Simonka :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
3.7.10 12:06
Kamča.dalmatinka píše:
Pudlo když už jí jedno dítě vzali(má 5letého syna) a dali ho bejvalému muži tak asi na tom něco bude.

to mi uniklo, nesleduji to

ale ja stejne nemam pohorsovani rada
pohorsovani znamena, ze si o sobe myslis, ze ses nejaka lepsi
jenze tys nevyrostla v jejich botach, nemas jeji IQ, jeji vychovu, jeji situaci, nemas problemy s alkoholem, nejsi cela takova divna…
kdybys ty hodila svoje dite do reky a sla na kafe, tak si snad pohorseni od seobe rovnych zaslouzis …
ale my prd vime co se u te reky stalo …kdovi jestli vubec videla, ze do reky decko padlo - uz lhala tolikrat - treba se nedivala a dite bylo pryc, uz ho ani v ty rece nevidela, mohla si myslet, ze sla domu, tak se tam sla prve kouknout, nez zalarmovala policii - fakt, co my vime, abychom rikaly, jak se mela zachovat
svou lzi o hristi ztizila patrani po diteti - ale co my vime, jestli ji to vubec doslo? 100 bodu je jen prumerne IQ populace, vychylky jsou na obe strany.

Příspěvek upraven 03.07.10 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.7.10 12:08
Lauralaura píše:
Je laciné se veřejně pohoršovat nad případem, kdy matka nechala dítě spadnout to řeky, přičemž ačkoli to viděla, tak 1) pro dítě neskočila 2) nezavolala ani jinou pomoc 3) snažila se to zatlouct? Toto jsou prosím objektivní informace, nic co bych si domýšlela.

viz moje odpoved pro kamcu

Jinak moje moralka me rika nedelat unahlene zavery a neposuzovat jine, soustredit se spise na vlastni chyby. Svet neni cernobily a i kdyby byl, kdo rika, ze ty jsi ta bila?
Z podobnych pripadu bychom si mely vzit pouceni a premyslet, co by se melo dit, aby se to neopakovalo. Ne si jen poslapat na te ubohe zene (at uz je uboha, protoze prisla o dite, nebo proto, ze je sociopatka)a nechat se unaset tim, jak my jsme ty super hodne pecujici mamy.
Treba ona potrebovala, aby ji nekdo nabidl pomocnou ruku a nemuselo se to stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
3.7.10 12:38

Brouček malej :-(
Po přečtení článku jsem se celá rozklepala. Fakt strašné :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
3.7.10 12:52

Chápu, kam tím míříš, nicméně myslím, že i takový tolerantní a osvícený přístup má mít svoje hranice. S takovou bys mohla začít omlouvat násilníky a vrahy, protože přece nevíme, jaké měli dětství a jestli je třeba rodiče netýrali.. Pokud ta situace skončila smrtí malého dítěte a zcela zbytečným pětidenním pátráním, myslím, že tolik místa na ohledy není. Jasně to vypovídá o charakteru matky a myslím, že s čistým svědomím můžu říct, že takhle by se žádná matka chovat neměla.

Nicméně souhlasím s tebou, že bezhlavé odsuzování ostatních bez dostatku informací o věci není správné a zcela jistě na celé situaci má podíl i selhání systému, který mohl odhalit, že matka není schopná se o dítě postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.7.10 14:42

Já jsem tu kauzu vůbec nesledovala, a aniž bych o matce cokoli věděla či viděla, tak mě v tv zarazila hrozně jedna věc.
Koukala jsem na nějaké zpravodajství, kde ta maminka mluvila, a teprve se holčička hledala ( ještě nic nevěděli) a ona ta mamka řekla, že už nedoufá v nic a bude jí brzy muset identifikovat!!!!
No tak to jsem úplně zůstala zírat a první co mě napadlo, že jí ublížila a snaží se to zaobalit.

Takže jsem se bohužel nemýlila. Hrůůůůůza. Hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
3.7.10 19:51
Lizbeth píše:
No tak to jsem úplně zůstala zírat a první co mě napadlo, že jí ublížila a snaží se to zaobalit.Takže jsem se bohužel nemýlila. Hrůůůůůza. Hnus.

Já to tedy nesleduji až tak dopodrobna, ale ta máma jí přece neublížila…? 8-o
Holčina zřejmě spadla do řeky a máma to pravděpodobně postřehla až pozdě… a místo aby řádně nahlásila, jak to bylo (a přiznala svou vinu), tak vodila policii za nos… A samozřejmě „už nedoufala a čekala na identifikaci“, protože ona věděla…
Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.7.10 20:53

Pudloslava
Tím chceš říct že když jsem blbá,opilá sfetovaná tak si mohu dělat co chci?Třeba někoho zabít a soudit mě nikdo nemuže?Nepřijde ti to na hlavu postavené?
Ještě že takové představy nemají o životě všichni kdo je mimo to bych je lovili po deseti denně.
Pokud je podle tebe nespusobilá aby byla souzená proto že většina zde je normální a děti topit nenechá tak by asi ani ty děti neměla mít né?Je to proboha matka,měla se o své dítě postarat a to neudělala a místo toho seděla v hospodě.Bravo bravo ještě bych jí dala metál a poslala na dovolenou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.7.10 20:53

Pudloslava
Tím chceš říct že když jsem blbá,opilá sfetovaná tak si mohu dělat co chci?Třeba někoho zabít a soudit mě nikdo nemuže?Nepřijde ti to na hlavu postavené?
Ještě že takové představy nemají o životě všichni kdo je mimo to bych je lovili po deseti denně.
Pokud je podle tebe nespusobilá aby byla souzená proto že většina zde je normální a děti topit nenechá tak by asi ani ty děti neměla mít né?Je to proboha matka,měla se o své dítě postarat a to neudělala a místo toho seděla v hospodě.Bravo bravo ještě bych jí dala metál a poslala na dovolenou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.7.10 21:18
Charlot píše:
Pudloslava
Pokud je podle tebe nespusobilá aby byla souzená proto že většina zde je normální a děti topit nenechá tak by asi ani ty děti neměla mít né?Je to proboha matka,měla se o své dítě postarat a to neudělala a místo toho seděla v hospodě.Bravo bravo ještě bych jí dala metál a poslala na dovolenou :potlesk:

lauralaura pochopila, ty ne …
hele já bych taky někdy chtěla vidět svět tak krásnej černobílej, jako ty… bylo by to všechno hned jasný, hned bych byla s každým soudem hotova
akorát hlavně si dej pozor, abys někdy sama ani maličko nechybovala, protože to aby ses šla rovnou oběsit - nebo ne, to svoje si jistě nějak omluvíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.7.10 21:43
Pudloslava píše:
Charlot píše:
Pudloslava
Pokud je podle tebe nespusobilá aby byla souzená proto že většina zde je normální a děti topit nenechá tak by asi ani ty děti neměla mít né?Je to proboha matka,měla se o své dítě postarat a to neudělala a místo toho seděla v hospodě.Bravo bravo ještě bych jí dala metál a poslala na dovolenou :potlesk:
lauralaura pochopila, ty ne …
hele já bych taky někdy chtěla vidět svět tak krásnej černobílej, jako ty… bylo by to všechno hned jasný, hned bych byla s každým soudem hotova
akorát hlavně si dej pozor, abys někdy sama ani maličko nechybovala, protože to aby ses šla rovnou oběsit - nebo ne, to svoje si jistě nějak omluvíš

Mícháš hrušky a jablka!Já nemluvim o světě ale o matce co nepomohla svému dítěti a šla zapíjet žal do hospody.Nevim co jsem motáš celej svět :think:
Jsem ale ráda že jen jako pouhou chybu to vidíš jen ty.
Ty si myslíš že takové chyby se namají potrestat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.7.10 22:42

Osobně si myslím, že nemusí být všechno pravda. Mohli pít, ale zase nemuseli být pořád opilí, jak to sousedi říkají- znám to z okolí jak sousedi přibarvují. Spíš opravdu co mi přijde hodně divné, že neviděla, že tam holčička spadla?? Kde byla?? Pokud viděla, že spadla do vody, proč nereagovala?? Nemyslím tam skočit -já například plavat skoro neumím, takže by to dopadlo blbě, ale snad někam běžet, volat o pomoc…Navíc té mamince uškodilo, že lže, pokaždé mluví jinak, takže i to o něčem svědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.7.10 23:32

Chudáček taky alkoholik http://www.blesk.cz/…-dcerou.html
Nesudtě ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
5.7.10 10:00

Charlot, to Ty pleteš dohromady jablka a hrušky… z Pudlina příspěvku sis vybrala jen to, co se Ti hodí. Neznáš celou situaci, víš o tom jenom to, co píšou noviny, ale už máš jasno… a pak sem hodíš řidiče alkoholika :roll:
Zkus prosím pořádně číst a hlavně o tom, co čteš, trochu přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.7.10 12:19

Bohuno a co jsem si vytáhla??Komentovala jsem jen to co tu pudla napsala.
Pokud ty máš k tomu jinej názor,postoj tak ho sem napiš a nepiš mi at přemýšlím proto že já svuj názor vyjádřila a napsala jsem to tak jak to cítím já,né jak to napsala jedna má kamarádka s diskuze abych se jí zastala. :mavam:

Alkoholika jsem sem hodila viz Pudli příspěvek k alkoholismu a nesvépravnosti a nízkému IQ.Pokud si podle Vás každej idiot muže dělat co chce tak nechápu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
5.7.10 12:38
:roll: :roll:

Svůj názor jsem už dvakrát napsala výše… takže moc pozorně opravdu nečteš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová