Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Bochník chleba a půl šišky trvanlivýho salámu?
takhle od počítače se těžko radí, nevím, jestli má možnost si jídlo ohřát, jestli má k dispozici malou chladničku.. ![]()
Udělala bych mu tousty. Stačí třeba 5,6 a jsi přejezený. Do toho dát salám, sýr, kápnout kečup a potřít povrch máslem. Je to super a najíš se.
Tak to by me taky zajimalo, taky manzel jezdi kamionem..Ve smes je skoro porad doma jak kdy nekdy je i tyden pryc a to jezdi po CR jen..Ale je nespokojeny, pred chvili mi psal sms ze by si snad hledal i neco jinyho, ale nevim co..U jake firmy jezdi ten tvuj manzel???Je spoojeny co se tyka penez?
Nebrala bych jako svůj problém, že neumí hospodařit, měl by si svačiny dělat sám, alespoň se poučí.
@Jaja87 jezdi na metranzu v praze a jo je relativne spokojeny, ale uz to neni to co to byvalo…asi jako vsude
Tak můj nejezdí kamionem ale je zájezdák na autobusu, takže u nás se chystá občas také ve velkém.
Např.:
kus chleba a salám, chleby ve vajíčku, zavařím mu maso do sklinky, napeču mu sekanou, nebo mu udělám guláš do sklinky (on si to uhřeje bud v mikrovlnce nebo na bombě), nebo jak už bylo zmíněno tak tousty,
je toho spousty co dělám
@Anonymní píše:
@Jaja87 jezdi na metranzu v praze a jo je relativne spokojeny, ale uz to neni to co to byvalo…asi jako vsude
Jasny to chapu, my jsme ze Svitav. A taky to neni to co bylo, driv jezdil zahranici a bylo lip, ted jak ho dali jen na CR tak je to skoro o nicem no ![]()
@Jaja87 to se nedá nic dělat no…ja si uprimne myslim, ze tady v praze by nasel stejne placenou praci s pravidelnou pracovni dobou, ale zatim nechce, tak nutit ho nebudu
Mé tipy: velikou „pikslu“ těstovinového salátu, který se dá jíst i studený a třeba já dělám několik variat, dle chuti. Obložené francouzké nebo takové ty celozrnné bagety. K tomu zabalím tatranku, jablka, banány, nebo třeba přesnídávku veskle, kterou miluje, a je to. Ono jestli je nucen nakupovat si na banzínkách, tak se ta útrata vyšplhá do závratných výšin hodně rychle… Také doporučuji zabalit sebou balík vody, kterou koupíte v normální supermarketu za pár korun a na benzíně i přes čtyřicet (za 1,5 litru)
Ja ho taky nenutim k nicemu, sam musi vedet..No do prahy by nesel je to pro nas daleko.. ![]()
Je zde docela hodne firem okolo SY, ale treba neberou ani, no nic to jsem trosku odbocila.
Omlouvam se. ![]()
Tak už zmíněné toasty jsou dobré, nebo jakékoliv obložené pečivo, bagety, chleba ve vajíčku, sekanou nebo řízek na chleba, masovou konzervu s chlebem, nějaký slaný koláč, z listového těsta slané šneky nebo závin, to taky zasytí…k tomu kus ovoce nebo zeleniny a je to ![]()
Ahoj, já manželovi do práce každý den chystám na snídani rohlíky - se salámem, paštikou, nebo třeba upeču buchtu, bábovku, štrůdl a má to v krabičce. Jinak mívá každý den i oběd v krabičce, který si ohřeje v mikrovlnce, to by asi tvůj muž možnost neměl že
. Můžeš třeba udělat sekanou s chlebem, toasty, lepeňáky, pečivo plus v krabičkách salám, zelenina…Někdy udělám i třeba bagety - šunka, sýr, rajče, ledový salát, máslo…těch můžeš udělat víc a vyjde to levněji než kupované.
Ahoj holky, uvítám jakékoliv tipy na velké svačiny pro chlapa. Jezdí kamionem, ale ve směs se vrací denně domů, kde má navařeno, jenže prostě neudrží korunu. To jest za 2dny prosvačinkoval 600…my ty peníze prostě nemáme, tak prosím jakékoliv rady…
a raději anonym, kdyby se toho domák, tak by mě asi 
jeste jedna vec…je to opravdu jedlik