Colostrum pro 4letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
23.6.14 10:29

Colostrum - doporučte

Dobrý den,
ráda bych zda mi doporučíte jaké Colostrum pro 4 letého sviště. Dočetla jsem se, že pomáhá posílit imunitu. My přes zimu bereme Luivac, ale bojím se, že přes léto, kdy nemáme nás poradí angoška - a jedou už se letos stalo. Chci mu přes léto posílit imunitu. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
23.6.14 10:41

Známa brala pro syna z LR a opravdu zabralo..byl pořád nemocný hrozilo mu že bude opakovat třídu, ale zabralo to a od té doby nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.14 10:48

Colostrum - doporučte

Ale jak ho koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
23.6.14 10:55

Musíš přes LR poradce..a jestli žádného neznáš tak mají na stránkách kontakt tak zavolat a zeptat se..jinak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
23.6.14 13:31

Dítě není tele, aby u něj kolostrum vyvolalo systémové posílení imunity. Transportní mechanismy na enterocytech neumožní přenesení velkých molekul, jimiž imunoglobuliny ve skutečnosti jsou. Je to v poslední době velký boom s podobnými přípravky, účinnost je však mizivá. Samozřejmě vám bude kdejaký dealer popisovat, jak je to pro dětský organismus prospěšné. Je taky za to placený. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.6.14 13:35

http://www.kozikolostrum.com/, nasi kluci berou toto, jsem spokojena, mladsimu se upravilo zazivani, nemoci maji lehci prubeh nez pred branim…, ale oni oba byli minimalne nemocni, zacla jsem jim ho davat az pri vstupu starsiho do skolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.6.14 13:40
@Doctus píše:
Dítě není tele, aby u něj kolostrum vyvolalo systémové posílení imunity. Transportní mechanismy na enterocytech neumožní přenesení velkých molekul, jimiž imunoglobuliny ve skutečnosti jsou. Je to v poslední době velký boom s podobnými přípravky, účinnost je však mizivá. Samozřejmě vám bude kdejaký dealer popisovat, jak je to pro dětský organismus prospěšné. Je taky za to placený. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej…

jaky je rozdil ve velikosti molekul imunoglobulinu lidskych a kravich(kozich)? Řádově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.14 13:43

Tak nevím nic moc o molekulách dětí a telat. Ale jen se ptám… bud do nej budem tláskat antibiotika nebo neco takhle… tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.6.14 13:47

@Štefka :podle me lepsi zkusit neco, nez nic, maximalne nepomuze a to je asi tak vsecho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.6.14 13:49

Ja pri vyberu kolostra studovala u ruznych pripravku technologii zpracovani…u toho koziho kolostra mi prodejkyne i poslala mailem materialy od vyrobce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.14 13:54

Tak já jen mám strach abychom zas neměli přes léto troje ATB… už to opakovat fakt nechci… je to des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
23.6.14 14:04

Imunoglobuliny jsou samy o sobě velké, je jedno, od kterého savce byly získány. Pokud máte finance nazbyt, můžete to koupit. Stejný efekt by mělo i podávání tablet se sacharózou (tedy nulový). Když se zeptáte na vhodnost a využitelnost kolostra u dítěte libovolného (nepodplaceného) imunologa, tak se jen chytne za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
23.6.14 14:07

No já nevím..dvakrát v mém okolí kolostrum zabralo..a pochybuju že u 5 letého dítěte lze mluvit o placebu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.14 14:10
@Doctus píše:
Imunoglobuliny jsou samy o sobě velké, je jedno, od kterého savce byly získány. Pokud máte finance nazbyt, můžete to koupit. Stejný efekt by mělo i podávání tablet se sacharózou (tedy nulový). Když se zeptáte na vhodnost a využitelnost kolostra u dítěte libovolného (nepodplaceného) imunologa, tak se jen chytne za hlavu.

a jak byste to řešila vy??? čekala na další angíny a ATB??? Za jeden rok jsme jich stihli asi 6!… tak pak nevím..nebylo tao take jen placebo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.6.14 14:13

Apropo, placebo efekt taky efekt, ne? I kdyz o poznani levnejsi budou kapsle se sacharozou…ja bych ale tyto prirodni latky stejne jako homeopatika (pote, co mam sama deti) uz nezatracovala, at si hlavy studovane mysli, co chteji…vsechno jeste vedet nemohou, ze…takze nazor vedeckych kapacit je porad jen jejich nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí