Nedělní oběd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
24.2.13 13:36

@Markéta80 nejstarší nejí maso, prostřední by se mohla převlékat za špejlí a prcek má zásadu, že nejí nic nového, kulatého, nejí ovoce atd. :roll:
4kilovej nedonošenec je dobrej :pankac: posledníček měl 2570 a teď na 3 letech má 14, na roce 12.

• Citovat
  • Upravit
59398
24.2.13 13:49

@Háta_x :mrgreen: 36tt a těch vlasů 8o 8o vypadal jako měsíční mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
24.2.13 13:56

@K.Black :mrgreen: :mrgreen: taky dobrý, Tomík po porodu 4140gr, a ted ve 3 letech 12,5kg :?. vali je 34tt a ta měla 2840, samozřejmně ani ona nevypadala nedonošeně i když jsme furt říkala že je strašně malinká :mrgreen: :mrgreen: a v 8m už měla víc než Tomík v 8m a to malá měla porodní váhu o 1,3kg menší ale Tomík moc nechtěl mlíko a ještě hodně blinkal :? takže říkam že tomík je náš dietář :mrgreen: a u Vali se problému s jídlem nebojim, ona dostane oběd ještě zapije mlíkem a pak jdu krmit Tomíka a už křičí, propíná se a chce taky. naposled v kavárně furt křičela a koukala na lidi jak jí :lol: :lol:. jsou 3 a každej úplně jinej :mrgreen:

takhle vypadá 4kg nedonošenec ;), dokonce z JIRPU volali na novorozence že potřebují šampon :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.2.13 14:05

@Markéta80 kolik by měl kdyby byl v termínu 8o 8o to je šílený teda :mrgreen: to je drobek, ale zas tak málo mi to nepřijde, schválně jsem se šla kouknout na holku, a ta měla na třech letech 12.5 narození 2860, teď ji bude 14 a vypadá jak hajzlový pavouk :mrgreen: každé dítě je jiné ;) nejstarší měl ke 4 kilům a byl to pěkný rambousek, teď jako dospělý je hubený :roll: potřeboval by tak minimálně 5, spíš 10 přibrat :roll:

• Citovat
  • Upravit
7576
24.2.13 14:35

Fakt dobry :lol: neotehotnela jsi driv nebo nemela tehu cukrovku?

@Markéta80 píše:
@Háta_x :mrgreen: 36tt a těch vlasů 8o 8o vypadal jako měsíční mimino :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
24.2.13 15:34

@Háta_x jo cukrovka, jenže ještě 6 dní před měl 2,5kg a pak jsem se šla jen na něco zeptat a byl průser na monitoru no pak byl utz a tam se doktor zhrozil váhy a že to neni možný a kvůli monitoru jsem jela na sál a doktoři uzavírali sázky jestli bude mít do 4kg nebo přes :mrgreen: :mrgreen:, no vyndali ho na poslední chvíli měl uzel na pupečníku :jazyk:, pak byl týden na kyslíku tak ten začátek nic moc :?

@K.Black on jako jí ale jen určitá jídla a nesedne si, furt běhá a jak manžel říká, on je samý sval a žádný tuk, ale sílu má :jazyk:, jsem ted zvědavá co mu řeknou na neurologii :roll: :roll: on spolupracovat nebude :? jo každé dítě úplně jiné a přitom genetický základ stejný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.2.13 15:57

@Markéta80 jo genetický základ stejný, a každé dítě jiné, já si kolikrát i říkám že 100% muselo v porodnici dojít k výměně :mrgreen: :mrgreen:

Posledníček jí zas jen u konferenčáku u televize :roll: jinak prostě jíst nebude, už jsem zkoušela nechceš, nejez, no tak nejedl :roll:
Holku jsem zas musela krmit snad do 5 let, a co? jí sama, takže já jim klidně ustoupím hlavně ať se najedí ;) myslím že to jídlo, je pro děti nejdůležitější, jak se to podtrhne už v dětství tak je to špatně :think:

