Nedělní oběd

23.2.13 15:08

nedělní oběd

Ahoj holky, co vaříváte v neděli za dobroty :lol:, díky na nápady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Slecnaxxx
23.2.13 15:12

Normalni jidlo - jako kazdy jiny den :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
23.2.13 15:14

@MaminkaAndrejka zítra budou zbytky z dneška :lol: jinak já nedělím sváteční a všední, ve středu klidně svíčková a v neděli bramboráky nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
3065
23.2.13 15:20

Kachnu se zelím :D ale ta je moc nebere, víc je bere salát s řízkem :D a dneska budu dělat odpoledne lívankce :D po těch se můžou užrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.2.13 15:21

Já to taky nijak nedělím, vařím podle toho na co máme chuť :)
A vařím vždycky na víkend jedno jídlo, abych nemusela v neděli vařit, takže máme pečené kuře s rýží, minulej týden byl gulášek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.13 15:31

Zítra bude vývar z dneška a udělám palačinky buď z nutelou nebo marmeládou jahodovou, podle toho na co bude mít rodinka a děcka chuť.
A teď peču sýrové tyčinky z listového těsta, takže jako zákusek budou mít tyčinky :dance: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.2.13 15:39

Nedělní oběd mám spojený od dětství s tím, že je něco lepšího a samozřejmě moučník nebo zmrzlina se šlehačkou. Chodívali jsme pro dosrty do cukrárny snad každou neděli.
Já teda dělávám kachnu se zelím a knedlíkem, řízky se salátem, minutky s hranolkama, čevapčiči s kroketama, obalené žampiony s kaší, lososa s bramborem a tak nějak furt dokola, v sobotu si dáme špagety, guláš, šunkofleky, ovocné knedlíky, pizzu, smažený sýr, pečené kuře. ve všední dny máme obědy v práci a ve škole a na večeři, co dům dá nebo saláty či pomazánky.
Zítra dělám ražniči a americký brambory, polévků z drůbků a domácí nudle a koupila jsem Jahodovou zmrzlinu ve Světozoru a na ní čerstvý jahody a pravou šlehačku. slintám už teď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.2.13 15:44

Nerozlišuju dny, takže cokoliv, co mě zrovna napadne. :-)
Zítra bude rýže, sýrová omáčka, kuřecí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.2.13 15:45

Můžu se zepta vás, co nerozlišujete neděli a ostatní dny, to ani jako děti, jste nemívaly v neděli sváteční obědy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.2.13 15:45

Jsem hrozna, ale v nedeli nevarim :mrgreen: dojida se po sobote…je to den Otec-Syn a tim padem ja mam pohov :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
23.2.13 15:48
@Verca1989 píše:
Já to taky nijak nedělím, vařím podle toho na co máme chuť :)

Taky to nerozlišuju a vařím bud podle surovin v lednici nebo chuti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.2.13 15:51

@Lenka002 právě že jo, a bylo to trapný, já nemám ráda takový to, je neděle bude kachna atd. prostě jíme na co máme chuť a jedno jaký den, to samé pečení, peču kdy mě se chce, uklízím taky kdy se mi chce. Když za mnou přijdou že chtějí na štědrý den ovocné knedlíky tak je udělám, nebudem se nutit do něčeho jen proto že se to tak má dělat.

• Citovat
  • Upravit
9090
23.2.13 15:53

@Lenka002 my jsme sváteční obědy nemívali, možná občas u babičky ale jinak se to nehrotilo. A popravdě mě by se ani v neděli nechtělo stát celý dopoledne u plotny, kvůli svátečnímu obědu, proto vařím v sobotu dopoledne i na neděli, abychom měli klid všichni, v neděli jezdíme na celodenní výlety a do toho mi dlouhé vaření nezapadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.2.13 15:53

@K.Black Tak já i manžel jsme to milovali a děláme to i dál a děti to taky,,žerou,, :mrgreen:.
Ovocný knedlíky na Štědrý den, jedině přes mou mrtvolu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.2.13 15:54

@Verca1989 My jezdíváme v sobotu a to nevařím (tedy když jsme na výletě) a jdem do restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport