Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sangua, to mě mrzí
ale ono to je u tech miminek a malých dětí tak, že ta imunita se teprve buduje… až do tří let věku se tvoří ta základní.
To nijak moc asi nepodpoříš, můžeš zkusit otužování - plavání kojenců, nějaké ty šťávičky později nebo i třeba teď - někdo doporučuje - někdo ne. Ono posílit imunitu, která ještě není vytvořená asi moc nejde, spíš jen podpořit obranyschopnost. Ty jez zdravě a malé dávej ta probiotika.
Prosím tě, ten zánět močových cest… někdo tu teď nedávno psal, že se to snad udělá i kvůli papírovým plenám, že jakmile se do ní dítě jednou vyčurá, tak se stává neprodyšnou a hned se tam tvoří ty bakterie atd…, takže když je k tomu mimi náchylnější, může z toho být zánět.
Co řekli vám?
Máš pravdu. Ptali jsem se pediatrů a ti začínají pomalu doporučovat látkové plenky a to nejen u zánětu močových cest. Takže jsem látkové plenky používala. Ale zase kvůli vývoji miminka jsou prý lepší jednorázovky. Takže přes den často měním jednorázovky a v noci dávám látkové. Zánět se jí totiž vytvořil po operaci kýly a to jsem dávala jednorázovky. Takže na tom asi něco bude.
Vážená paní nevím jak vy,ale já pokud bych dělal něco pro své děti tak bych je určitě nekrmil nějakým chemickým produktem ,ale vždy hledám přírodní cestu a tou určitě produkty LR jsou a když jste schopna koupit svým dětem vobenzym , kterého výrobní cena nepřesáhne několik desetikorun a vy jste za dost vysoký peníz toto chemické svi.. dětem dát tak zkuste to vámi zavrhované colostrum doplnit dětem o aloe s broskví a uvídíte že budete mít své děti tak zdravé jako já svoje vnoučata.
Dobrý den všem chtěla jsem se zeptat jestli se může colostrum od LR dávat dlouhodobe a nebo jen nárazově a jake dávkování jestli dávat těch 8ml co piší a nebo mohu min. Díky za odpoved
Ahoj. Já mám 11.měsíčního syna Davídka a Colostrum používáme 2,5 měsíce a musim říct, že nám to hodně pomáhá ve více věcech. Doporučili nám to doktoři hlavně kvůli neprospívání, neutvořeného svalstva a imunitu protože na tom byl jeden čas dost špatně. Určitě ho budeme nějaký čas ještě užívat protože je fakt zlepšení
Používáme colostrum od LR.Je dražší a po registraci je zas levnější.
Co se týče Wobenzynu, je to chemické placebo, marketingový tah farmaceutické firmy, který NĚKOMU pomoci může, ano, ale dítěti bych ho nedala..ani sobě
co se týče colostra, je colostrum od jakési firmy, je na něj reklama a koupíte ho v každé lékárně za pár šupů..a nefunguje
…a pak je colostrum od LR, je dražší(pokud znám jeho účinky, je tato částka už pro mne nepodstatná),KRVAVÉ PENÍZE to nejsou, jak paní tvrdí
,jeho výroba je nákladná, tudíž aby bylo finančně dostupné lidem, kteří ho potřebují, tak neprochází procesem reklamy, velkoskladu maloobchodu apod..pro mě a mé okolí je to zázrak přírody, který nás udržuje ve zdraví, neznám NIKOHO, komu by nepomohlo..takže pokud někdo haní colostrum, tak at'dá na vědomí, od jaké firmy ten produkt je.. ![]()
Civava2611:stačí dávat dvakrát do roka, při akutních problémech nasadit okamžitě..těch 8ml, nejlépe večer, smíchat třeba s džusem, samotné se to nedá ![]()
No já bych řekla, že obojí - jak colostrum, tak Wobenzym je kravina. Farmaceutický trh je mocný a obhajují to především ti, co s přípravky obchodují. Jojo takové ty aloe vera blbosti podle prodejců působí snad i na rakovinu. To už by jsme byli všichni nesmrtelní
Já nevěřím ničemu. Všechno je o vydělávání na nemoci někoho jiného. Kojení a zrdavá strava a pohyb na čerstvém vzduchu a na sluníčku je nejlepší lék.
Já jsem názoru, že každý má nárok myslet si co chce. Mě aloe, dalo by se říct, vyléčilo syna a to nic z lékarný nedokázalo!!!
Je mi jedno jestli jsem po nějakou donu utratila víc peněz… je zdráv a tudíž ne jen že se netrápí, vlastně jsem i ušetřila… tak bych po lékařích, nemocnicích trávila většinu času a v lékárnách utrácela stále… ( ale jen má zkušenost a názor)
Co se týče wobenzymu, měla jsem 3× v oku toxoplazmózu, při druhém výskytu mi doktorka doporučila wobenzym a ložisko se ohraničilo za poloviční čas. Co se týče colostra, manžel ho do sebe cpe vždycky, když na něho něco leze a moc ho vychvaluje. Ale na druhou stranu náš malý, co začal chodit do jeslí, má každý měsíc kašel, rýmu nebo teplotu. A to mu dávám colostrum, hlívu, kapičky od paní Podhorné z Naděje, čaje na imunitu, oscilo… Je fakt, že má možná lehčí průběh, ale marodí často. Tak si z toho něco vyberte ![]()
Nerada bych malovala čerta na zeď, ale neobsahuje náhodou výrobek aloe od LR benzoan či minimálně sorban? to bych teda nedala ani manželovi, natož dětem.
Infrasauna není zdravá ani pro dospělé, natož pro lidi, když už, tak do normální sauny. Pán asi ví prd o colostru, protože bovinní kolostrum je shodné s lidským ve skoro 99%,navíc látek je tam mnohem víc, než v kravském, protože to musí udržet při životu tele.No lidské se prostě neprodává. a rýma, je projev zánětu, takže nudle vám díky kolostru fakt rychleji nevytečou, musela byste vidět výsledky např. krve, stěrů, leukocity apd, abyste viděla ten enormní nárůst.
Děkuji Luci, málá měla ATB hned po porodu, a teď mělá zánět močových cest. K tomu v nemocnici chytila pseudomonasu, tak čekáme jestli propukne zánět, nebo se s tím popere sama, tak bych jí ráda nějak pomohla. Kojím a dávám probiotické kapky, tak snad dělám maximum.