Ikea - tlakový hrnec a pánev

1302
24.2.13 12:06

Ikea-tlakový hrnec a pánev

Ahoj holky,
nemáte náhodou zkušenost s tlakovým hrncem a s grilovací pánví IKEA
tady jsou odkazy:

http://www.ikea.com/…ts/10191476/
http://www.ikea.com/…ts/50055085/?…

předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.2.13 12:12

Bohužel tlakový hrnec nemám a přesně tuto pánev také ne…ale mám pánev z ikea, ketrá stála asi 60Kč, už jí mám asi 3 roky a pořád dělá nejlepší palačinky a prostě pořád je ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
24.2.13 12:14

Tlakový hrnec teda nemám žádný (mám neustálou představu že to bouchne :-D ) ale pánvičku stejně jako @TerryAndRuddy a je lepší než kdejaké drahé pánvičky.

• Citovat
  • Upravit
24.2.13 12:17

Jojo…babička mívávala jeden a ten šíleně pískal a já jako malá si myslela, že to bouchne :D jj tahle pánvička za pár šlupek je fakt nejlepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
24.2.13 12:18

Ten papiňák vidím poprvé :nevim:

Tuto pánev jsem měla a je dobrá hlavně na maso - steaky, karbanátky apod., nejsou pak nacucané olejem ;) Bohužel nejde na indukci, tak jsem jí musela darovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
24.2.13 12:20

Papinák mám od zn. Fagor a když to člověk používá podle návodu, tak nikdy nemůže bouchnout ;)

Máma má doma ještě ten klasický hliníkový, mockrát jsem v něm vařila a nikdy mi nebouchnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
24.2.13 12:22

@MUFICE tak já jako vim že to nebouchne, ani neznám nikoho komu by bouchnul :-D jen mám prostě pocit že to bouchne :-D

• Citovat
  • Upravit
21680
27.9.18 12:43

PÁNEV IKEA

Ahoj, máte někdo pánev Ikea, jak jste spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
27.9.18 13:57

@Káťa19 mam uz tri. Jsem spokojena dost. Mela jsem tescoma a tusim tefal. jedna s hotspotem a druha keramicka. keramicka se velmi zahy zacala ve stredu pripekat a druha, i kdyz psana pro indukci na indukci pekla jen u toho hotspotu.
Jinak ted byl test v dtestu. Tam meli asi 40℅ super vysly panve z lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.9.18 15:42

@Ornwen me jde prave o odolnost, kupujem jen tefalky, ale chtela bych zkusit i neco jineho. Z Lidlu jsem jednu dostala a celkem brzo se poskrabala. Ja nevim ale jak, asi jidlem, protoze houbicky nepouzivam, jen hadr a drevene mechacky. Proste casem se poskrabou a zacnou pripalovat vsechny, ale ktere vydrzi dlouho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
27.9.18 16:14

@Káťa19 jednu mam urcite cyri roky a porad dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.9.18 20:31

@Ornwen tak to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie