Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zavolejte dané paní, ať Vám zodpoví otázky, na které se zde tážete.
Ona nám má ještě volat, jestli máme nějaké otázky, ale až během týdne. Nás spíše zajímalo, jestli s tím nemá někdo zkušenost.
Podle mě takové společnosti typu Cofidis a podobně tyhle věci nepotřebují a rozdávají půjčky na potkání. Osobní zkušenost bohužel nebo bohudík nemám ![]()
Mohla bys napsat odkaz kde jsi na pujcku vyrizovala? Taky bych potrebovala, dekuju ![]()
@Křížek1 píše:
Podle mě takové společnosti typu Cofidis a podobně tyhle věci nepotřebují a rozdávají půjčky na potkání. Osobní zkušenost bohužel nebo bohudík nemám
To není pravda, zrovna Cofidis se při poskytování chová podobně jako banka. Nám to udělali stejně, přišly smlouvy, musíš dodat bud výpis bú kam chodí plat nebo potvrzení od zaměstnavatele. Nakonec jsme kupodivu u nich neprošli a v bance ano…
Nám právě přišla jako výhodná nabídka, tak jsme ji využili, ale tady ta informace by nás opravdu zajímala. Uvidíme popř. co bude stát ve smlouvě. ![]()
@Gabulle To je možné, ale jak jsem psala osobní zkušenost nemám.
Oni vám nemůžou nic schválit, pouze neoficialne predschvalit. Az maji vse pisemne, vypisy z b. u. a podepsane souhlasy s registry, teprve potom vyhodnocuji…
Jasně, chápu, já jen, že o žádném dalším schvalování nebyla řeč, paní řekla, že žádost byla schválena, nikoliv před schválena, což je rozdíl. Potom řekla, že nám schválili více a že tedy posílá smlouvy k podepsání. O žádných dokladech také řeč nebyla
Tak jsme se jen divili. Takže tedy, kdy řekla, že posílá smlouvu k podepsání, myslela tím smlouva k podepsání + zaslání potřebných dokladů a potom tedy po doručení všech dokladů probíhá opět schválování a pak se uvidí? ![]()
@Kristýna93 píše:
Jasně, chápu, já jen, že o žádném dalším schvalování nebyla řeč, paní řekla, že žádost byla schválena, nikoliv před schválena, což je rozdíl. Potom řekla, že nám schválili více a že tedy posílá smlouvy k podepsání. O žádných dokladech také řeč nebylaTak jsme se jen divili. Takže tedy, kdy řekla, že posílá smlouvu k podepsání, myslela tím smlouva k podepsání + zaslání potřebných dokladů a potom tedy po doručení všech dokladů probíhá opět schválování a pak se uvidí?
Ano, nám řekli totéž a pak chtěli doložit samé nesmysly, na to že je to nebankovka… a ve výsledku jsme neprošli a v bance bez problému. V daném měsíci byla akce, kdy to vycházelo lépe než v bance, chtěli jsme ušetřit
Takže spíše jak vylákat z lidí citlivé údaje a potom čau pipi
![]()
Potom zkusit jedině naši banku, která nám ovšem nabízí úvěr opravdu za „skvělých“ podmínek
Uvidíme, co ten cofidis ![]()
Chtela jsem se jen zeptat zda vam byl uver od cofidis schvalen a za jak dlouho od odeslani dokumentu dekuji
Dobrý den,
měla bych dotaz. Dnes jsme s manželem žádali o Revolvingový úvěr u společnosti Cofidis. Paní nám volala, zadávala schvalování, poté nám řekla, že bylo schváleno až na 70 000,– a že smlouvy zasílá na námi uvedenou adresu. Přijde nám ale divné, že nechtěli zaslat potvrzení o příjmu, prostě nic. Máme to chápat tak, že úvěr byl opravdu schválen a zasílá nám jen smlouvu, kterou podepíšeme a odešleme zpět? Nebo budeme muset ještě zasílat potvrzení a příjmu, atd… a oni budou ještě schvalovat? Paní nám o tom nic neříkala, jen prostě že zasílá smlouvy.
Děkuji za odpovědi.