Prcek měl teda těžký start :hug:

• Citovat
  • Upravit
7576
24.2.13 16:46

@Markéta80 Cukrovka je svina, mozna proto ma potize s jidlem.. Uzel na pupecniku byl moje nocni mura a k UZ odhadum se nema cenu ani vyjadrovat :mrgreen:

@K.Black Bramboraky hotove a temer sezrane :pankac: delala jsem dvoje- na titance bez tuku, byly mekoucke a velke, druhe v te troube, byly krupavejsi a tensi, v pulce jsem je obratila. Mala byla pomocnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
24.2.13 18:35
@K.Black píše:
Mě už je blbě, vím to a stejně to žeru :zed: :zed:@Natyna já přijedu dřív, ať se seznámíme, aby jste neseděli u stolu s cizím :mrgreen:

hele to bylo včera řečí…a já pomalu legitimovala všechny běžkaře, kteří tak houfně brázdili místní stezky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.2.13 18:43

Tak u nás brambory s máslem a řízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.2.13 18:43
@Háta_x píše:
@Markéta80 Cukrovka je svina, mozna proto ma potize s jidlem.. Uzel na pupecniku byl moje nocni mura a k UZ odhadum se nema cenu ani vyjadrovat :mrgreen:@K.Black Bramboraky hotove a temer sezrane :pankac: delala jsem dvoje- na titance bez tuku, byly mekoucke a velke, druhe v te troube, byly krupavejsi a tensi, v pulce jsem je obratila. Mala byla pomocnice :lol:

malá je kouzelná :* tak jsi mě navnadila, že jim tedy dám ještě šanci a zkusím ještě jednou ;)

@Natyna píše:
hele to bylo včera řečí…a já pomalu legitimovala všechny běžkaře, kteří tak houfně brázdili místní stezky :mrgreen: :mrgreen:
ále prosimtě :roll: tady leje, sníh nikde, holínky nemám tak jsem zůstala s miláčky doma, od zítra prázdniny, jsem z toho celá rozevlátá :roll: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
9330
24.2.13 19:07

@K.Black :mrgreen: :mrgreen: tak příště

hele holky, to pečete normální bramborákové těsto v troubě??? :roll: já dělám pečený bramborák, ale ten se dělá z vařených brambor a je to spíš takový bramborový nákyp… ale je to teda vždycky oběd do úplného sežrání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
24.2.13 19:51

@Háta_x jenže ten odhad seděl u víc doktorů a panajednou šíleně nabral, mě cukrovka zůstala po prvnim porodu, píchala jsem velký dávky inzulínu a stejně nic moc, taky jsem magořila u Vali hlavně když mně řekli že na placentě jsou vidět změny takže jsem to v nemocnici přibarvila a ukončilo to dřív a nakonec doktor že placentu ani nevyndal že mu protekla mez prstama a jediný štěstí že malá je venku :jazyk: a pak čtu porodopis a tam že prý rupla voda což je blbost, nejspíš kryli jednoho doktora co mě v út poslal domů a at to tolik neprožívam :cert: :cert: Malá je hlídala co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
24.2.13 19:57

@K.Black těžký start a ted se obávam co nám řeknou na neuro :( Tomíka nevymněnili ten je celej já, manžel říká že jak se kouká naštvaně že stejně se tvářim i já :mrgreen: :mrgreen:, první syn má světlý oči i vlasy ale má s manželem na zádech stejný mateřský znamínko 8o 8o a Vali byla jediní dítě ten den narozena sekcí a je taky hodně po mně, po manželovi má jen barvu očí :lol: :lol:

my občas děláme bramborovou buchtu, sice pracná na přípravu ale výborná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.2.13 20:01

@Markéta80 a z čeho máš strach, má nějaký větší problémy? protože třeba náš prcek taky není tabulkový, mluvit začal nedávno a za měsíc má tři roky. Mě je podobný jen nejstarší syn, další dvě děti jsou prý po manželovi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii