Nedělní oběd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
23.2.13 16:48

Holky a ja dneska delala po dlouheeee dobe bramborove knedle, plnene uzenym a zeli, jezis to byla zranice :lol:

• Citovat
  • Upravit
4733
@K.Black píše:
Holky a jak to máte s pestrostí pokrmů, vaříte klasiku a nebo zkoušíte i nové věci?Já mám ráda klasickou kuchyni, děti taky, ale nebráním se ani něco vyzkoušet, to ale radši zajdu do restaurace, protože děti by mi to nejedli :roll: a nerada peču sladké, ale ráda ho jím ;)

Já zkouším občas i nové věci, na co narazím někde na netu, ale většinou furt to samý dokola :mrgreen:. A hlavně jsem věčně bez nápadu co uvařit, protože mám fakt pocit, že dělám furt to samý dokola. Děti ještě nemám a manžel sní skoro všechno, jak vařím mu chutná, do restaurace zajdeme jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
@K.Black píše:
tak já už jdu na nádr jo? :mrgreen:

jo, ale budeš muset kousek doběhnout…nejede k nám vlak ani autobus :roll: ale o to větší budeš mít místo v bříšku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
23.2.13 16:50
@blorchi píše:
Holky a ja dneska delala po dlouheeee dobe bramborove knedle, plnene uzenym a zeli, jezis to byla zranice :lol:

Tak díky za inspiraci, to bych si hned dala :potlesk:, takže asi příští víkend, když zítra bude br. knedlík, tak nemůžu hned na to dělat br. knedle plněný, že :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
23.2.13 16:51

Tak u nás je mnohdy větší problém, aby novoty skousnul chlap spíš než děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.13 16:51
@blorchi píše: :lol: te moc nepotesim bude bez majonezy, jen kaplej olivacem :P

tož to né, když už salát, tak bych si dala klasickou nezdravou verzi :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.13 16:53
@Natyna píše:
U nás zítra bude pečený králík na česneku, bramborový knedlík a zelí a špenát :) klasická neděle :palec:

mňám pečený prálík se zelím a kynutým knedlíkem :srdce: :D a sklenka piva to je žrádlo :pankac: :dance:

@K.Black
u nás se vaří spíš ta klasika teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.2.13 16:54

@K.Black Vařim upravenou klasiku i upravenou neklasiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
23.2.13 16:56

IvkaH
Hele to je inovace :mrgreen: :mrgreen: ale pivo bude stopro taky…čerstvý točený…máme hospodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
23.2.13 16:58

Holky tak u nás, když se řekne dobrý oběd, jako ve smyslu něčeho výjmečného, tak to jsou Lasagne, nebo Carbonara…jinak jedem na jednom jídle celý víkend (rizota, těstoviny…)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
23.2.13 17:03

@Natyna to neva, vezmu si běžky :lol: :lol:

Tak už můžu vymýšlet co na zítra :roll: dětičky si daly oběd znova :pocitac: :pocitac:

Mám tu i toho králíka, domácího :think:
A miluju bramborový knedlíky, fakt moc :jazyk: a uplně nejlepší jsou opečený ke guláši.

• Citovat
  • Upravit
16186
23.2.13 17:04

Tak taky přidám…u nás zítra vepřo, knedlo, zelo, žádná nedělní rarita, spíš je nám blbé cpát se knedlíky v týdnu, protože večeříme až kolem půl osmé :mrgreen:
Jinak neděle je „sváteční“ čistě v závislosti na mém chtíči vařit, což znamená, že pokud vyštrachám nějaký náročný a delikatesní recept, tak jo. Pokud se mi nechce, tak ne :lol:
A @K.Black, ano já miluju nové recepty, nesnáším stereotyp v životě ani ve vaření :pankac: oblíbený web www.apetitonline.cz, pro inspiraci mám Pohlreichovi knížky a taky docela často vymetáme dobré restaurace, doma pak vymýšlím „něco podobného“ :lol: třeba teď si brousím zuby na pesto z artyčoků :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
23.2.13 17:06
@K.Black píše:
@Natyna to neva, vezmu si běžky :lol: :lol:

Tak už můžu vymýšlet co na zítra :roll: dětičky si daly oběd znova :pocitac: :pocitac:

Mám tu i toho králíka, domácího :think:
A miluju bramborový knedlíky, fakt moc :jazyk: a uplně nejlepší jsou opečený ke guláši.

můj králík taky běhal ještě ve čtvrtek u souseda v králíkárně…žádné umělé stehýnko :mrgreen: opečený bramborový knedlík neznám…to opékáš na sádle, nebo na sucho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.2.13 17:07

@Natyna na sádle :oops:

• Citovat
  • Upravit
9330
23.2.13 17:10
@K.Black píše:
@Natyna na sádle :oops: