Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, vím, že zde byly nějaké diskuse na toto téma,ale nemáte někdo nějaké nové zkušenosti s podávání u dětí. A jestli vás trápily při užívání hodně průjmy. Diky
Ahoj,
já mám trochu zkušenosti s Colostrem od LR, je to výborná věc. Kamarádka to dává holčičce a vůbec jí nemarodí:-)
Já jsem ho pila po porodu, ale jen jednu lahvičku…
Chci to dávat malému, obzvlášť teď na podzim na podporu imunity, když je pořád inverze atd.
O průjmech jsem po Colostru neslyšela nic…
Díky za odpověď. V těch předešlých odkazech, psali, že měli při užívání trochu průjem,ale je to možné,když je to mlezivo, tak to možná může mít mírně projímavé účinky.Asi to vyzkouším, i když cena je dost vysoká.
maryska píše:
Díky za odpověď. V těch předešlých odkazech, psali, že měli při užívání trochu průjem,ale je to možné,když je to mlezivo, tak to možná může mít mírně projímavé účinky.Asi to vyzkouším, i když cena je dost vysoká.
Oni v mlecne bance prodavaji kolustrum? A za kolik?
Dani22 píše:
Ahoj,
já mám trochu zkušenosti s Colostrem od LR, je to výborná věc. Kamarádka to dává holčičce a vůbec jí nemarodí:-)
Já jsem ho pila po porodu, ale jen jednu lahvičku…
Chci to dávat malému, obzvlášť teď na podzim na podporu imunity, když je pořád inverze atd.
O průjmech jsem po Colostru neslyšela nic…
Co je to LR?
zrovna jsem se v sobotu bavila se spolužačkou a Colostrum vychválila do nebes,tak by mě zajímalo kde se to dá sehnat?
Dcera bere tohle:
http://www.imunotop.cz/web.aspx?…
Nevím jestli se bavíte o tomhle, mi to příjde docela drahá sranda a zatím nepozoruju, že by to mělo účinek.
Ale zatím to bere jen dva měsíce ![]()
LR je společnost, která prodává produkty pro zdraví, potravinové doplňky, kosmetiku, šperky atd.
tady jsou webovky: http://www.lr-czech.com/
Já jsem tam zaregistrovaná a pak si můžeš objednávat sama…
Ahoj, chci obnovit diskuzi a zeptat, jestli má někdo nějaké další zkušenosti s užívám Colostra?
My jsme začali synovi dávat včera.
Dobrý den,
Také jsem dětem koupila colostrum (od firmy LR, za doslova „krvavý prachy“), užívali jsme to dva měsíce (bez průjmů, ale moje děti na průjmy a řídkou stolici opravdu netrpí) a pak mi jeden známý zabývající se tak trochu farmacií, řekl, že kravské colostrum nepůsobí na lidi.
A opravdu ani nevím jestli jim to pomohlo, protože jsme to začali brát kvůli opakujícím se angínám u dcery (asi tak v průměru jednou za 2 měsíce). Začali jsme to brát s poslední angínou a vydržela 2 měsíce ji nedostat. Klukovi jsem to nasadila při zaražené rýmě. Že by to nějak ovlivnilo kladně se mi nezdá, opět se to vleče a vleče, stejně tak jako když to nebral. Nyní jsem se rozhodla s dětmi chodit do infrasauny, otužovat se a užívat wobenzym.
Znovu už colostrum rozhodně nekoupím.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte nějaký přípravek na posílení imunity u 3 měsíčního miminka. Zatím jsem nic nenašla. Děkuji
Ema56, to jsem číst nechtěla :-/ já teda dávám třetí týden Colostrum, tak uvidíme. A taky jsem začala dávat kvůli angínám, stále se mu vrací…
Kolik jich už tvoje dcerka měla?
Sangua, u takhle malého dítěte asi není nic, co by se mohlo dávat… nejlepší je kojení a když nekojíš, tak asi dávat nějaké odšťavněné ovoce atd…
Máš často nemocné mimi?
Loni to začalo v březnu a od té doby jich měla 5. Taky jsem tomu věřila a když jsem to za ty prachy koupila byla jsem přesvědčená, že jsem pro moje zlatíčko udělala to nejlepší. Ale omyl, měla jsem jí hned nasadit osvědčenej wobenzym. Pořád jsem chtěla něco přírodnějšího a teď to mám. Dnes do rána opět bolest v krku a čepy na mandlích. Já už se picnu.
Ale na každýho působí něco jinýho, uškodit tím nemůžeš, tak to za ty prachy aspoň zkuste. Já už se k tomu nikdy vracet nebudu.
Wobenzym mám aspoň vyzkoušenej na sobě, tak vím, že funguje.
Ema 56, koukala jsem různě na internetu a ono je to s tím Wobenzymem stejné jako s tím Colostrem. Prostě někomu pomohlo to, druhému ono. Někdo říká, že Wobenzym podaný ústy je nesmysl…stejně jako to někdo říkal o Colostru (že kravské kolostrum nemůže mít přínos pro lidi)
Takže si myslím, že je to ve své podstatě jedno a všechno je do určité míry placebo a taky: věř a víra tvá tě uzdraví ![]()
Můj kluk taky trpí na angíny… nikdy mu není nic jinýho, rovnou angína… mezi druhým a třetím rokem ji měl 5×, pak byl rok a čtyři měsíce klid a teď jednu v říjnu, druhou před Vánoci…
Všichni z rodiny i z blízkých přátel byli tehdy na výtěrech na streptokoka, nikdy se na nic nepřišlo. Na imunologii řekli, že má imunitu na svůj věk dokonce výbornou…