Nedělní oběd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
23.2.13 17:11

@Lenka002 My doma měli sváteční obědy jenom na Vánoce, Velikonoce a možná, ještě pár svátků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
23.2.13 17:23

Ahojky tak mi jak kdy. Někdy nějakou omajdu, občas knedlo vepřo zelo, ale jinak různý minutky :-).Teď budeme mít hovězí biftek s bramborama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.2.13 17:31

@MUFICE Tak to jsou u nás echt sváteční, třeba pravá svíčková nebo roštěnky nebo losos, stejmě tak na narozky či svátek, v tomhle jsme,,pošahaný,, :lol:.
Na Štědrý den máme k večeři kromě kapra a salátu i kaši a pečenou krůtu (zbytky se pak dojídají k večeři další dny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.13 17:31
@Natyna píše:
IvkaH
Hele to je inovace :mrgreen: :mrgreen: ale pivo bude stopro taky…čerstvý točený…máme hospodu :lol:

inovace? to je klasika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.2.13 17:39

@Lenka002 take jsem zvyky z detstvi, prevzala do me soucasne rodiny. Takze nedele, svatky, narozeniny ci jine vyznamnejsi dny se vari svatecneji. Hlavne je to o tom, ze se deti nauci, nejakym zvykum, neco co je u nas v rodine zabehnute. Ze jime vsichni spolecne, a stolujeme svatecneji, a dele. Je to takovy ritual, ktery me v detstvi otravoval, dneska si ho vychutnavam se svymi detmi (rodinou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.2.13 17:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.2.13 17:55

Musím se pochlubit, vymyslela jsem jídlo na příští víkend, už teď mi tečou sliny :D Domácí uzené, domácí kysané zelíčko a bramboráčky :srdce: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
23.2.13 17:58
@IvkaH píše:
inovace? to je klasika ;)

já myslela inovaci mé původní verze :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.2.13 18:02

@Verca1989 beamboracky budu dělat zítra s masovozeleninovou směsí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.2.13 18:05

Jelikož jsem doma, tak nerozlisuju pracovní den, nebo neděli, prostě uvarim buď co mám doma v mrazáku, nebo co si pánové poruci :roll:
Až půjdu do práce, tak se to asi změní, tak jak jsem to měla dřív, v týdnu rychlovka a v neděli nějaké lepší náročnější jídlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.2.13 18:22

Jste mě naladily na ty bramboráky :jazyk: snad to do zítřka nezapomenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.2.13 18:24
@Verca1989 píše:
Musím se pochlubit, vymyslela jsem jídlo na příští víkend, už teď mi tečou sliny :D Domácí uzené, domácí kysané zelíčko a bramboráčky :srdce: :dance: :lol:

zab mě :mrgreen:

@Háta_x já ti to připomenu ;)

• Citovat
  • Upravit
7576
23.2.13 18:29

@K.Black Jo a budeš chtít taky přijet na košt, ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
23.2.13 18:44

@Verca1989 ja nekde byla a davali k tomu jeste svestkovou omacku. Jee to bylo zranice.

My taky nerozlisujeme svatecni obed a normalni. Knedlickovou polivku jsme meli predevcirem. Ja dnes mela rajskou polivku s ryzi a bublaninu. Zitra musim uvarit normalni jidlo takze bude asi neco jako cina a ryze. Ale mam chut treba na hrachovou polivku. Nebo fazolky na smetane s vajickem a bramborem. To jsou uplne normalni jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.2.13 18:44

@Háta_x nene, zítra jsem u @Natyna ;) možná příští víkend, jestli teda nebudu urvaná z těch běžek :lol: :lol:

Dostala jsem bezva nápad na večeři, topinky s míchanými vajíčky a sýrem, žlučníku těš se :mrgreen: jdu na to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii