Colifant newborn - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
22.2.10 19:38

Colifant newborn

Známá mě upozornila na Colifant newborn, že je to probiotikum, ale prý perfektní. Akorát se musí začít brát do 11 měsíců stáří dítěte a užívá se to po 4 týdny. Má to hodně posílit imunitní systém a zároveň to má bránit vzniku alergií. Prý to lékaři buď neznají a i když jo, tak to sami moc nenabízejí a je to škoda. Ta známá si to chválí, ale já bych chtěla znát víc názorů a zkušeností!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
692
22.2.10 19:45

ahoj, nám to doporučil doktor, když byl syn často nemocný, je to fakt dobrý, posiluje to imunitu. Malej to bral v 8 měsicích a potom co to ten měsíc bral tak další dva měsíce nebyl vůbec nemocný. Takže můžu jen doporučit, u nás to pomohlo. Akorát ta cena je celkem dost, myslím kolem 800kč. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
22.2.10 20:05

Nám to taky pomohlo, Karolínka měla strašný průjmy a problémy s bříškem a tohle jí srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.2.10 20:19

Ahojky,
Nám to dr.doporučila ve 3měsíci,jelikož malá bohužel v šestinedělí chytla nějakou virózu nebo co,a zabraly až ATB,a po nich měla hnusný průjem a ty probiotika to všechno krásně srovnaly. :palec:
Akorát jsem si to musela sama objednávat v lékárně,a platila 700,–kč noo :roll:
Ale jinak můžu doporučit :-D

• Citovat
  • Upravit
76
22.2.10 20:29

díky

Tak děkuju :-P Myslím, že ty peníze za to stojí. Jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
23.2.10 09:25

Nás na to upozornila doktorka (pediatrička, imunoložka a alergoložka v jednom) už když jsem byla těhu, jelikož manžel je alergik a prý to je i na to, aby se malému pak nerozjeli alergie po tatínkovi.
No a po narození malého jsme k ní šli hned po prvním očkování, tedy 3. měsíc (na její doporučení v tuto dobu) a už máme měsíční dávku za sebou.
Malej hodně navíc trpěl na prdíky a ten měsíc, kdy to bral, bych řekla, že to bylo naopak o dost horší, ale cca týden po dobrání se vše upravilo a teď už problémy nemáme :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
27.2.10 13:00

Nám to pediatr nabídl u Báry po narození, když k nám přijel prvně (10/04). Zakoupili jsme to, azčala to brát v měsíci. Bylo to na 12 týdnů, jestli se nepletu. Podle rozpisu. Tehdy pojišťovně připlácela, doplatek náš byl do 200,–-

Nicméně ve 2m se jí rozjel AE a momentálně jde na biopsii kvůli celiakii, tak nevim…Projevy či vysledovanou alergii zatim nemáme, ale souvislost nevim, zda to má

U Anety nám to nenabídl. Alergie a astma máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 18:43

Cena colinfantu

Ahoj, mohu se zeptat, zda jste nekdo kupoval Colinfant Newborn ted nekdy posledni dobou a kolik jste platili? U prvniho ditete jsme platili do 700,–, ted po delsi dobe si v lekarne rekli temer o 3400,–,coz je neuveritelny narust. Bohuzel nelze porovnat cenu na sukl.cz nebot na pripravek nedoplaci v ramci ambulantni pece pojistovna.

• Citovat
  • Upravit
108
11.2.22 19:57

Ahoj. Já ho kupovala před 2,5 lety a stal přes 3000 Kč. Platila jsem ho celý sama bez příspěvku pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek