Co zapéct do chleba?

3259
26.2.13 16:09

co zapect do chleba?

Ahoj, zacla jsem pect domaci chleba a tak trochu experimentuji co do nej dat, uz jsem zkusila osmazenou cibuli, uzeny. Chci zkusit jeste se syrem.
Zkusili jste zapect jeste neco jinyho? Jde treba klobasa? Nebo paprika? slysela jsem o skvarkach, ale tady mam strach aby neztvrdly.
Predem dekuji za typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
26.2.13 16:12

Pilnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.2.13 16:13

Škvarky :palec: a je to fakt výborný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.2.13 16:15

Dělala jsem to s kečupem, klobásou a sýrem nebo se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty. Dobré je také jen se sýrem a česnekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.2.13 16:16

Suseny svestky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
26.2.13 16:17

@Žanysek Chci recepis na dobrý chleba, ale do trouby, pekárnu nemám :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.2.13 16:17

Já dávám klasiku, různý ořechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
26.2.13 16:18

A já to téma otevírala s takovým očekáváním, že se bude utíkat z vězení :-D
Jinak k tématu, ty škvarky jsou v chlebu výborný a co teprv škvarky v bramboráku, jéééé tečou mi sliny :-D

• Citovat
  • Upravit
Reyne
26.2.13 16:20

@Žanysek já se zeptám jinak. JAK zapékáš? Necháš si jen nakynout těsto v DP, pak zapracuješ a dáš do trouby?
Já dělám cibulový chléb, při pípnutí se přidá cibule plus majoránka a to je žraso :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2947
26.2.13 16:21
@Evikk píše:
Dělala jsem to s kečupem, klobásou a sýrem nebo se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty. Dobré je také jen se sýrem a česnekem.

A jak to delate??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
26.2.13 16:29

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:43

• Citovat
  • Upravit
3259
26.2.13 16:31

Ja nemam pekarnu, delam pekne ruco necham kynout a po nakynuti do toho zapracuji to co tam chci dat.

@Seizdra orechy to jde taky.? No ja orchy nejim ani v buchte, tak nevim jestoi by mi v tom nevadili.

@ohýnek ne zdrhat s basy se nebude. Ty skvarky zkusim.

@Jůlinka T. Klidne ti recept poslu, me ten chleba strasne chutnal a ted ho delala kamoska a nemuze si ho vynachvalit,, jo a je to do trouby, taky nemam pekarnu.

@Evikk me taky zajima jak na to s tim kecupem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
26.2.13 16:33

Davam skvarky, bylinky, kary, nivu+cesnek, nebo jen cesnek. Papriku zavarenou jsem taky davala, muzes tam dat snad cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.2.13 16:33

Nechám si těsto zpracovat v pekárně, pak rozválím na velký obdélníkový plát (to je nejhorší část procesu, protože kynuté těsto se dost blbě válí), pomažu, pokladu, posypu, zaroluju, nakrájím na kousky a ty vložím tou řeznou stranou dolů do máslem vymazané formy (buď kulaté nebo hranaté dortové)… takže jsou to takové roládky. Necháš chvilku znovu nakynout a pak pečeš v troubě.
Vzniknou z toho vlastně jakoby plněné housky. Moc dobré ještě teplé, ale je to vláčné i druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.2.13 16:34
@Žanysek píše:
Ja nemam pekarnu, delam pekne ruco necham kynout a po nakynuti do toho zapracuji to co tam chci dat.

@Seizdra orechy to jde taky.? No ja orchy nejim ani v buchte, tak nevim jestoi by mi v tom nevadili.

@ohýnek ne zdrhat s basy se nebude. Ty skvarky zkusim.

@Jůlinka T. Klidne ti recept poslu, me ten chleba strasne chutnal a ted ho delala kamoska a nemuze si ho vynachvalit,, jo a je to do trouby, taky nemam pekarnu.

@Evikk me taky zajima jak na to s tim kecupem?

Jj, jako ne třeba arasidy :D ale třeba slunečnice, dyně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí