Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@K.Black
že bych vám sem hodila fotku?? ať máš k tomu slintání i vizuální podnět ![]()
Pohlrechovi líčka taky dělám a úplně je zbožňuji. My máme teda známého co má řeznictví, takže mám přísun pravidelný, ale normálně je to fakt fuška sehnat
. Dokonce jsem se ptala v několika řeznictvích zda by mi je mohli objednat když je běžně neberou a oni, že prej ne
. Mám podezření, že je objednávají ale nechávají pro sebe (personál) - ale ani se jim nedivím, je to fakt mňamka ![]()
@Mar__tanka1983 hoď ![]()
@Kallkapa další nadšená
jsem zvědavá jak pořídím u nás
akce tohoto týdne „sehnat líčka“ ![]()
@Kallkapa já takhle u nás v řeznictví zkoušela sehnat vemínko (dle přítele delikatesa, já neznám, nevím, tak sem chtěla vyzkoušet) a tam mi řekli, že na objednávku leda ve větším množství, např. 10kg, jinak naprdět.
To kde sme sehnali líčka je na druhé straně města, je to vyhlášené řeznictví s nízkýma cenama (a dost drsnýma frontama), takže tam se každý den nedostanu…
jo a @K.Black prý by měla být líčka k sehnání v Makru, ale jen mražená ![]()
@Mar__tanka1983 hmm, tak do Makra jhezdím každý týden, zítra jedu, zkusím se zeptat, ale radši bych nemrazený, to je asi lepší ne?
@K.Black nemám srovnání, ale tak všeobecně je čerstvý maso lepší než mražený, že…ale zase lepší mražený než žádný ![]()
@K.Black ![]()
až se malej vydrápe z pelechu, většinou vstává okolo čtvrt na tři…já nikdy nebyla na oběd o poledni…
@K.Black píše:
@Mar__tanka1983 hmm, tak do Makra jhezdím každý týden, zítra jedu, zkusím se zeptat, ale radši bych nemrazený, to je asi lepší ne?
Tak všeobecně u masa platí, že je vždycky lepší čerstvé než mražené ale my třeba od toho známého bereme jak čerstvé líčka, tak i jeho „předudělané“ zamražené - už to má uvařené a naložené v něčem a zamrazené do fólií a už se to hodí jen na gril (nebo teda do hrnce) jen ohřát a je to taky mňamózní
. Takže jinými slovy - než-li žádné zkusila bych mražené
![]()
@Mar__tanka1983 ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12502.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12502.gif. celysvet. cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik
čekám
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@K.Black
až se malej vydrápe z pelechu, většinou vstává okolo čtvrt na tři…já nikdy nebyla na oběd o poledni…
U nás se taky objedná až mezi 14-15h, ráno dlouho spíme ![]()
@Mar__tanka1983 prozradíš jaké řeznictví
že bych tam taky mrkla teda pokud by to nebylo přes celý město
![]()
@Mar__tanka1983 jen z popisu mám jazyk na vestě
stopro to zkusím