chránit svoje dítě nám připadá přirozené.

Pokud nešlo o nešťastnou náhodu v kombinaci s nevelkou uvažovací schopností matky a připustíme li nejhorší rysy, jaké média té ženě přiřkla, spíše to ve mě budí dojem, že ta osoba nebyla schopna se o dítě postarat. potom bychom měli být souzeni všichni, protože my, společnost, jsme dopustili, aby taková osoba dítě měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.7.10 18:30

A tímto už nejspíš uplně přestávám diskutovat proto že se nejspíš vubec nechápeme.To že by měl být dvojí trojí metr podle IQ totiž opravdu nedokážu pochopit i když jsem se snažila.

Ty každou chvilku ještě píšeš něco jiného tak je to pak těžké.Nejdřív ostatní odsoudíš za to že se pohoršujou že dítě nevylovila,nezavolala pomoct atd.. ale nakonec sama napíšeš Nechat spadnout dítě do vody a nepomoci mu je špatné,takže napíšeš to co ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.7.10 21:50

charlot taky mám dojem ze se nechápeme ale bohuzel mám dojem, ze se me asi snazis zamerne nepochopit a prekroutit, co jsem psala. Treba to s tim IQ - ja psala o sociopatii a ty jsi z toho udelala IQ a diplom z VS - schvalne, abys mi nasadila psi hlavu, nebo fakt nechapes ten rozdil?
Potom je asi jasne, ze necitis ten jemny semanticky rozdil ve slovech odsoudit a odsuzovat.

sorry, ja obvykle nejsem takhle zamerne ironicka
ale kdyz nekdo prekrouti moje slova, aby ze me udelal takovehle hovado, musim se ohradit uz kvuli svoji povesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.7.10 22:31

O IQ si se zmínila v souvislosti s onou matkou ale ty :think: .Myslim že neni třeba kopírovat tvé příspěvky

V tom případě jestli je pro tebe tak duležitá pověst na internetu tak si nejdřív rozmysli co napíšeš aby jsi si na stránce dál nenasazovala tu psí hlavu sama.
Rozdíl poznám a slovíčkaření také.Jen se prostě musíš mermomocí vyjádřit a ostatní okřiknout jaké jsou bestie a nemorální a laciné že se pohoršují nad tím co tobě vlastně také připadá špatné ale ty se nad tím nepohoršuješ .Takto to chápu já.
Jak jsem již napsala asi si zrovna nebudeme podávat zde ruku a psát si meilíky ale budu o tom asi dlouze přemýšlet než to pochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.7.10 23:45

Ahoj jsem teda nakoukla ale je to tu spíš dialog než diskuze já teda souhlasím s pudlou ona neříká že to co se stalo je správné nebo že to nemáme soudit.Ale tady jde o to že máme soudit až po řádném soudu a ne po pár řádkách v Blesku apod.Já myslím že Charlot by se dobře uplatnila na divokém západě kde dávali oprátku jen se někdo špatně podíval.Přesto si myslím že to není správné a ta matka udělala mnoho chyb a měla by za ně platit ale nemusí to být jak to píše bulvár.Pokud ano a rozhodne soud tak musí do vězení.Ale i přesto ta maminka určitě trpí protože jsi uvědomila že udělala chybu at už umyslně nebo omylem nikdo znás nebyl v její hlavě.Aby jsme se tu nevraždili stylem oko za oko zub za zub musíme se naučit odpouštět.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.7.10 13:35

Tak ted jsem cetla v Blesku že matka měla mokré oblečení při návratu od řeky. Takže asi se ji pokusila zachránit.

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.7.10 18:12

No vida. Jeste par zprav v novinach a dostane Veliskovu cenu :-)

ja bych to uzavrela, ze to byla tragedie. A otazku viny bych nechala statnim organum.

Stejne je nam do toho kulovy, ne? Coipak se musime v podobnych pripadech pitvat a vyzivat se u toho jako ti, co se jezdi koukat na povodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.7.10 20:25
janac píše:
Tak ted jsem cetla v Blesku že matka měla mokré oblečení při návratu od řeky. Takže asi se ji pokusila zachránit.J.

Anebo tam mohla s malou taky klidně uklouznout a nebyla schopná jí pomoct a třeba měla co dělat sama se sebou. Třeba byla pod párou nebo se lekla. Těch variant může být.....
Každopádně jen ona ví, jak to je (zatím) a jen ona s tím bude muset žít do konce života. A pokud má jen špetičku nějakého svědomí, tak ji to bude docela dost hryzat a to jí teda nezávidím........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
8.7.10 21:08

Ač matku někdo odsuzuje a někdo nee,té malé holčičce už to stejně život nevrátí:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová