Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@K.Black píše:
Holky a jak to máte s pestrostí pokrmů, vaříte klasiku a nebo zkoušíte i nové věci?Já mám ráda klasickou kuchyni, děti taky, ale nebráním se ani něco vyzkoušet, to ale radši zajdu do restaurace, protože děti by mi to nejedlia nerada peču sladké, ale ráda ho jím
Já zkouším občas i nové věci, na co narazím někde na netu, ale většinou furt to samý dokola
. A hlavně jsem věčně bez nápadu co uvařit, protože mám fakt pocit, že dělám furt to samý dokola. Děti ještě nemám a manžel sní skoro všechno, jak vařím mu chutná, do restaurace zajdeme jen občas.
@K.Black píše:
tak já už jdu na nádr jo?
jo, ale budeš muset kousek doběhnout…nejede k nám vlak ani autobus
ale o to větší budeš mít místo v bříšku
![]()
@blorchi píše:
Holky a ja dneska delala po dlouheeee dobe bramborove knedle, plnene uzenym a zeli, jezis to byla zranice
Tak díky za inspiraci, to bych si hned dala
, takže asi příští víkend, když zítra bude br. knedlík, tak nemůžu hned na to dělat br. knedle plněný, že
.
Tak u nás je mnohdy větší problém, aby novoty skousnul chlap spíš než děti ![]()
@blorchi píše:te moc nepotesim bude bez majonezy, jen kaplej olivacem
tož to né, když už salát, tak bych si dala klasickou nezdravou verzi
![]()
@Natyna píše:
U nás zítra bude pečený králík na česneku, bramborový knedlík a zelí a špenátklasická neděle
mňám pečený prálík se zelím a kynutým knedlíkem
a sklenka piva to je žrádlo
![]()
@K.Black
u nás se vaří spíš ta klasika teda
IvkaH
Hele to je inovace
ale pivo bude stopro taky…čerstvý točený…máme hospodu ![]()
Holky tak u nás, když se řekne dobrý oběd, jako ve smyslu něčeho výjmečného, tak to jsou Lasagne, nebo Carbonara…jinak jedem na jednom jídle celý víkend (rizota, těstoviny…)
@Natyna to neva, vezmu si běžky
![]()
Tak už můžu vymýšlet co na zítra
dětičky si daly oběd znova
![]()
Mám tu i toho králíka, domácího ![]()
A miluju bramborový knedlíky, fakt moc
a uplně nejlepší jsou opečený ke guláši.
Tak taky přidám…u nás zítra vepřo, knedlo, zelo, žádná nedělní rarita, spíš je nám blbé cpát se knedlíky v týdnu, protože večeříme až kolem půl osmé ![]()
Jinak neděle je „sváteční“ čistě v závislosti na mém chtíči vařit, což znamená, že pokud vyštrachám nějaký náročný a delikatesní recept, tak jo. Pokud se mi nechce, tak ne ![]()
A @K.Black, ano já miluju nové recepty, nesnáším stereotyp v životě ani ve vaření
oblíbený web www.apetitonline.cz, pro inspiraci mám Pohlreichovi knížky a taky docela často vymetáme dobré restaurace, doma pak vymýšlím „něco podobného“
třeba teď si brousím zuby na pesto z artyčoků ![]()
@K.Black píše:
@Natyna to neva, vezmu si běžky![]()
![]()
Tak už můžu vymýšlet co na zítra
Mám tu i toho králíka, domácíhodětičky si daly oběd znova
![]()
A miluju bramborový knedlíky, fakt moca uplně nejlepší jsou opečený ke guláši.
můj králík taky běhal ještě ve čtvrtek u souseda v králíkárně…žádné umělé stehýnko
opečený bramborový knedlík neznám…to opékáš na sádle, nebo na sucho
Holky a ja dneska delala po dlouheeee dobe bramborove knedle, plnene uzenym a zeli, jezis to byla zranice