Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@K.Black bojim se autismu
, nemluví, je na plenách, přijde mně že nočník nechápe, už vidim rozdíl mezi nim a malou který bude 10m
takže jsme zvědavá co na neuro, jdeme i na foniatrii ale on slyší dobře, když mu ěnco říkam co nesmí tak si zacpává uši a kroutí hlavou
ale stále nosí jeden kruh a vše roztáčí
první syn taky skoro nemluvil ale vše chápal, co jsem chtěla aby přinesl věděl a Tomík jedině když řeknu že se de jíst tak běží k židli a večer zase běží na postel aby dostal pyžamo
a nevim jak mu pomoct, ted má období že ani na nočník nesedne
takže ho tam ani neposadim
kdyby alespon tohle zvládnul než půjdeme na neurologii
a ted žárlí na Vali tak se konečně chodí mazlit
, oni teda žárlí na sebe oba
![]()
@K.Black
Dala jsem do testa kapku oleje a 2vejce a priste je udelam vyssi, v troube se vic specou. Ale byly dobry a neni mi zle z mastnyho
vyridim male, ze se libila tete, bude mit radost ![]()
@Natyna
Jo, dneska premiera a byly fakt dobry. Pomastila jsem to pod testem, i testo jsem pomazla a pekla jsem to na 150. U nas se rika plackam bramborak a tomu na pekac cmunda a to byva i kynute.
@Markéta80 Ty jo, to sis uzila a prdolka nemel vstup zrovna idealni
snad to bude v poradku, moc ti to preju
Muj bracha nemluvil do 5let, mel odklad, dlouho plinky, pamatuju si, jak nasi sileli, kor tenkrat. Mas individual na ocko?
@Háta_x nemam ale u Vali chci šoupnout priorix. u ní jsem nechala jen hexu nic víc, s každym dítětem očkuju méně
, doktorka už jí ani neodečítá 6 týdnů jak je akční, Tomík byl hypotonický takže sám by ani ted nevyšel schody
a někde jsem i četla že jak vyjde sám schody že je to přelom, když ho držim tak jde ale nestřídá nohy ale po porodu hned křičel takže s uzlem si myslim to nic společného nemá, jen ten týden byl na kyslíku
uvidíme co zjistí
ale něco asi ano. Už mně i napadlo pleny sundat jenže on to klidně pustí do hraček
![]()
Vařím, co mě napadne, někdy v neděli nevařím NIC a 25.12. si klidně uděláme třeba zapečené těstoviny. Nedělám nic jen proto, že se to má ![]()
A oběd ve 12 se nám povede málokdy, občas obědváme okolo 15 hodiny.
@Markéta80 Nejradsi bych neockovala vubec, ale jsem s detma sama a potrebuju skolku, tak davam jen povinne a s velkymi odklady. Muj kamarad pracuje ve vyvoji vakcin a rikal, ze z nepovinneho by dal jen klistovku, pokud ma dite nejake mozkove dysfunkce (hyperaktivitu, lmd nebo tezsi) protoze encefalitida muze poskozeni prohloubit. O tech schodech jsem to taky cetla a ze je dite pak i pry pripravene na odplenkovani ![]()
@Háta_x já to teda zkusím, ale jestli to bude hnusný, tak ti to pošlu a na videu to budeš muset sníst a ještě si pomlaskávat jak je to dobrý ![]()
Já s těma schodama holky nevím
kluk je bez plen už dlouho, a nohy na schodech nestřídá
v březnu mu budou tři, a schody jako uměl na roce a půl, ale nechtěl po nich chodit, takže jsem ho nosila do schodů i ze schodů, 3 patro
teď chodí asi 2 měsíce, myslím to že nedělá scény, maminko nahoru(zvednout do náruče) ale ze schodů nechodí, sešel je jednou, myslím že se bojí té hloubky ![]()
@K.Black Jestli to bude hnusny, tak to bude rukama nebo troubou
![]()
@K.Black Jooo, kdyz to dopadne blbe, chces to hodit na me a ja jsem alibistka
no toto!
![]()
@Háta_x jo protože moje ruce jsou zlaté české ručičky, a trouba taky v pohodě
tak mi teda řekni kde jinde by mohl být problém?
možná blbý brambory ![]()
@K.Black Moje taky
Nevim, cim to… jak delas testo? Dala jsem br „B“, 2vejce, mleko, trosku celozrnne mouky, klasickou mouku, majoranku, cesnek, pepr, sul a asi tak lzici oleje. A ty pecene jsem obratila, kdyz zacaly po krajich zlatnout.
@Háta_x sehnala sem je v plzni v jednom řeznictví, respektive chlap tam na ně narazil…taky je prý nemají nijak pravidelně, takže fakt náhoda…
a mmch, byly luxusní ![]()
@Háta_x no dělám jako ty, akorát mouku dávám hladkou, a nedávám do těsta olej
to možná bude ten problém ![]()
@Mar__tanka1983 prý je to fakt žrádlo, sama jsem je nikdy nedělala, asi se zeptám v řeznictví ![]()
@K.Black jo, byly vynikající…ani nevím, k čemu tu konzistenci přirovnat. Je to vláskovité jako klasické hovězí, ale měkoučké, skoro až bych řekla pěnové, nebo jak to nazvat…ani není potrřeba to moc kousat a narozdíl od jiného hovězího to „nezůstává v zubech“.
A ač je to dělaný na kořenový zelenině, což bych nikdy neřekla, že se může hodit, tak k tomu je bramborová kaše úplná pecka.
Pokud je někde seženete, tak fakt doporučuju - už i jen proto, že je to fakt levné - sehnali sme je za 105,–Kč/kg.