Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@K.Black
taky dobrý, Tomík po porodu 4140gr, a ted ve 3 letech 12,5kg
. vali je 34tt a ta měla 2840, samozřejmně ani ona nevypadala nedonošeně i když jsme furt říkala že je strašně malinká
a v 8m už měla víc než Tomík v 8m a to malá měla porodní váhu o 1,3kg menší ale Tomík moc nechtěl mlíko a ještě hodně blinkal
takže říkam že tomík je náš dietář
a u Vali se problému s jídlem nebojim, ona dostane oběd ještě zapije mlíkem a pak jdu krmit Tomíka a už křičí, propíná se a chce taky. naposled v kavárně furt křičela a koukala na lidi jak jí
. jsou 3 a každej úplně jinej ![]()
takhle vypadá 4kg nedonošenec
, dokonce z JIRPU volali na novorozence že potřebují šampon
![]()
@Markéta80 kolik by měl kdyby byl v termínu
to je šílený teda
to je drobek, ale zas tak málo mi to nepřijde, schválně jsem se šla kouknout na holku, a ta měla na třech letech 12.5 narození 2860, teď ji bude 14 a vypadá jak hajzlový pavouk
každé dítě je jiné
nejstarší měl ke 4 kilům a byl to pěkný rambousek, teď jako dospělý je hubený
potřeboval by tak minimálně 5, spíš 10 přibrat ![]()
Fakt dobry
neotehotnela jsi driv nebo nemela tehu cukrovku?
@Markéta80 píše:
@Háta_x36tt a těch vlasů
![]()
vypadal jako měsíční mimino
@Háta_x jo cukrovka, jenže ještě 6 dní před měl 2,5kg a pak jsem se šla jen na něco zeptat a byl průser na monitoru no pak byl utz a tam se doktor zhrozil váhy a že to neni možný a kvůli monitoru jsem jela na sál a doktoři uzavírali sázky jestli bude mít do 4kg nebo přes
, no vyndali ho na poslední chvíli měl uzel na pupečníku
, pak byl týden na kyslíku tak ten začátek nic moc ![]()
@K.Black on jako jí ale jen určitá jídla a nesedne si, furt běhá a jak manžel říká, on je samý sval a žádný tuk, ale sílu má
, jsem ted zvědavá co mu řeknou na neurologii
on spolupracovat nebude
jo každé dítě úplně jiné a přitom genetický základ stejný ![]()
@Markéta80 jo genetický základ stejný, a každé dítě jiné, já si kolikrát i říkám že 100% muselo v porodnici dojít k výměně
![]()
Posledníček jí zas jen u konferenčáku u televize
jinak prostě jíst nebude, už jsem zkoušela nechceš, nejez, no tak nejedl ![]()
Holku jsem zas musela krmit snad do 5 let, a co? jí sama, takže já jim klidně ustoupím hlavně ať se najedí
myslím že to jídlo, je pro děti nejdůležitější, jak se to podtrhne už v dětství tak je to špatně ![]()
Prcek měl teda těžký start ![]()
@Markéta80 Cukrovka je svina, mozna proto ma potize s jidlem.. Uzel na pupecniku byl moje nocni mura a k UZ odhadum se nema cenu ani vyjadrovat ![]()
@K.Black Bramboraky hotove a temer sezrane
delala jsem dvoje- na titance bez tuku, byly mekoucke a velke, druhe v te troube, byly krupavejsi a tensi, v pulce jsem je obratila. Mala byla pomocnice ![]()
@K.Black píše:
Mě už je blbě, vím to a stejně to žeru![]()
@Natyna já přijedu dřív, ať se seznámíme, aby jste neseděli u stolu s cizím
hele to bylo včera řečí…a já pomalu legitimovala všechny běžkaře, kteří tak houfně brázdili místní stezky
![]()
@Háta_x píše:
@Markéta80 Cukrovka je svina, mozna proto ma potize s jidlem.. Uzel na pupecniku byl moje nocni mura a k UZ odhadum se nema cenu ani vyjadrovat@K.Black Bramboraky hotove a temer sezrane
delala jsem dvoje- na titance bez tuku, byly mekoucke a velke, druhe v te troube, byly krupavejsi a tensi, v pulce jsem je obratila. Mala byla pomocnice
malá je kouzelná
tak jsi mě navnadila, že jim tedy dám ještě šanci a zkusím ještě jednou ![]()
@Natyna píše:ále prosimtě
hele to bylo včera řečí…a já pomalu legitimovala všechny běžkaře, kteří tak houfně brázdili místní stezky![]()
@K.Black
tak příště
hele holky, to pečete normální bramborákové těsto v troubě???
já dělám pečený bramborák, ale ten se dělá z vařených brambor a je to spíš takový bramborový nákyp… ale je to teda vždycky oběd do úplného sežrání ![]()
@Háta_x jenže ten odhad seděl u víc doktorů a panajednou šíleně nabral, mě cukrovka zůstala po prvnim porodu, píchala jsem velký dávky inzulínu a stejně nic moc, taky jsem magořila u Vali hlavně když mně řekli že na placentě jsou vidět změny takže jsem to v nemocnici přibarvila a ukončilo to dřív a nakonec doktor že placentu ani nevyndal že mu protekla mez prstama a jediný štěstí že malá je venku
a pak čtu porodopis a tam že prý rupla voda což je blbost, nejspíš kryli jednoho doktora co mě v út poslal domů a at to tolik neprožívam
Malá je hlídala co
![]()
@K.Black těžký start a ted se obávam co nám řeknou na neuro
Tomíka nevymněnili ten je celej já, manžel říká že jak se kouká naštvaně že stejně se tvářim i já
, první syn má světlý oči i vlasy ale má s manželem na zádech stejný mateřský znamínko
a Vali byla jediní dítě ten den narozena sekcí a je taky hodně po mně, po manželovi má jen barvu očí
![]()
my občas děláme bramborovou buchtu, sice pracná na přípravu ale výborná
![]()
@Markéta80 a z čeho máš strach, má nějaký větší problémy? protože třeba náš prcek taky není tabulkový, mluvit začal nedávno a za měsíc má tři roky. Mě je podobný jen nejstarší syn, další dvě děti jsou prý po manželovi.
@Markéta80 nejstarší nejí maso, prostřední by se mohla převlékat za špejlí a prcek má zásadu, že nejí nic nového, kulatého, nejí ovoce atd.
posledníček měl 2570 a teď na 3 letech má 14, na roce 12.
4kilovej nedonošenec je dobrej